Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Polski Serwer LifeSRO

valenar

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wiem jakie są kolory w Metinie nigdy nie grałem i nie zamierzam.

Edycja Gold-Black. Będą jeszcze 2 edycje Traditional i Red-Gold.

Ale to najwcześniej za 2-3tyg.

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

Pewnie zmienimy raz jeszcze a jak już wszyscy zobaczycie, że serwer stoi to może z tych dotacji odpalimy ten na 1k lub 1,5k slotów.

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

@odzio

parę było, z rofdziem ciągle pracujemy nad stronką...

@top

A propo dedyka to prawie na pewno będzie jak napisałem wcześniej najpierw będzie słabszy dla open bety, bo każdy chce dotować, ALE jak zobaczy serwer. To jedyne wyjście

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

@odzio

parę było, z rofdziem ciągle pracujemy nad stronką...

@top

A propo dedyka to prawie na pewno będzie jak napisałem wcześniej najpierw będzie słabszy dla open bety, bo każdy chce dotować, ALE jak zobaczy serwer. To jedyne wyjście

kiedy wyniki?

Opublikowano

Czekamy (ostatnia chwila) na dotacje żeby kupić serwer z łączem 1gbs zamiast 100mbs... brakuje 100zł... Kwota zostanie oddana w % jakim ktoś będzie chciał (jak serwer zarobi) a reszta to będą silki.

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

Witajcie , organizatorów serwera proszę o szybki kontakt : GG 1246752 - Pracuję nad stroną internetową na zlecenie Grześka , mam już świetny projekt , wspomagałem się różnymi "pomocami" i myślę że będzie gotowa na piątek. (Wygląd jest dużo mocniejszy od aktualnej strony , kolorystyka zielona)

OldLFsro.png

Może i wszystko robię chaotycznie, ale to mój styl życia. Sygnaturka własnej produkcji

^^

Opublikowano

Aplikacje prosimy wysyłać na PW żeby nie było zbędnego spamu.

Aha i proszę nie wysyłać aplikacji do każdej osoby z LifeSRO Team osobno ... wystarczy do jednej.

Później i tak zbierzemy wszystko w całość i wybierzemy najlepsze.

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

I koniecznie piszcie wiek, ilość czasu jaką macie, doświadczenie w silku, doświadczenie na serwerach vsro i tą zachętę dlaczego wy. Tylko proszę bez spamu na PW...

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

Tak więc wytypowałem z galactiXem kilka osób na Closed Beta testy ( czekam na valenara) Od nas są to :

- Precision

- M@ti

- Sh4ke

- plimos

- Brain

- _Flexy_

- maroo

- Kaprol

- wrdk

- Smalt

Jescze dojdzie kilka osób:)

Te osoby dostaną możliwe że jescze dzisiaj pod wieczór informacje wraz z clientem jak wejść do gry:)

Pozdrawiam

TIOiE.jpg

Opublikowano

osoby ode mnie:

Plimos

RYDVAN x3

SamFlyn

C1nek

Smalt już jest to chyba tyle jeśli chodzi o mój wybór :>

LifeSro

FusionRoad

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...