Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Polski Serwer LifeSRO

valenar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Media.pk2 kolorystyka złoto-czarno-szara.

Status:

Intro Alexandria - 100%

Początkowy Loading - 100%

Underbar Aero - 100%

Launcher - 80%

Loadingi w grze - 5%

Login Screen - 0%

Teksty - 0%

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@UP

Nie będzie czegoś takiego.

Tak jak wspomniałeś - MultiACC.

@SamFlynN

Wypali jeżeli będą dotacje ... serwer trzeba za coś utrzymać.

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

Tym ostatnim zajmę się raczej ja... Więc zbieram wszelkie pomysły na eventy, wskazówki itd. Przede wszystkim chciałbym powiedzieć, że nie będzie żadnego expa x200, spawnu uniq żeby każdy sobie wbił 110 w godzinę itd. Będą eventy na przedmioty, na znajdowanie, główkowanie, pvp, wyścigi (^^), zabijanie mobków i masa innych, ale wciąż zbieram pomysły w końcu nigdy za wiele dobrego.

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

powiem tak , jaracie sie tym serverem jak male dzieci a tak naprawde ani razu na nim nie byliscie , co z tego ze to Polski server , server jak server wszystko bedzie tak samo jak na innych privach.

Jedyne co moge zrobic to pochwalic Polskich przyszlych Gmow tego servera ze sie Staraja, i ze jako nie liczni potrafa "Cos tam". Ale co z tego bedzie nikt nie wie.

@EDIT

Zapewne zaraz zostane zbesztany bo odezwa sie obroncy servera hehe ^^

Nick : ConaMore

LvL : 110FF

Class : Wizz/Clerc

Serwer : LifeSro

Gulid :Total Control ( REKRUTUJEMY )

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaq.jpg

Opublikowano

o jakich kwotach jest mowa ? (dotacje na serwa)

"Jeśli będziesz dobra dla mnie, to ja będę dobry dla Ciebie"

i9Eqd.jpg"Żyję po to, by odbierać innym życie" - Itachi Uchiha

Opublikowano

O Japierdole !

1.Nie macie programisty

2.Takie Team to nie jest Team

3.Nie Macie Sponsora - nie znajdziecie czemu? pliki nie sa wasze i nie wnieśliście w nie żadnej edycji...

4.Serwer długo się nie utrzyma , czemu? przecież wasz pro elo super koder ma 13 lat...

5.Nie macie ogarnięcia , dajcie sobie na wstrzymanie bo to nie ma sensu , przynajmniej na tym rynku gdzie pliki Vsro 1.188 są dostępne wszędzie !

Myślicie że ktoś przyjdzie? loled

Nie ma closed beta , nawet jeśli jest to hamachi , podliczę was - ułatwię wam czas na szukanie parametrów nawet doradzę firmę loled? ^^

Procesor 	Intel Bi Xeon X5650
2x 6x 2x 2.66+ GHz
12 MB L2 - QPI 6.4 GT/sec

Wirtualizacja: VT
Turbo Boost Technology @ 3.066GHz
Instrukcje AES-NI

Architektura	64 bits
Pamięć RAM 	48 GB DDR3 ECC
Dyski twarde 	2x 1TB - SAS

http://www.ovh.pl/serwery_dedykowane/hg_2011_bestof.xml

To jest minimum , jeżeli chcecie żeby ktoś grał i się cieszył grą

Nie Pierdolcie że 500zł wystarczy <hahaha>

Dedyk Umieści ok 3 000 osób (pewnie będziecie chcieli ok 3 serwery)

Myślę że pomogłem ale i tak mam polew ze ktoś pracuje z tym partaczem - loled...

Blood pewnie powie że nic nie umiem gówno wiem itp...

Znam go więc wiem ze to napisze , wyprzedzę go tą odpowiedzią

"Nie Dla Jednego Serwera Na Plikach Vsro Mogę/Mogłem pracować"

diamond , class ale już raz na paradise się przejechałem dwoma projektami ^^

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Paradise - Bombel (TC - guild master) pozdrawiam was !

ELITE SRO 4 - Am back ^^

32420042.png

Opublikowano

@up

Słowa krytyki zawsze sie znajdą.

@temat

Moim zdaniem bardzo dobrze, że ktoś zabierze się za stworzenie POLSKIEGO servra.

Powiem tak może pliki będą na v-Sro ale liczy się atmosfera na servie i ludzie.

Z czasem wejdą uptade, jeżeli znajdzie się dobry programista lub ktoś na e-pvp coś znajdzie ;]

Trzymam kciuki za ten projekt ;D

michaeljordankopia.png

OKRUTNA PRAWDA

dominompl.gif

EU PT: lvl 100+/-

Wizz x3 War x2 Cler x1 Bard x2

stopkakopia.png

Opublikowano

ShadowMoon ty tak się przechwalasz swoją wiedzą że mam wrażenie iż jesteś osobą wszechwiedzącą i naj... naj... naj... we wszystkim.

Co do serva to mam nadzieje że wam się uda, może i bym zagrał na waszym servie, ale już po wypowiedziach widzę że będzie to serv typu chcesz być super kup silki czyli płacisz masz przywileje. A takie podejście zabija ducha walki i rywalizacji.

Nerwowa reakcja na krytykę wcale nie kładzie jej kresu; przeciwnie, rodzi w oceniającym przekonanie, że ma rację w tym, co mówi.

- Richard Carlson

Opublikowano

@ShadowMoon

Wiecie czemu tak odpowiedział . Zabolały go Słowa o tym że ktoś z kimś kiedy współpracował sobie poradził a jego MoonRoad to kompletny nie wypał. Gdzie te Closed Beta. Gdzie ten dedyk?

Byłes i jesteś bardzo dzecinny tak jak wtedy się zachowałes np na moonroad.xaa.pl

Server Isro był jescze otwarty do ostatniej środy bugów naprawiłem dużo sam Więc nie wmawiaj że niemam programisty.

Pro elo coder niema 13 lat Panie 16 latku. Pliki? Pokaż mi server który ma SWOJE pliki żaden to są pliki VSRO . Niema edycji o człowieku chyba nigdy nie odpalałeś plików wydanych przez Chernobyla

HAHAHAHH ten Dedyk to minimum . człowieku co ty wgl wiesz o tych plikach? Na takim dedyku stoi server 3k Slotów Panie znawco

Tak wyśmieje cię czemu? Niby byłeś taki zajebisty w grafice głupi baner robiłeś 3h a GalactiX zrobił to w hm? 2 minuty?

Ktoś pracuję z tym prataczem? Odszedłem z teamu (Oh przepraszam powiesz że mnie wywaliłeś ) Wiecie czemu? Wyśmiałem jego logo.

Znam się wiecej niż ty idz Pracuj nad swoim MoonRoad które hmmm Ooooo nie wypaliło bo niby ten twój najlepszy koder w polsce RoX nic umiał

Moge dostać warna/bana ale ShadowMoon To zwykły dzieciak nie mający pojęcia o niczym niewie ile potzebuje dedyk na 500 osob ile na 1000

@Nowicjusz czemu tak sądzisz? Nigdzie nie pisze o tym że kto ma silki ten jest the best oczywiscie bedzie mial graba i reszte

Ale nie bedzie ITEMOW ani niczego za kase

PS. Jeżeli ktoś inny nie wierzy w powstanie tego servera to wasze zdanie każdy może mieć własne i szanuje to:) Lecz Wiem ze ShadowMoon robi to tylko z Zazdrości i tego że jego server to nie wypał kompletny.

TIOiE.jpg

Opublikowano

Tak jak UP powiedział.

Żadnych SON'ów, +10 itp za kasę NIE BĘDZIE !

Serwer ma być 4fun ! Każdy będzie miał równe prawa.

Silki będą dosyć tanie więc myślę, że każdego będzie stać żeby kupić sobie grab peta czy avatar.

Opublikowano

To będzie serwer gdzie za kasę można mieć tylko silki. Natomiast aktywnością można zdobyć broń, seta, lvl, rangę itd. Eventy będą na wszystko. Zobaczycie, że niejednym was zaskoczę.

@shadow

Rozumiem krytykę, ale wyzwiska i poziom Twojej wypowiedzi mówią same za siebie. Każde dziecko krzyczy, żeby być ważniejsze.

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

Ale od razu będzie 110 i wtedy jest gorzej. Tak to grasz dopóki nie wbijesz 110 (to jest minimum w większości przypadków) potem część ludzi odchodzi, a część się bawi.

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

@Up racja, ale wolny exp tez sie nudzi w koncu jest to priv i ma on bawic a nie nudzic jak Isro, gra sama w siebie ma duzy potencjał, mam nadzieje ze silki nie beda az takie drogie, 500 silkow = 8$ czyli jakies 26-27 zl, 100 silkow = 6 zlotych?

sharingan1s.png
Opublikowano

Chyba z angielskim nie będzie problemów... Jak będzie trzeba coś bardziej oficjalnie itd. to napiszę, @up

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

Media.pk2 ukończone w 80% !

Wersja bazowa - Gold & Gray

Wersja 2.0 - Red & Black (Premiera ok. 2 tyg. po starcie serwera)

Status:

Intro Alexandria - 100%

Początkowy Loading - 100%

Underbar Aero Gold - 100%

Launcher - 90%

Loadingi w grze - 100%

Login Screen - 100%

Teksty - 0%

Opublikowano

będzie paypal, moneybookers (pewnie), przelew bankowy chyba sobie poradzisz ? Zresztą jak trzeba to rafdzio pododaje.

Co do sms-ów to już pisałem, że około 40% my dostajemy z tego co płacisz. Przy np. 4$ za 200 silków to jest 12 zł czyli płacisz jakieś 30zł a my dostajemy 12... Nie lepiej przez paypal kupić 2,5x więcej ?

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

Uuu toć to wszystko jest na epvp co tam macie , nie ma czym się jarać ^^

Ja już swoją opinię wyraziłem i na mpc i na moon więc nie muszę cie tu besztać , Ale pamiętajcie jedno ! On tak naprawdę nic nie umie , uuu

Co MoonRoad - projekt przejęty przez epvp(strona itp) inna szata graficzna itp , projekt będzie pod inna nazwą.

Projekt sprzedany za 250zł loled ^^

Ps.Czemu mam zazdrościć ? l

1.Mam pieniądze z takich "serwerków" - strony , loga , itp

2.Wole GM'ować i mieć to samu o kogoś i zarabiać na tym niż u siebie i wkładać w to hajs bez pewności że będą zyski.

3.I tak pieniędzy dla siebie nie możecie brać , czemu? nie wasze pliki - easy ^^

32420042.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...