Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Polski Serwer LifeSRO

valenar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@ wrdk

Mam małe problemy z stroną i początkowo będzie wrzucona na darmowy hosting niestety !

PS. Strona będzie dostępna dopiero jutro pod wieczór problemy z kodem

TIOiE.jpg

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Paradise3

Ty zakładasz server bez wiedzy jak zabezpieczyć się przed DDOSEM (nie kompletnie ale po częsci)

Zlikwidowałeś wszystkie bugi bardzo smieszne...

Następny ShadowMoon

TIOiE.jpg

Opublikowano

skończcie te napinki.. postawcie serwery, otwórzcie je dla graczy wtedy będziemy oceniać, co warte uwagi a co kit.. Teraz to wasze przechwałki są ** warte.. weźcie się do roboty i odpalcie te serwy !

"Jeśli będziesz dobra dla mnie, to ja będę dobry dla Ciebie"

i9Eqd.jpg"Żyję po to, by odbierać innym życie" - Itachi Uchiha

Opublikowano

Za przeproseniem... Ja pierdole. Nie rozumiem ludzi, którzy poddają krytyce coś, czego jeszcze nie ma. To nie jest takie hop siup postawić stabilny serwer;]. Ja szczerze powiedzawszy, poczekam, i to z wielką nadzieją, że wypali. Do wszystkich hejterów - darujcie sobie;]

CS GO PLAYING

Global Elite

Lenovo Y50-70 Geforce GTX 860m Intel i7 4700HQ SSD 240GB + Monitor zęwnetrzny 60hz FHD

Tesoro Aegis X4

Steelseries Kinzu v3

Creative Aurvana Live!

Steam :

http://steamcommunity.com/profiles/76561198056403525

Czasem potrzeba ludzi do mixa/faceita. Zapraszajcie.

Opublikowano

Wypowiem się jeszcze co do ratów. Jeśli planujecie więcej niż jeden serwer to proponuje na jednym zrobić jakieś wyższe, a na drugim podobne do esro ( może 15 to za mało, ale 25x byłoby już okej).

CS GO PLAYING

Global Elite

Lenovo Y50-70 Geforce GTX 860m Intel i7 4700HQ SSD 240GB + Monitor zęwnetrzny 60hz FHD

Tesoro Aegis X4

Steelseries Kinzu v3

Creative Aurvana Live!

Steam :

http://steamcommunity.com/profiles/76561198056403525

Czasem potrzeba ludzi do mixa/faceita. Zapraszajcie.

Opublikowano

Za przeproseniem... Ja pierdole. Nie rozumiem ludzi, którzy poddają krytyce coś, czego jeszcze nie ma. To nie jest takie hop siup postawić stabilny serwer;]. Ja szczerze powiedzawszy, poczekam, i to z wielką nadzieją, że wypali. Do wszystkich hejterów - darujcie sobie;]

Po prostu chcą od ludzi kasy, za coś czego jeszcze nie ma (powinni sami za to zapłacić). Do tego czytając ich posty można wywnioskować na czym im tylko zależy: kasa, kasa i jeszcze raz kasa. Na dodatek "admin" daje się wplątywać w kłótnie, więc jest wysoce prawdopodobne, że ma koło 14 lat (i wyjaśniałoby to brak kasy). Przypuszczam, iż jedyne updaty jakie będą na tym serwerze to te, które zostały udostępnione publicznie na epvp.de

Opublikowano

Skrytykowaliście ? Dobrze, to teraz idźcie na serwery tureckie na epvp. Zrobimy co możemy nie wymagaj od innych skoro sam nic nie dajesz.

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

Po co zakładać tematy serwera, który nie ma odpowiednich funduszy na serwer?

Zaczynając swój serwer od dotacji to nie jest dobre rozwiązanie..

Więc polecam najpierw wykupić dedyka/vpsa(cokolwiek) a potem dawać takie tematy.

Opublikowano

Skrytykowaliście ? Dobrze, to teraz idźcie na serwery tureckie na epvp. Zrobimy co możemy nie wymagaj od innych skoro sam nic nie dajesz.

Zamiast przyjąć krytykę, to ty fochem rzucasz, czyż nie mówiłem, że admini mają po 14 lat?

Po co zakładać tematy serwera, który nie ma odpowiednich funduszy na serwer?

Zaczynając swój serwer od dotacji to nie jest dobre rozwiązanie..

Więc polecam najpierw wykupić dedyka/vpsa(cokolwiek) a potem dawać takie tematy.

+1

Opublikowano

Z mojej strony to było przyjęcie krytyki i delikatna próba wyproszenia Cię z tego tematu zgodnie z tym co napisał Aceboy...

@edit

Poza tym cokolwiek bym nie napisał to będzie źle, więc jaki jest sens obrony przed waszą krytyką ? Sobie krytykujcie, tylko na czacie czy gdzieś, bo już 0,5 str jest waszych postów o tym samym

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

Z mojej strony to było przyjęcie krytyki i delikatna próba wyproszenia Cię z tego tematu zgodnie z tym co napisał Aceboy...

AceBoy napisał o kłótniach i jakimś MoonRoad (niezbyt mnie interesuje co to i kogo to), nie widzisz różnicy pomiędzy słowami "kłótnia" i "krytyka"? Podobno odpaliliście serwer na jakiejś tam maszynie, czemu nie ma żadnych screenów z tego? Na początek chociażby z samego SMC wystarczył, zakładka ServerControl, że te pliki w ogóle potraficie włączyć.

@Uhm, w pierwszym poście jakiś screen jest, tyle że wolałbym od strony technicznej jakiegoś.

Opublikowano

Tak więc uporałem się z windows'em . Yonij dobrze j. Zainstaluje od nowa tutaj server i wyśle ci te ss'y z SMC ServerAgent'a jeżeli tak nie wierzysz. Co do fudnuszy na server

Dużo serverów odpalało dotacje na długo przed jego otwarciem ponieważ nie każdy ma do wyłożenia kase na .Dedyaka+Windows+Firewall.

Nie będe sie kłocił bo to niema sensu

Paradise życze powodzenia w twoim projekcie zobaczymy co z tego będzie:)

Kto daje się wplątywać w kłotnie?

Nie nie mam 18 lat tak. Ale ty masz 17 więc nie narzekaj:) Jeżeli wszyscy równie dajecie tak sobie rade z tymi plikami. Prosze Server Dedykowany i stawiać

A pytanie Do paradise zobaczymy czy jest taki dobry w plikach

Pyt.1 : Wytłumacz chociaż Do czego służy Certification

Pyt.2 : Czy można odpalić 2 Gameserver na jednej Maszynie?

Pyt.3 : Do czego byłyby potrzebne 2 Gameserver?

Czekam tylko na odp Paradise . Na reszte odp takich jak "Ale lamus server nie wypali " "Chcecie wziasc kase i uciec" Nie odpowiadam

TIOiE.jpg

Opublikowano

Sory, że nie do tematu ale nie użerajcie się z tym Paradise. Jest to krętacz, oszust i nie warto wierzyć w żadne jego słowo.

zbyt duża sygna

Opublikowano

To nikogo na początku nie zachęcicie, bo serverów z capem 110 jest na pęczki i są stabilne.

A chyba chodzi o to, żeby zachęcić ludzi na początku, by wleciało pare $.

supremeLogo1.gif

Opublikowano

Jak to ma być server stricte dla polaków, to np bot legalny z cl do max 4charów, może coś takiego jak playspan-vanelar?Tylko z tym, to chyba trzeba się już sporo dogadywać, bo nie ukrywam, że porobiłbym reklamki wzamian za silki.Co do bota z cl, myślę że fajna opcja, np ja nie mam możliwości postawienia 3 charów, jeden do gry i dwóch stallerów, ale to już zależy od ilości graczy na serverze.

Będe śledził server, ale silki kupię po jakimś czasie, jak server się ustabilizuje.

Co do update 80->90->100->110 imo głupi pomysł, bo ktoś wbije 80, zrobi set i wyjdzie 90 i tak w kółko, to raczej zniechęci, jak już to lepszy chyba stały cap, 90 albo 100 to chyba dobre rozwiązanie.

supremeLogo1.gif

Opublikowano

Nie, spokojnie jak coś będzie damy znać X) Zapisów specjalnych jakichś nie będzie, napiszemy tutaj zbierzemy gg czy cuś i ogarniemy...

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

jak bym chcial sobie pograc dluzej to poszedl bym na oficjala a nie szukal jakiegos priva wedlug mnie raty mini x100 bo po to jest priv zeby miec wiecej radochy z grania a nie z bicia lvla i grindu przez 5h

96718168.jpg
Opublikowano

@up

Wbiłbyś i poszedłbyś na inny serwer a nam brakowałoby ponad 7 stów na serwer... Może przez te 3h więcej serwer Ci się spodoba... Zazwyczaj sporo ludzi dobija 110 i koniec... Robimy co możemy, żeby zatrzymać graczy (eventy, mniejsze raty, konkursy).

@down

dokładnie, tylko nie za niskie, żeby nie zniechęcić. Najpierw chcemy polskie community zebrać a potem startować na epvp (raczej z niskimi ratami).

LifeSro

FusionRoad

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...