Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Polski Serwer LifeSRO

valenar

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

My tak na początku te 500 slotów, żeby nie było przeciążenia serwera, który w rzeczywistości powinien uciągnąć 700 na spokojnie.

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

Po konsultacjach postanowiliśmy zrobić tak:

- Autor najlepszej strony otrzyma : Grab Pet Full Time + Avatar (Set + Acc + Hat).

- Każdy kto wyśle jakieś propozycje stron (byle nie gotowe szablony z neta i nie jakiś shit) otrzyma Grab Pet Full Time.

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

Ja nie umiem robić stron i się za to nawet nie biorę ...

Mamy 2giego grafika który potrafi ale chwilowo nie ma kompa więc kicha.

Temu pozostawiamy temat otwarty. Może ktoś z Was chce się dołączyć do projektu.

Czekamy na propozycje stron, a jak nie to będziemy czekać na 2giego grafika (pewnie do Open Bety zrobi już stronkę).

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

@

ShadowMoon

Każdy umie krytykować a do błędu to przyznać się raczej mało kto ma odwage...

Weź nie zachowuj się jak Hipokryta bo jest to absurdalne

Na koniec mojej sentencji Dodam że zachowujesz się jak prostak

Pijcie jak Polacy ale bądźcie równie dzielni jak oni.

Nick: BlackHeart

Server: LifeSro

Lvl: 76

Guild: FallenAngels

Bulid: Blader Fire Focre

Opublikowano

@ShadowMoon

A czy każdy grafik musi umieć robić stronki ? NIE !

To mnie nigdy nie interesowało i zapewne nie będzie.

Stron nie umiem robić i nie zamierzam się tego uczyć bo nie jest mi to do szczęścia potrzebne.

Ja jestem od taki spraw jak Logo / Edycja .pk2 / Bannery itp.

Do tego się pisałem na początku projektu więc nie dokładaj mi roboty bo i tak już mam w [ ... ]

Opublikowano

Będzie lepszy przekrój ludzi na niskich ratach na eventach. Będę mógł robić różne rzeczy z graczami 40-60 60 - 80 80 - 100 a nie tylko 110.

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

Raty są dobre,nie ma być to serwer na 3dni grania tylko na dłuższy czas,valenar na twoim miejscu zmieniłbym raty na 50x

random.jpg

Opublikowano

Napiszemy jak będą zapisy i wybierzemy najbardziej aktywnych (będzie tydzień testów a serwer trzeba na maxa wytestować)

Będzie low rate serwer, ale 20 to minimum (isro czyli 10x vsro) na esro nie szło najszybciej, a było chyba x30...

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

Widzę, że staracie się coś ogarnąć. I dobrze. Oj długo mnie nie było. Ale wiadomo szkoła.

Osobiście patrze na te wszystkie serwery ze sceptyzmem. Dlaczego? Przecież ich jest tak wiele, zwłaszcza odnoszę się do tych high rate... zabawa na 1 dzień.

Trochę za mało zabawy jest.

Dlatego czekam na polski serwer. Pewnie nie dacie rady zrobić tak by tylko polskie ip wchodziły. Ale chciałbym by to był w 75% polski serwer gdzie jest ludzi dużo tak ok 2k serwery FW, GW. Prawdziwy silkroad z rodu 2008/2009 roku gdzie grało się przyjemnie.

Co do rat... chciałbym by były ok x50(ale z książką) czyli normalnie 2x25. To taki max.

Ale też zrobić tak by nie klepać biedy. Bo spotkałem się z takimi serwerami.

Co do testów, ankieta może być dobra.

Wezme udział. W końcu te 4,5lat z Silkroadem dadzą jakiś rezultat nie?

Będzie dotacja sms, to i będę dotował za pracę się płaci, bo tracicie swój czas, a czas to pieniądz. Proste.

Opublikowano

a ja chciał bym się dowiedzieć kiedy będzie open beta i czy wogule ruszy ten serwer bo tak czytam i czytam no i widze prace a wiec prace trzeba sobie cenić dlatego tez chciał bym zainwestować gdy serwer ruszy

ruda2m.jpg
Opublikowano

Ja radze na poczatek gry kazdej zrobionej postaci dac hmm grab peta i cos jeszcze za silki na pewno to przyciagnie graczy . EXP / SP prawie wszedzie sa x100 - x140 wiec tutaj hmm x70 powinien starczyc , Gold x50 bo i tak malo z niego idzie , Drop x40 na poczatek zeby weszly itemy na sprzdaz , Soxy x10 rowniez tylko na poczatek . Mi sie wydaje ze takie raty i poczatek gry przyciagnie bardzo wielu graczy .

Opublikowano

1. Napis nie mający nic wspólnego ze SRO(zmień na oryginalną czcionkę sro),

2. Strasznie zlewający się kolor,

3. Po co to zmieniać? Oryginał jest elegancki,

4. -//-//-//-

5. Oryginał jest znacznie lepszy od tego który zrobiłeś, to nie metin2(gówno) gdzie każdy serwer ma pozmieniane pliki graficzne?

Interesujesz się kulturystyką, sportem, dietetyką - zdrowemu stylowi życia? Zapraszam na mój Fitness Blog.

Opublikowano

@UP

1. Nie będzie oryginalnej czcionki. Tak postanowiliśmy koniec kropka.

2. W oficjalnej wersji będzie więcej Start Loading (chwilowo 1).

3. Tu chodzi głównie o intro. Login Screen zrobiony na Betę - później będzie bardziej dopracowany.

4. -----

5. Oryginalny jest już zbyt oklepany.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...