Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Polski Serwer LifeSRO

valenar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@hahha

Nie polecam, standardowy vsro serwer, taki jak esro i inne tego typu serwery, postawili pliki na dedyku i nic nie edytowali..

nic na zachete na start nie ma, hmm - Do nikogo napisać nie można, "Cześć" Czy zapytać się coś, bo wyzywają twoich rodziców.. Czy Ciebie.

Tragedia, jak zmienia regulamin panujacy na serwerze, beda go pilnować.. i porządek przed ludzmy nie wychowanymi, to może wiecej ludzi zyskają..

Powodzenia Wam życzę, wreszcie Polski.. ale moglibyście przedlużyć zamkniete testy i dodać coś od Siebie na serwerze, wiecej ludzi dodać do porzadku..

zaangazować się, dodać własne blacklist słowa cenzurowane.. jakieś itemy na zachete, ze speed move, czy scrolle typu spawn mobów, jak bylo kiedyś..

Tylko po co? lepiej dać standardowego silka, i kij.. niech stoi, moze zarobi na Siebie co ? ..

Pozdrawiam..

@Edit.. oraz nie sprawiedliwość, jeden czlowiek wejdzie, drugi go zacznie expic na unikatach i w godzine ma 90 lvl..

No nie zbyt to jest normalne.. to lepiej grać na high rate, niż na takim serwerze.. ktory sluzy tylko do pvp, a może coś więcej? Jak eventy to o ustalonej porze, i opisane na serwerze dzień wcześniej? bo tak skąd ktoś ma wiedziec, kiedy jakiś event bedzie..

pogratulować administratorowi, moze wreszcie ruszy mózgownicą i coś doda od Siebie.. i zaangazuje się na serwerze i jego klimat jak i porządek. albo zatrudni kogos kompetentnego do roli moderatora serwera.. może wiecej kolegów z osiedla? może dadzą rade..

Nie no, wszedłem na chwile PODKRESLAM! NA CHWILE, a co tam, soxy lezą sobie na podlodze, GM stoi obok, jakiś losowy koleś sobie je zbiera, wywalał jakieś akcesoria som europejskie.. udalo mi sie zebrac kolczki na d10.. Pieknie normalnie..

Korupcja na start na serwerze..

Chłopie, ty nie myślisz, serwer ma dopiero jeden dzień, jeszcze nawet bugi nie naprawione, dopiero zaczynają naprawiać itp. Jeszcze Lanucher nie działa poprawnie.

Jak eventy to o ustalonej porze, i opisane na serwerze dzień wcześniej? bo tak skąd ktoś ma wiedziec, kiedy jakiś event bedzie..

Dzień wcześniej, aha...?

Hmm, może ty zrobisz serwer? Na zachętę daj 140lv 100b SP i Silków i Full Set Son 11DG +1. Powodzenia.

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up

Dzieciakiem to możecie być Wy, serdecznie prosiłbym o nie obrażanie mojej osoby, bo to jest absurdalnie z Waszej osoby.

Nikt nie napisał bym chciał 140level na start..

Tylko na isro, dostaje się własnie scrolle..

Zresztą, konkurencyjny serwer? Nie mam zamiaru tu grać, i teksty takie, że jak mi się nie podoba to bym nie gral..

Ależ to jest żalosny tekst, bo brzmi jak rozkazywanie, będę gral tam.. Gdzie moja dusza zapragnie.

Napisalem TO CO DO POLAKA NALEŻY! Czyli OCENA OGÓLNA SERWERA!

I tyle chlopaki, dlatego dorosnijcie, i nauczcie się przyjmować błędy.. A nie wytykać palcami osoby, które informują o tym.. CO JEST NIE TAK..

Mi to zwisa jak powiedzialem, co jest na start.. grałbym, ale jest malo osób, dlatego dalem powód, ze scrolle z move speed, czy coś..

przydałyby się, zachęcilo by to wiele osób na serwer..

Naprawde śmiać mi się chce, jak ktoś kogoś nazywa dzieckiem, jak nie widział oraz nie zna jego osoby.. Tylko tak za tym swoim Monitorkiem się pilnuje, i myśli że jest Bóg wie czym i nic mu nie grozi.... No to jest typowe zachowanie "Dzieciaka" Który myśli że jest bezpieczny za ekranem swojego kochanego Monitorka, i tylko Gry mu w głowie, a jak ktoś zacznie wytykać jego gre, to zacznie bulwersować się na caly dom, jaki to dzieciak wytykuje błędy na serwerze..

Pozdrawiam Was

I życze dojrzałości na nastepny raz, bo żle o Was świadczy takie zachowanie.

40641099733711585609.png

Opublikowano

No fakt faktem przydało by się coś na start jakieś scrolle... ale da sie i bez tego bo często coś dropi więc floty jest sporo

Opublikowano

Tzn wiesz, podstawowy gracz nie wie czy coś dropi czy nie, patrzy ze nie ma nic zachecajacego na start.. mimo ze scrolle sa tanie lub wogole malo wazne.. Ale już ma coś na start, to jest zachęcony..

40641099733711585609.png

Opublikowano

@hahah

Pokaż mi tego screena tych kolczyków.Jakiś dowód! Bo mogę powiedzieć że GM dawał d11+255 son i co? Niemasz dowódow nie udzielaj się

Co do scrolli zostaną dodane wraz z powiekszeniem inv i storage.

Mała ilosc osob . Server powstał wczoraj czego oczekiwałeś przy takim wyborze serverów?

TIOiE.jpg

Opublikowano
Nie no, wszedłem na chwile PODKRESLAM! NA CHWILE, a co tam, soxy lezą sobie na podlodze, GM stoi obok, jakiś losowy koleś sobie je zbiera, wywalał jakieś akcesoria som europejskie.. udalo mi sie zebrac kolczki na d10.. Pieknie normalnie..

Korupcja na start na serwerze..

Jedyne itemy jakie były tworzone na serwie przez GM'ów to Sety D11 SON Fight +8 (dla nas samych). Więc możesz nam odpuścić swoje bajeczki.

GMi nie rozdają itemów !

Dawaliśmy Global Chat 11szt. dla kilku osób za zabicie pierwszych Unique na serwie.

Zachęcamy do kupna Silków !

Ceny są śmieszne, a na pewno pomogą nam w utrzymaniu serwera.

W celu kupna silków piszcie do rofdzio___ na MPC Forum lub Team Speak.

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

@UP

Za momencik wrzuce. Pamietajcie że musicie miec sro_client z no_xtrap

RATY został zmienione

z 20 na 30 drop rate

z 20 na 25 Gold Drop Rate

TIOiE.jpg

Opublikowano

Niema ctf a to ponoc server dla graczy i eventy sa podstawa. Wbilem wczoraj 94 lvl i rzygam tym juz bo niczym specjalnym sie serw nie wyroznia tyle ze Wiecej Polakow i ,, polaczkow "

Opublikowano

@up

Boże server ile stoi dwa dni ? Czego ty wymagasz Człowieku !!!

Pijcie jak Polacy ale bądźcie równie dzielni jak oni.

Nick: BlackHeart

Server: LifeSro

Lvl: 76

Guild: FallenAngels

Bulid: Blader Fire Focre

Opublikowano

@up

Planujemy otwarcie serwera z wysokim expem (będą 2 serwery po 500 slotów). Zobaczymy jak to będzie wyglądało.

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano
Dalej nie dowiedziałem się w jakiej cenie są Silki. Jakiś cennik ? Bo na stronie nic nie mogę znaleźć.

Odpowiadam...

100-2$

300-4$

500-8$

700-10$

1000-12$

Co do Servera. exp x50-70 by byl git

Jesli chodzi o ten pomysl z 2gim serverem to bedzie calkowity FAIL moim zdaniem , bo skoro jest to nowy server , gra na nim DO 50 osob.

to jak rozdzielicie server to moim zdaniem bedzie jescze gorzej... i bedzie gralo po 25 osob na servie.

Moje zdanie to takie zebyscie tak jak kolega wyzej napisal. Zrobili 1 a DOBRY server z wiekszymi Ratami , wiadome jest to ze Wieksze Raty przyciagaja ludzi , dlaczego?

Bo Ludzie chca jak najszybciej sobie wbic ten 110 lvl i na PVP , unique , i inne tekie.

Dlatego mowie , posluchajcie sie mnie a na dobre wyjdziecie i wiem co mowie.

Nick : ConaMore

LvL : 110FF

Class : Wizz/Clerc

Serwer : LifeSro

Gulid :Total Control ( REKRUTUJEMY )

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaq.jpg

Opublikowano

No przecież ceny są na 19 czy 20 stronie podane. (tego tematu) już podawałem z 3 razy

@edit

Dziś EVENT o 20 zapraszam wszystkich od ok. 20 do 105 lvlu

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

@dupczybieda zrób sobie przerwę od silka na chwile i zajrzyj do słownika. Mówisz ze masz 20 lat czy ile tam a piszesz "oprucz" taki błąd razi w oczy ze 100 kilometrów. i jeszcze chcesz żeby ludzie słuchali twoich rad, na pewno dobrze na tym wyjdą jak będą mieć analfabetów na serwerze i ludzi piszących gm 10k gold plis.

Wierzysz w czary? Masz czar goryczy wypij. 

Wierzysz w dary? Masz dar pierdol czary idź z tym ...

Opublikowano

Witam. Nazywam sie Jakub. Mam wlasnego team speak 3. 28 slotow mozna powiekszac. Oczywiscie na przedluzenie bedzie skladka. Mam do zaoferowania kanaly dla nas ( silkroad priv LFSRO ) .

Pomyslalem o tym poniewaz na obecnym team speaku trzeba czekac bardzo dlugo na odlagowanie i szukanie kanałow. Na moim team speaku jest duzo miejsca dla wszystkich. Korzystaja tam tylko 3 ,, gamingi ''.

gg - 151746

xf silkroadrulez

Opublikowano

@robozoro

Witaj serdecznie Polski użytkowniku tego wręcz pięknego forum.

Nie wiesz przypadkiem, że nowe zdanie rozpoczyna się z dużej litery?

Hmm, cóż to jest za słowo "plis" ? - Jak dobrze się orientuję, to nawet w języku angielskim takie nie występuje, no chyba że mam kupić Tobie serdeczny użytkowniku słownik do języka Angielskiego.?

Najlepiej chłopaku, jak popatrzyłbyś troszkę nad swoim pismem, a dopiero później zwracal uwagę innym.

##Tak na marginesie, przepraszam serdecznie za jakiekolwiek blędy w mojej wypowiedzi, ależ jestem tylko człowiekiem, który popałnie błędy, ale niestety ale przez niektórych użytkowników dzieje się to co widać, gdyby nie mogli przyczepić się do Siebie za popełnianie błędów, a nie dręczą człowieką, który napisal cale zdanie praktycznie idealnie, a jedno czy dwa slowa mogą się przytrafić nawet "Nauczycielce od J.Polskiego"

Pozdrawiam

Samso.

40641099733711585609.png

Opublikowano

@robozoro

Witaj serdecznie Polski użytkowniku tego wręcz pięknego forum.

Nie wiesz przypadkiem, że nowe zdanie rozpoczyna się z dużej litery?

Hmm, cóż to jest za słowo "plis" ? - Jak dobrze się orientuję, to nawet w języku angielskim takie nie występuje, no chyba że mam kupić Tobie serdeczny użytkowniku słownik do języka Angielskiego.?

Najlepiej chłopaku, jak popatrzyłbyś troszkę nad swoim pismem, a dopiero później zwracal uwagę innym.

##Tak na marginesie, przepraszam serdecznie za jakiekolwiek blędy w mojej wypowiedzi, ależ jestem tylko człowiekiem, który popałnie błędy, ale niestety ale przez niektórych użytkowników dzieje się to co widać, gdyby nie mogli przyczepić się do Siebie za popełnianie błędów, a nie dręczą człowieką, który napisal cale zdanie praktycznie idealnie, a jedno czy dwa slowa mogą się przytrafić nawet "Nauczycielce od J.Polskiego"

Pozdrawiam

Samso.

Co do przyczepiania mądralo to nie umiesz dobre składać zdań, mogę twierdzić, że masz lekką wadę wymowy.

Post kompletnie do niczego, a raczej do pokazania jakim jesteś dupkiem. Przepraszam stwierdzam fakty.

Najpierw najeżdżasz na chłopaka, potem sam tłumaczysz się ze swoich błędów, żenada i pospolita zawiść.

@

Jak się mylę to jesteś Paradise/ Minecraft1 ? Widać bo miał takie same problemy jak Ty.

zbyt duża sygna

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...