Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Polski Serwer LifeSRO

valenar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wolisz płacić 3x więcej niż czekac 2 dni ? To donate teraz daj a silki dostaniesz od początku serwera jak Ci zależy na czasie.

LifeSro

FusionRoad

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zapewne po 10, kiedy to czankk i M@ti zdotują nam na dedyka (mieli po 10, po wypłacie). Tak to możecie dotować od jutra będzie strona i liczymy na Was. W sumie im szybciej zbierzemy kasę tym szybciej stanie dedyk. Kupimy dedyka 1-3 dni na testy (parę osób się weźmie to weźmiemy się za ostre testowanie) i otworzymy na OB.

@down

Będziemy potrzebować testerów tak jak powiedziałem koło 10-12 października

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

ShadowMoon Ile ty masz lat? zachowujesz się jak jakies dziecko, weź się opanuj w twoich wypowiedziach aż wylewa się zazdrość że ktoś coś robi i nie bierze ciebie do projektu a przecież jesteś naj... we wszystkim. Nikt ciebie nie bierze do żadnych projektów bo masz opinie naj.. nie tylko tu na forum. Zrozum takich samochwał jak ty jest pełno więc skończ, zapewne nie będę grał na tym servie ale życzę im powodzenia.

Valenar nie mam problemów z angielskim ale uważam że skoro Polski serv to oficjalnym językiem powinien być Polski. Miło by było gdyby GM po polsku nawijał a nie po angielsku, w końcu to ma być Polski server.

Nerwowa reakcja na krytykę wcale nie kładzie jej kresu; przeciwnie, rodzi w oceniającym przekonanie, że ma rację w tym, co mówi.

- Richard Carlson

Opublikowano

Polski polskim, ale posłuchaj... jak grasz na serwerze to chciałbyś, żeby gadali po Turecku ? Nic nie rozumiesz, tak samo jak wszyscy, którzy chcieliby zagrać a nie są z Polski. Myślę, że eventami i paroma rzeczami możemy się trochę wybić i liczę na international community. Jeśli będzie zdecydowana większość Polaków możemy dawać note w dwóch językach.

@up

no to mówię, dotujcie wszyscy teraz póki serwera nie ma to jak wystartuje to bez czekania macie silki... Jutro rano powinna bć strona gotowa.

@edit

Co do testerów to spokojnie, będzie dedyk to ustalimy testerów. Według mnie powinno być ich koło 10 żeby możliwie jak najszybciej sprawdzić wszystkie funkcje serwera. Ale poczekajcie lepiej na wypowiedź rafdzia co do testerów.

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

@valenar

dotujcie wszyscy teraz póki serwera nie ma to jak wystartuje to bez czekania macie silki
nie sadzisz ze to zdanie mowi o tym ze ktos jest łasy na pieniadze :>? Nie chce nic sugerowac ale ja tak np pomyslalem.
sharingan1s.png
Opublikowano

Ktoś tu potrzebuje pieniędzy na dedyka, bo ma 2 donatorów, po których czort wie czego ma się spodziewać a bez nich brakuje mu 380zł na serwer ?

@edit

Nie jestem "łasy" tylko chcę postawić ten serwer nie wiem jak Wy rozumujecie, ale trzeba mieć te 680zł, żeby serwer ruszył jak ich nie mamy to czekamy na dotacje...

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

@Valenar Nie tak łaso na te pieniądze...

@ShadowMoon Strona głupia strona która otrzymujesz na starcie z xaa została sprzedana za 250 zł ? Ciekawe. Co do Że nic nie umiem nie wypowiadaj się bo sam niewiesz. Naprawiłem w tym EMU więcej niż ty widziałeś a że myslisz że do wszystko było z xcoding.net sciagnij założ i popatrz

I pokaż mi server który ma SWOJE pliki Kur... Zrozum wreście Joymax Zrobił tą grę i to będzie zawsze własność Joymaxa chyba że odkupisz pliki za 100tyś $ Czy ty aż tak zazdrościsz?

Jeżeli jesteś taki obeznany Prosze sciągnij pliki zrób własny server nikt ci nie zabrania

TIOiE.jpg

Opublikowano

Ja już niemam zamiaru się wypowiadać na temat ShadowMoona

Co do strony będzie dziś wieczorem lub jutro rano (Czekam na Galactixa który zrobi tło)

TIOiE.jpg

Opublikowano

A może teraz ja się wtrącę ...

STOP gadaniu o przeszłości między wami, ten temat nie służy Waszej "gównianej" dyskusji (wymiany zdań nie mających kompletnie żadnego przekazu).

Jeszcze raz coś takiego zobaczę, to serio, będą konsekwencje tego.

Jeśli chcecie "pokłócić się" dalej to zapraszam do magicznej rzeczy jakim jest prywatna wiadomość.

1334497071-U17330.png

Opublikowano

No cóż liczymy na dotacje, przepraszam, ale jak po np. 2 miesiącach nikt nie będzie dotował to serwer się po prostu zamknie... W skali ogólnej serwera jego koszt utrzymania to przeliczając na silki +/- 115x100 silków czyli 11500 silkow utrzyma nasz serwer.

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

up,zgadzam się,pierw otwórzcie serwer,potem można otworzyć dotacje na serwer,gdyż nie wiadomo czy serwer wypali , a szkoda stracić kasę mellow.gif

Trzymam kciuki że serwer wypali cool.gif

random.jpg

Opublikowano

Gówno prawda, są też inne wydatki w związku z utrzymaniem serwera. Nie macie co liczyć na 600 osób online z Polski (ePVP ma swoje, lepsze serwery z własnymi innowacjami, poza tym każdy kraj ma już swoje SRO), no chyba że ktoś Wam całą grę przetłumaczy i zrobicie z tego nowego metina ^^

Interesujesz się kulturystyką, sportem, dietetyką - zdrowemu stylowi życia? Zapraszam na mój Fitness Blog.

Opublikowano

najważniejsze żeby serwer nie lagował, była miła atmosfera i dobrzy GMowie którzy będą uczciwi, nie będo rzucali sosów kolegą ani ich taxowali.

Opublikowano

Gold pewnie będzie x25 albo x20 Nie za wysoki, żeby zachęcić do grab peta ale i nie za niski by nie zniechęcić do gry tych, którzy owego mieć nie będą.

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

Elo.Jestem Za takim projektem i wydaje mi się że na brak ludzi nie będzie narzekał.Ale nie ma co się jarać skoro jak nie było strony tak nie ma.Jeśli takowa się pojawi piszę się na przetestowanie tego i na przelenie paru groszy oczywiście.

Pozdrawiam i trzymam kciuki za was.Czekamy na jakieś konkrety w końcu.

Opublikowano

@wbrew pozorom post zgodny z tematem

Ktoś zna jakieś programy partnerskie, które moglibyśmy wstawić na stronę jako dotację dla tych, którzy chcą pomóc, ale nie mają kasy ? Chodzi mi o modele paid-per-click (te gdzie to jest jakaś kasa a nie pare centów) i paid-per-action (rejestracja czy ankieta czy cokolwiek). Tylko poważne proszę... Na zanox są fajne grouper albo offersclick, ale kasa przychodzi po 14-28 dniach od rejestracji więc...

LifeSro

FusionRoad

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...