Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Shenzu[Pl][Dedyk]

Shenzu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

sciągnełem clienta, uruchamiam pisze łączenie i nic :/ pomoze ktos??

Ale co dokładnie ? Ja się łącze normalnie , dziala Ci juz

?

1336584123357966.png

• Odpowiedzi 879
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ehh serwer fajny ale te questy... Np od odchlani piekieł bije all potwory z piekła efekt? 0 Grzyw. Tak samo z relikwiami skąd wziąć kawałki lodów?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Echh ulepszacze, itemy do biologa i co najgorsze HWANGI (oraz klucze do szkat) w IS. No to gratuluje zjebania servera Panowie!

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Echh ulepszacze, itemy do biologa i co najgorsze HWANGI (oraz klucze do szkat) w IS. No to gratuluje zjebania servera Panowie!

Ale patrz z drugiej strony hwang , to syf , czy nie jest tak ? Poza tym chłopaki muszą jakoś utrzymać ten serwer , przecież nikt z własnej kieszenie dokładać nie będzie ;/ bynajmniej ja bym nie dokładał . Odpowiedzcie co myslicie

Klucze , ulepszacze etc. etc. , można przecież zdobyć w grze . Jedyna rzecz to Hwangi , ich nie da się zdobyć . Ale są przeciez zbroje o niebo lepsze od hwangów .

1336584123357966.png

Opublikowano

Ile Ty grasz w metina że nie wiesz ze Hwangi na PvP to gówno. Nadają się tylko i wyłącznie do PvE a przeciez nie ma opcji zrobienia IS który nawet w 1% nie pomaga graczom wspomagającym serwer. Pomyśl questitemy, rosy itd chcieliśmy to wywalili ale dajcie im utrzymać serwer a nie dokładać do niego.

Jak dla mnie wielki plus dla nich że zgodzili się na pewne ustępstwa. Pokazali, że nie idą na kase tylko na fairplay rozgrywki!

Opublikowano

@Mentorzy

Dobra - ale to jest hard raczej wiec pod exp duzo nastawiony, pod pvp sa full4funy ogolnie wiec takie hwangi w IS to najgorsze co mogli zrobic. Te ulepszacze, biolog czy kd sa do zniesienia - OK jakos musza sie utrzymac, ale hwangi ktore mozna tylko w IS zdobyc to lekkie przegiecie.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Jak to jest hard to masz racje, zmień serwer. Nawet dobrze nie doczytałeś wszystkiego a piszesz jakieś bzdury. W takim razie jak napinasz tak o Hwangi to co z pierścieniami doświadczenia? Ogarnij proszę...

Opublikowano

@Mentorzy

Dobra pamietam pewna zasade "Nie kloc sie z idiota bo sprowadzi Cie do wlasnego poziomu po czym pokona doswiadzceniem".

Tak wiec zyj sobie dalej w swoim bajkowym swiecie z jednorozcami, latajacymi smokami i krasnoludkami.

Powodzenia:)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

@Mentorzy

Skoro tak twierdzisz to w tym ukladzie moge kontynuowac "trollu" jak to ladnie ujales.

Otoz nie, pierscienie expa mozna takze wydropic w grze z metkow - czyli sa one do zdobycia.

Pozatym pierscienie expa to jzu jest inna sprawa, popatrz na globale - PD sa w IS, a hwangow czy innych itemow ekwipunku jednak nie ma.

Hwang to nie to samo co pierscien expa, myslenie nie boli.

@Buenos

Owszem, server jest spoko - zreszta wlasnie ty mnie zacheciles do gry tutaj. Aczkolwiek jesli teraz te hwangi pozostana bez sprzeciwu to niedlugo moga dodac zatrute, czy inne badziewia tlumaczac sie "aktualzacja ISu" - a wtedy juz bedziemy miec duze lvle i szkoda bedzie konczyc grac, prawda?

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

@ Mentorzy , tak jak jzu pisalem myslenie nie boli, NAPRAWDE uwierz w to. A czy HWANGI dropisz gdzies? No wlasnie, nie - nie sa one do zdobycia. P.expa mozna sobie dropic na te 3h czy 1h ze szkat i metkow, jak widac nie masz pojecia o takim czyms. 30 lvl na globalu wbiles czy wiecej cos? Heh;] Dobra naprawde chyba koniec tej dyskusji.

I rowniez milej gry Buenos:)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Z IS zostały usunięte najważniejsze itemy typu - rosy, biolog, ponadto certy dropią już ładnie. Podobno mają ustabilizować dmg szamana i dodać drop kwiatów żeby można było rosy robić, a więc jest jeszcze jakaś nadzieja w tym serwerze, hwangi da się znieść, będzie wiadomo kto musi nawet na privie wspomagać się IS`em ^^

Metin2.PL -> Body 76, Mental 85, Smok 75, Body 87, Body 78, Dagger 89 -> off

Na serwerach prywatnych najczęściej można mnie spotkać pod nickami: ReysoN, Andreas, Dziubdzius.

Adelante!

Legends never die!

Opublikowano

Kurde , przecież nie napisałem że syf . NAPISAŁEM , że inne serwery które powstaja teraz to syf . Shenzu jest wyjątkiem i jest ZAJEBISTE !!!

1336584123357966.png

Opublikowano

Buenos ty jesteś gorszy niż te spamboty na PL reklamujące serwery. Nie pisz głupot że serwery które teraz powstają to syf bo nawet nie spojrzałeś na żaden pewnie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...