Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Shenzu[Pl][Dedyk]

Shenzu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 879
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To co robią teraz powinno być robione w czasie Beta testów...

Ano właśnie. A oni chcieli pewnie jak najszybciej wystartować i przez to tracą graczy. Serwer ruszył by tydzień później bez bugów byłoby lepiej.

Może kiedyś będzie ;p

Opublikowano

A ja mam problem na polskim ip nic nie mogę zrobić a gdy zmieniłem na amerykańskie to mi stronka zadziałała i patcher.

Może kiedyś będzie ;p

Opublikowano

w ogole nejlepiej by bylo zresetowac all w piz*u i tyle ogarnac all nowa zapowiedz a to co teraz jest potraktowac jako bete. Mam 3 postacie 75+ ninie bm i woja wiec nie piszcie ze nic nie wbilem a placze o resa

Opublikowano

w koncu sie kurwa wzieli do roboty ale itak jeszcze cza poprawic biologa po po oddaniu pamiatek i kamienia nie da sie odebrac nagrody

a w dt nie da sie otwierac pieczeci wiec jeszcze roche jest

d2cc2690e52fe9eef7aadd63e4b54035.gif?1322515096
Opublikowano

Ja pierdole, co za debile, pogralem 10 minut i kurwa robia jakies poprawki juz 40 minut ... nie da sie pograc bo sie zachcialo serwer naprawiac. Od tego sa noce albo wczesne ranki

pajace

Opublikowano

Ogarnij się.. Każdy ma własne życie prywatne a nie zabawa z serwerem w nocy aby jakiś królewicz mógł siedzieć przed kompem 24/7..

Popieram , to też tylko ludzie , dajcie im kurwa życ , to że masz problem ze swoim zjebanym zyciem , to nie oznacza , ze ktos specjalnie dla Ciebie ma zapierdalac w nocy ... zalosne

1336584123357966.png

Opublikowano

Yy... Up.

Skoro postawili serwer to wypadałoby się nim zająć. Póki co ja nie widzę, aby to szło w dobrym kierunku.

Buenos przestań kląć, bo to tylko świadczy o Tobie i Twoim marnym życiu,

nie potrafisz tego argumentować w inny, bardziej kulturalny sposób?

@ Edit. Jeszcze jedno... co do tego 24/7 to widzę Buenos, że to Ty masz z tym największy problem, wystarczy spojrzeć na posty... Więc zastanów się kto tu bardziej ma marne życie... Ty czy on.

Pozdr.

" Ból jest stanem przejściowym. Duma pozostaje na zawsze... "   :)

Opublikowano

Prawda jest taka, że POLACZKOWI nigdy nie dogodzisz. Napinanie, flame i nolifienie. Idźcie na dwór i dajcie im czasu na poprawę - ludzie oprócz szkoły i pracy mają też inne obowiązki. To, że wy przychodzicie do domu i siadacie od razu na kompa to nie znaczy, że administracja ma też taka być...

Był wielki spam po co beta testy, czemu tak długo to teraz cierpieć trzeba, poprawiają to czego nie zdążyli na OB.

Ja nie mam nic do zarzucenia, widać robią, informują graczy itd.

#EDIT:

Jeszcze jedno, bugi reportujcie na ich forum nie tutaj bo za dużo ludzie spamują na MPC, żeby się czegoś doszukać.

Opublikowano

Mam pytanie skad wziac ulepszacze na szafirowa zbroje mam 5 broch ale skad mam wziac mleczny sok i kosci palców

Na forum masz poradnik do tego ...

1336584123357966.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...