Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Shenzu[Pl][Dedyk]

Shenzu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Napisz to predzej na forum shenzu badz na mpc w dziale problemy (metin2) bo tutaj to nikt nie pomoze jak znam zycie...

Sam tez nie pomoge, nie znam sie na tym.

Ironiczny

LEGACY

• Odpowiedzi 879
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

myślę że z takimi pomysłami i szybkim reagowaniem na popyt graczy daleko zajdą. szczerze wbije i zobaczę co jest grane ;]

Jeżeli jakieś patologiczne bydło gnoi cię, tylko po to by zaspokoić swoje syfiaste ego. To ciśnij frajera jak tylko dasz radę! Zniszcz go, nie patrząc na koszta. Być może dostaniesz po gębie, Ale niech ten syf wie, że wkroczył na krwawą ścieżkę.

[N][e][k][a][r][e][S][T]

Opublikowano

Finik z Venise to zupełnie inna osoba która na tamtym serwerze otrzymała pozwolenie posługiwania się moim nickiem[otrzymał postać etc] gdyż szybko skończyłem tam grę. Prawdziwy finik (czyli ja-ja) nie grał tam dłużej niż tydzień.

1558208423.png

1560830675.png

Opublikowano

- Poprawiono misje z Wodnymi Kamieniami. (Dodano nagrode)

- Dodano możliwość łączenia Kamieni Wodnych.

- Poprawiono misję Zabij zjawę żółtego tygrysa.

- Poprawiono Lochy Małp.

- Poprawiono misję Zabij 30 ezot. przyzywaczy.

- Dodano możliwość wkładania kamieni duszy do zbroi Hwang.

Może kiedyś będzie ;p

Opublikowano

Fajnie wyglada prezka, mimo iz serwer jest stary, ale i tak wbije zapraszam do shinso

PS. Duzo osob gra? bo teraz widze 16 wiem ze jest przed 7

Opublikowano

Serwer to bajka brakuje graczy. Każdy powie ''fajny ale nie ma graczy to idę'' robi źle !

Zapraszam serdecznie ! Topkę dogonić spokojnie da radę, a myślę. że jak zostanie osiągnięty 150 to zwiększa maxymalny do 250.

Może kiedyś będzie ;p

Opublikowano

Czy zostanie zmieniony wygląd strony głównej ? niby tylko " strona główna " ale niektórych odstrasza ..

Lubię To !

ganjal.png

Opublikowano

"według mnie serwer powinien wystartowac od nowa teraz jest w miare git ale graczy mało nowa zapowiec rr + dodanie new mapki do expa od 110 i bedzie 500ludzi grało jak nic"

Długo myśleliśmy nad tym, poprawiliśmy bardzo dużą ilość bugów.

xxx

25 aktualizacji w każdej od 3 do 10 znaczących poprawek.

Jeśli zdecydujemy się na restart to po nim, wejdzie również nowa mapa i 3 nowe misje u biologa.

Uważam że ludzie też będą chcieli pograć na odświeżonym nie zakłóconym bugami serwerze.

Zapraszam do ankiety xxx

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...