Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Shenzu[Pl][Dedyk]

Shenzu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 879
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Te 12 osób za dużo nie zdziała i tak teraz, mamy zapchane łącze i przez to nie możecie się zalogować.

Robimy ile tylko możemy by to wkońcu zabezpieczyć.

Opublikowano

CO SIE DO CHOLERY DZIEJE ! Przed chwila tylko 2 osoby mialy 80 lvl.. teraz juz 3 .. Jak cos naprawiacie to niech reszta wypier.. z serwera.. To jest nie uczciwe wobec innych.. Prosze o cofke !

Opublikowano

Nie piekło nie jest zbugowane, Ty jesteś zbugowany bo Clienta naszego nie umiesz pobrać choć powtarza się 50 razy..

Znów ataki są także dajcie nam chwilę na ogarnięcie tego.

Hmmm.. Przykro mi mistrzu, ale jedna osoba z waszego TEAM przyznała mi racje, że wina leży po stronie servera, więc nalegam na odbugowanie, a nie spinanie sie na graczy, to nie moja wina ze macie zbugowane piekło.

x

Opublikowano

Moja rada: zamknąć serwer, naprawić co jest do naprawienia i ewentualny reset postaci, może coś z tego będzie

Opublikowano

Nie wiem o co chodzi, ale ja w ogole nie mogę założyć konta, bo mi pokazuje ze cos robie zle Hahhhahahaahaah a zakladalem z 5 razy. A dlaczego załozonych kont jest ok 850 a postaci ok. 750 ?

Opublikowano

Kurde Zbugowało mnie na ognistej ziemi (piekło) i nie moge wbic na postac .... dajcie mozliwosc przeniesienia postaci do m1 na stronie albo przenies mnie Shenzu mam nick Gandzia

d2cc2690e52fe9eef7aadd63e4b54035.gif?1322515096
Opublikowano

Po 300 minutach spędzonych na serwerze śmiało stwierdzam , iż zapowiada się bardzo ciekawie.

Wiadome jest to , że jest kilka drobnych problemów , ale sądzę że administracja upora się z nimi w miarę szybkim czasie.

Koniecznie trzeba zmienić biologa.Przy tym expie co 12h zdecydowanie za długo.

Opublikowano

Dlaczego system ulepszen nie dzial tak jak jest opisane w zapowiedzi np: z party nie robi sie OBS tylko pogromce, w zapowiedzi z szpona da sie przerobic a na serwerzze nie da sie nic z szpona zrobi

Mam nadzieje ze to poprawicie

I przypominam o biologu co 1 sec

d2cc2690e52fe9eef7aadd63e4b54035.gif?1322515096

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...