Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Shenzu[Pl][Dedyk]

Shenzu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 879
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@ dordo33

2h temu expilem na glownym spocie ch1, z 6 osob mi przemknelo przez spot, teraz jechalem po v2 od poczatku to szpony pozajmowane spoty...

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Serwer bardzo dobry. Team się stara jak może coś dodają, naprawiają etc.

Zapraszam na serwer !

@UP pliki serwerowe pewnie 2010/2011

Może kiedyś będzie ;p

Opublikowano

elo nie czytałem co tam było u góry moje pytanko to gdzie jest 5 bon i czy sa 6 i7 i ile ludzi gra tam mniejwiecej ?

7ddfbc0fa5.gif

likei.jpg

Opublikowano

Na servie gram już trochę i z jednej strony fajny z drugiej nie, a mianowicie handlarze lekko odpychają mogli by być lepsi:)

Ocena na ten server 8/10 można wytrzymać i pograć troszkę dłużej na servie:) Gram oczywiście w Jinno (niebiescy)

Czo, czo, czo się paczysz?!

Old acc: dawidek00 :>

Opublikowano

Powiedzcie mi czy na tym servie sa magiczne metale. I ile % jest na ulepszenie np z bojowego na syrka!

Dam eq na Candia(s21) za eq na Solar (s26) . Pisac na gg 6772711 (niewidoczny zawsze)

Gram na s21(Candia)
Woj Body lvl 66--------->ON
Ninja Dagger lvl 52---------> OFF

Opublikowano

Jak wlaczam clienta to wyskakuje mi tkai bload "Aplikacja nie zostala wlaściwie zainicjowana" Moze ktos wie jak to naprawic i mi pomoze.

Dam eq na Candia(s21) za eq na Solar (s26) . Pisac na gg 6772711 (niewidoczny zawsze)

Gram na s21(Candia)
Woj Body lvl 66--------->ON
Ninja Dagger lvl 52---------> OFF

Opublikowano

Serwer z dnia na dzień coraz gorszy.. Robi się tutaj serwer typu kto pierwszy 2 skille strzeli/komu pierwszemu kryt wejdzie ten wygrywa.. Każdy item dodaje coś do ataku.. kolczyki dają dodatkowy bon na ludzi, tarcza oprócz 20 abs daje 20% silny na daną klasę, nie wspomnę już o nowych broniach 500 wartości ataku+15 ludzi+ jeszcze um/śr. Biolog na 90 zamiast 10 ludzi daję bodajże 20. Ogółem ludzi można mieć koło 100% w samym eq+podwyższone nagrody za misję, a abs tyle co na PL.. Ogólnie mógłbym minusy tego serwera wymieniać i wymieniać, ale póki tu jeszcze "pogrywam" to nie będę dalej wymieniał ^^

PS: Zamienie eq tutaj na eq na innym serwerze, kontakt PW.

Metin2.PL -> Body 76, Mental 85, Smok 75, Body 87, Body 78, Dagger 89 -> off

Na serwerach prywatnych najczęściej można mnie spotkać pod nickami: ReysoN, Andreas, Dziubdzius.

Adelante!

Legends never die!

Opublikowano

Serwer z dnia na dzień coraz gorszy.. Robi się tutaj serwer typu kto pierwszy 2 skille strzeli/komu pierwszemu kryt wejdzie ten wygrywa.. Każdy item dodaje coś do ataku.. kolczyki dają dodatkowy bon na ludzi, tarcza oprócz 20 abs daje 20% silny na daną klasę, nie wspomnę już o nowych broniach 500 wartości ataku+15 ludzi+ jeszcze um/śr. Biolog na 90 zamiast 10 ludzi daję bodajże 20. Ogółem ludzi można mieć koło 100% w samym eq+podwyższone nagrody za misję, a abs tyle co na PL.. Ogólnie mógłbym minusy tego serwera wymieniać i wymieniać, ale póki tu jeszcze "pogrywam" to nie będę dalej wymieniał ^^

PS: Zamienie eq tutaj na eq na innym serwerze, kontakt PW.

No no , widać pr0 player w chuj idz na 4fun ;D

1336584123357966.png

Opublikowano

broniach 500 wartości ataku+15 ludzi+ jeszcze um/śr

Jaka to jest broń?

Serwer hmm,zmieniłem zdanie dla mnie cienko.

Ponieważ bronie co 20 lvl,a sura ma 10 lvl.. nie ma nowych zbroi tzn : stal->szmaragd.

Są x3 nowe ale ze szkaty dropią i kto ma większego farta ten ma.

Nie ma expowisk nowych,czekać 2 tygodnie na nowe expowsiko na przykład.

Nie ma sensu expić,dla topki bo i tak zatrzymasz się potem na dwa tygodnie,bo expowisk nie ma.

65989911309456598087.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...