Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Shenzu[Pl][Dedyk]

Shenzu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Restiv nie wiem czym się kierujesz pisząc że co 20 lvli broń nowa, to co mamy dać co 2 lvl'e i zrobić 4FUN?

Nie ma szmaragdów bo ta zbroja w rzeczywistości nazywa się Smocza Stal którą rzecz jasna mamy wprowadzoną na serwer, szansa mała?

A ja dziś siedząc w grze godzinę widziałem 3 osoby biegające w Niej. Dodaliśmy Dungeon napisaliśmy również że od razu po dodaniu Dungeon'u dodamy nowe expowisko, ale to trwa trochę a nie hop siup i masz prawie jak na włoskim 4funie ^^ heh..

"kto ma większego farta ten ma"

Wskaż mi serwer/grę na którym otwieranie szkatułek nie polega na szczęściu.

• Odpowiedzi 879
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bez przesady nie co 2 lvl.

Ale jako iż jest maksymalny poziom 150 a nie 250,więc moglibyście dać co 10 lvl nową broń.

Przykład : Miecz Syriusz (90) - Miecz Barona (100) - Miecz Maga (110) - Miecz Ostrza Serca Smoka (130) - Miecz Boga (150lvl) .

To jest przykład.

Bo obecnie wygląda u nas/was na serwerze następująco : Miecz Syriusza (80) - Miecz Mistyczny (110) i dalej nic nie ma.

Nie wiem kim jesteś,ale niestety to nie jest smocza zbroja po stalce tylko szafir ...

beztytuutgk.png

Dlatego piszę,że nie ma sensu expić dla Topki bo expowisk nie ma wbijesz jako pierwszy 110 lvl , a zaraz Cię dogoni 20 osób bo nie masz gdzie expić.

3 osoby,to dobrze,że mają takie szczęście.

A co do szkatułek polega na szczęściu niestety.

Znam osobę co poszła raz na Umarłego Rozpruwacza i od razu Truciak dropłl a ja 20 szkat i same zbroje 66 i 61 jak i bronie 65 i 70.

65989911309456598087.jpg
Opublikowano

WoW Shenzu sie wypowiedzial w temacie. A ja myslalem ze juz po calosci masz w dupie ten server, a tu sie okazuje ze tylko troche? Coz zobaczymy.

Na forum Administracja wogole sie nie pojawia, jedynie mody... A mody jak wiemy wszystkiego nie zrobia...

Server do czasu fajny ale po tym powiedzmy 80-90 robi sie nudny jak cholera i nie ma co robic

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

No no , widać pr0 player w chuj idz na 4fun ;D

Przecież ten serwer to 4fun.

Metin2.PL -> Body 76, Mental 85, Smok 75, Body 87, Body 78, Dagger 89 -> off

Na serwerach prywatnych najczęściej można mnie spotkać pod nickami: ReysoN, Andreas, Dziubdzius.

Adelante!

Legends never die!

Opublikowano

Jest to serwer medium - świadczy o tym to, że max lvl w rankingu jest 110 a max do zdobycia w grzę 150

Dziś mają zostać dodane do npc 5 bony, oraz marmury polimforii.

75 lvl idzie wbić w 4-5h.

Gorąco zapraszam !

Może kiedyś będzie ;p

Opublikowano

Serwer fajny gralem na nim i musze wam powiedziec ze jest zaludniony od noobow, chamow, idiotow z kompleksami. Dobrym przykladem jest zeus, darkprincess owe noobki maja w chuj kompleksow bija na wolnym bez powodu slabszych nie daja wstac i ogolnie pierdola farmazony ze o ja pierdole... Minusem serwa jest to ze gra na nim malo ludzi gdyby bylo wiecej bylo by swietnie. No to tyle na temat. Nie polecam.

Opublikowano

mem0l, zgadzam sie. Tak fajny server zrabali tak niedojebani gracze (przepraszam za slownictwo).

Krolowej pajakow spokojnie ubic nie mozna bo juz jakies 90+ sie wpieprzy i nie da ubic... Dlatego juz tam nie gram, szkoda czasu ...

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Noobów i chamów powiadasz, a może poprostu są to ludzie którzy znaleźli w miarę wyzywający serwer i nie mają ochoty tracić czasu na rozpieszczanie nowych itemami, yangami itp.? Przemyśl to.

Parę SS z Katakumb ;p

1319574984141858.png

Opublikowano

@ Shenzu

Czy ktos ich prosi i jakies itemy? Ja na 70 lvlu mam stal, dobrego fmsa i calutkie eq odpowiednie na moj poziom, wiec na cholere mialbym kogos prosic o jakies badziewia?

Mi chodzi o spokojna gre, ktora masa idiotow, szczeniakow zakloca... No bo co, chce sobie poexpic w v2 na glownym spocie to zaraz przyleci jakis 80 lvl ktory tam nie expi ale sie mu nudzi i musi pozabijac slabszych, czy tez chce misje zrobic a przy okazji podropic ulepszacze na krolowej, to mi sie wpierdzielil woj 91 i jak tu grac? 24/7 niedowartosciowane dzieci z eq z IS, super ...

Nie warto tracic czas niestety, chyba ze ma sie ochote na gre 24/7 z ladowaniem kasy w iS tak zeby nikt nam nie podskoczyl...

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Serwer piękny - 5bon dodany. Częste eventy. W weekendy często wieczorkami puszczany jest 50% exp, oraz drop yang. Topkę można spokojnie dogonić w tydzień. Zapraszam na serwer - QuQa

Może kiedyś będzie ;p

Opublikowano

Witam mam problem. Pobrałem clienta, wypakowłem i gdy klikam na "shenzu" pisze "Aplikacja nie została właściwie zainicjowana (0xc0000135). Kiliknij przycisk OK, aby zakończyć aplikację. " Ktoś wie co można zrobić aby to działało?

imetin_logo.png

Opublikowano

To mi wyjaśniłeś jak rozwiązać ten problem, naprawdę... Czyli mam pobrać wszystkie sterowniki jakie istnieją? ...

Chciał bym aby ktoś powiedział co zrobić .

imetin_logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...