Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Legalizacja marihuany.

Gość

Czy w Polsce marihuana powinna byc zalegalizowana?  

258 użytkowników zagłosowało

1. 1. Legalizacja marihuany?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dla mnie obojetne :P

W Hollandii mieszkam wiec lajt,

Ale jak w PL jestem to tez czasem trzeba zajarac...

Wiec na TAK ! :)

Daj +, a dostaniesz flaszke ! :)

• Odpowiedzi 184
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na forum nie wiem czy średnia wieku przewyższa 15 lat, a wszyscy oczywiście z maryśką, lsd może jeszcze amfetaminą / kokainą mieli do czynienia.

Większość piszących zapewne boi się nawet pomyśleć o tych rzeczach. Ba! Nawet nie zna zasad ortografii ale legalizacja 100%. <facepalm>

1373662483-U83583.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Właśnie,dlatego też narkotykom wszyscy powinni powiedzieć nie. Kto będzie chciał ćpać to i tak to będzie robił.Jeśli nie zależy mu na swoim zdrowiu.Ostatnio jedna z polskich celebrytek trafiła do aresztu za tzw.udzielanie narkotyków /bezpłatne rozdawanie środków odurzających/.Jak się okazało,była poszukiwana listem gończym,ponieważ nie mogli ustalić jej miejsca pobytu.Wpadła przez przypadek i teraz jak na razie pójdzie na 4 m-ce za kratki.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Rekrut
Opublikowano

@up dobrze powiedział. Ja również za Legalizacją. Po co mają siedzieć za robienie czegoś co nie zabija ? oO

gfsygna.png

Tylko Use ma gg do Pani Kasi.

Opublikowano

Byly juz takie tematy... Nawet ja taki Mialem:P jestem za bo i tak ludzie bd palic. A tak ile by za to państwo zarabiło (jakby byla legalna) :D

Byly juz takie tematy... Nawet ja taki Mialem:P jestem za bo i tak ludzie bd palic. A tak ile by za to państwo zarabiło (jakby byla legalna) :D

1325165505-U255743.png
Opublikowano

jedź do Czech i se pal tam nie ma legalizacji

A tak wg. to musi być legalizacja bo by 2mln polaków jarało..

1329042025-U173186.png

by Siema Heniu

MineCraft Helper|Kox|PostMarker

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...