Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Multihack

KaMeR1337

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@KaMeR1337

Mógłbyś dodać do tego hacka (na privy) funkcję upgrade DT :P,bo nie na każdym privie Twój mod działa :|

(coś,co działa jak komenda "REFINE 0 4" w modzie)

sygnampc.jpg
  • Odpowiedzi 637
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mógłbyś dodać do tego hacka (na privy) funkcję upgrade DT :P,bo nie na każdym privie Twój mod działa :|

przecież jest w inv manager

Opublikowano

A ja mam pytanie odnośnie tego upgrade tower. Myślałem,że to będzie działać tak jak komenda refine 0 4 w modzie a tu lipa. Komendą refine 0 4 dało się ulepszać epiki np z syriusza na śmiercionośne itd. Tutaj działa to jak zwykłe przeniesienie itemu na kowala. Da radę np ulepszyć niebiańską bransę z +8 na +9,ale z +9 na epicką już nie da rady (na serwerze na którym gram można robić epicką branse z tej z nieb. łez). I teraz pytanie do KaMeR1337: czy jest na to jakiś sposób,żeby dało radę robić tą opcją "Upgrade tower" epiki tak samo jak komendą refine 0 4? Na tym serwerze mod nie działa (jak by działał to bym nie pytał :) )?

sygnampc.jpg
Opublikowano

@Refresh

Wiem,że nie mój temat,ale pozwolę sobie go odświeżyć,żeby nie zaginął w spamie.

Odpisze ktoś?

sygnampc.jpg
Opublikowano

Kamer, teraz ja mam pytanie ;d Wszystko cacy zrobiłem, wchodzę do gry [serv- divineWorld] odpalam injector wciskam add, wybieram pliczek co pisałeś, klikam injector i waiting for process tak przez cały czas -,- Pomożesz ?

Opublikowano

Kamer, teraz ja mam pytanie ;d Wszystko cacy zrobiłem, wchodzę do gry [serv- divineWorld] odpalam injector wciskam add, wybieram pliczek co pisałeś, klikam injector i waiting for process tak przez cały czas -,- Pomożesz ?

musisz wybrać proces metina

Opublikowano

To mam dodać w add ten plik co mówiłeś czy ten proces między innymi meti2client... Też tak usawiałem i nic ;d Jak chcesz mogę nagrać film jak to robie podam stronkę do filmu i zobaczysz ? Zgadzasz się, może to też innym graczą pomoże ...]

Z góry dzięki

Opublikowano

Odpisze ktoś czy da się robić epiki w dt fukncją upgrade? Jeśli to w jaki sposób,bo próbowałem i nie da rady,chodzi o to,żeby to działało jak cmd "refine 0 4" w modzie.

sygnampc.jpg
Opublikowano

Siema. Mógł by mi ktos podac dokładną instrukcję tego bota?? Bo na necie są ale innych oprogramowac a ja konkretnie chce tego. Mój problem polega na tym że nie wiem jak go odpalic. Ściagnołem go i nie wiem co dalej. Prdzydał by się filmik jak go uruchomic :)

Opublikowano

Odpisze ktoś czy da się robić epiki w dt fukncją upgrade? Jeśli to w jaki sposób,bo próbowałem i nie da rady,chodzi o to,żeby to działało jak cmd "refine 0 4" w modzie.

W upgrade zamiast normal wybierz DAEMON TOWER

Opublikowano

W upgrade zamiast normal wybierz DAEMON TOWER

No tak,ale chciałem np zrobić ze śmiercionośnego+9 na nowego epika to już "daemon tower" nie działało,a powinno,bo na tym serwerze sie robi jeszcze inny epicki miecz ze śmiercio+9. Wciskam upgrade i nic,zero reakcji.

sygnampc.jpg
Opublikowano

koleś, niezła robota tylko, ze w att. speed zwiekrzyles animacje ataku a nie sama predkosc zadawania :).

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ dla cb.

PS. zna ktoś jakiś fajny bocik/hack dmg bez wkladania plikow do pack ? PW

Opublikowano

No tak,ale chciałem np zrobić ze śmiercionośnego+9 na nowego epika to już "daemon tower" nie działało,a powinno,bo na tym serwerze sie robi jeszcze inny epicki miecz ze śmiercio+9. Wciskam upgrade i nic,zero reakcji.

A króla ubiłeś ostatniego ? Czasem nie ulepsza, ponieważ się buguje. Nie ulepszałem jeszcze itemów w DT na tym multihacku, ale na dniach spróbuję... Miałem kilka przypałów na tradycyjnym modzie w DT, ale to z powodu bugu króla.

Opublikowano

A króla ubiłeś ostatniego ? Czasem nie ulepsza, ponieważ się buguje. Nie ulepszałem jeszcze itemów w DT na tym multihacku, ale na dniach spróbuję... Miałem kilka przypałów na tradycyjnym modzie w DT, ale to z powodu bugu króla.

To na plikach 2010/2011 ten bug jeszcze istnieje?? Myślałem,że go nie ma...ale ja robiłem tak:kiedy kowal był już koło mnie to próbowałem haxem zrobić z broni+9 na epika-nie da się(a na tym serwerze można robić z tej broni epika) więc ulepszałem np bransę z nieb, łez z +8 na +9 i się dało. Czyli kowal nie był zbugowany.

@Edit

No dobra...zadziałało,ale jak zawsze nie na tym serwie,na którym chce :D

sygnampc.jpg
Opublikowano

Witam,

Mam pytanie czy ten hack wciąz działa???

I jak go właczyc,bo niechce nic zepsuc??

Pozdro

PS:gdy próbuje włączyć to wyskakuje mi blad o treści ???????????????

??????????????

??????????? ??

??? ??? ?/////

OK

o co z tym chodzi??

Przyłanczam sie do propozycji nagrania flimku z instrukcja uruchamiania.

Udało mi sie go właczyc działa pieknie :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...