Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Multihack

KaMeR1337

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem jak wam ,ale u mnie wklejam cala paczke do metina , odpalam moda i wywala mi caly czas blad LOG przy odpaleniu . Kamer moglbys podac paczke z injectrorem ?

• Odpowiedzi 637
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

a to z czego sie robi bo jakos nikt nie potrafi mi na ten temat odpowiedziec:

windows 7 32 bity

net framework 4,0 - wgrane

Microsoft Visual C++ 2008 Redistributable Package - wgrane

komp uruchamiany z prawami admina

najnowszy moda i multichac - wgrany

ostatnio jakims cudem udalo mi sie to uruchomic nawet na Pandorze dzialal multi i mod

po restarcie kompa muka

sytuacja dotyczy EliteMt2 i PandoraMT2

ktos wczesniej mi podpowiedzial:wylacz antywira lub dodaj strone do wyjatkow dodalem dalej lipa

22803822.png

diablo3x.png

Opublikowano

Ja mam takie dropne pytanko. Na jakiej zasadzie dokładnie działa bookreader? Osobiście nie widze różnicy, między czytaniem ich normalnie i przez multihacka.Tak samo jak w przypadku normalnego czytania trzeba czekać 24h, a większość i tak nie wchodzi.

Opublikowano

Eh lipa, avast jebie wszystko, wykrywa wirusa i tyle się nagrałem... Wie ktoś może czy da się ustawić w avaście jakoś żeby nie usuwał mi tego pliku, po prostu żeby go nie brał pod uwagę?

Opublikowano

A weź sie schowaj z tym mh skill bot działa źle a szczególnie na czarowane ostrze zamiast włączać to wyłancza a potem dopiero za 1 min włącza, żadko uzywa wirka. Mober hack tylko raz przyciąga moby. Bot sie nieraz zacina i nie wali mobów. Często nie potuje cały czas. Nieraz loga.

Opublikowano

Kiedyś był multihack i się go uruchamiało przez injectora i był jak mod "na zewnątrz" i bylo dobrze.

Teraz coś zmienione, że wgrywać i podmieniać pliki w folderze z metinem i nic nie dziala.

Opublikowano

Moze ktos upnąć hacka na inny hosting ?

Tekst By Słoń

Oto Słoniu, Wyższa Szkoła, jestem tu z całą bandą

I mam najebane jak w czasie Apokalipsy Brando

Jadę jak fantom, mam tą niezdrową wiksę

Słabi MC zasłaniają się przede mną krucyfiksem

1332451308_by_jeykey1543_inner.gif

Opublikowano

przepraszam ale mi nie działa. Zrobiłem to co miałem zrobic odpalam metka loguje sie i nagle boom DETECT_MEMORY_MODIFY mógłby ktoś mi pomóc proszę?.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...