Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Multihack

KaMeR1337

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 637
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

włączam injector.. potem metina i po odpaleniu już metka injector znika a metek leci dalej wszystko ladnie pieknie.. mh juz nigdzie nie ma T_T co zrobic zeby normalnie to odpalic?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

włączam injector.. potem metina i po odpaleniu już metka injector znika a metek leci dalej wszystko ladnie pieknie.. mh juz nigdzie nie ma T_T co zrobic zeby normalnie to odpalic?

Czasami trzeba wyłączyć firewalla.

50a7a0d9151f1b43.jpg

Opublikowano

Wirus!!

Chłopie to hack, musi byc cos, ale jak widac kamer temu zaradził, przydatne plusik leci, no i od niego to jest sprawdzone, nie ma co sie martwic wirusami w skanach.

35353.png

18703.png

32266.png

Opublikowano

Przepraszam czy mógł by mi ktoś pomóc ? W życiu nie używałem haków ani chetów dlatego czy mógłby mi ktoś wytłumaczyć krok po kroku jak tego używać ?

Opublikowano

Witam. Mam błąd przy odpalaniu tego multihacka wszystko ladnie odpalam i error disabled. PL:nie mozna polaczyc sie z serwerem.

Opublikowano

Wie ktoś w czym problem ?

1.Włączam w trybie normalny wyskakuje pierw coś takiego:

.bd1pm.png

2.Wciskam ok i wskakuje to:

.bd2.png

Znów ok i wszystko się wyłącza. Wie ktoś w czym problem ? Pliki wklejałem do klienta XenoXMT2, przez osobny injector to samo.

Żeby nie było wątpliwości błąd wyskakuje od razu po włączeniu nie włączam żadnych opcji hack'a

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Tak jak pisalem, nie wiem dlaczego usuneliscie moj post.

Zeby dzialalo na PL'u nalezy ustawic:

OFFSET: NEW

Jezeli Ci pomoglem w poscie daj LUBIE TO :)

To Ci nie zabierze duzo czasu jedynie 5 sekund :D

Opublikowano

Prosze o pomoc, czy ten hack jeszcze dziala ? Robie wszystko tak jak trzeba, i co sekundke mnie wyrzuca do panelu wybierania serwerow. Uzywam tylko attack speed po kilku uderzeniach jejest kick.

Opublikowano

Prosze o pomoc, czy ten hack jeszcze dziala ? Robie wszystko tak jak trzeba, i co sekundke mnie wyrzuca do panelu wybierania serwerow. Uzywam tylko attack speed po kilku uderzeniach jejest kick.

musisz mieć moda

Opublikowano

Czemu jak mam włączonego tego bota, dokładnie expbota.. expie, expie.. ktoś przechodzi obok i mi za nim biegnie? ;f Jak się zatrzyma expi koło niego - o co kaman?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...