Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Multihack

KaMeR1337

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 637
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Otóż mam problem jak mam adf.ly to mam czekac 10s na przejscie dalej. Po tym jak klikam strona tak jakby odświerza się i musze czekac jeszcze raz. Więc poprostu nie moge pobrac czita. Może ktoś pomóc ???

Opublikowano

Mi nie działa. Wrzucam do folderu z grą Vesteris, włączam przez metin2client(nie przez patchera) i wyskakuję okienko z opcja start klikam i błąd "failed to find MAIN function" co zrobić? ;/

banneranim.gif

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

mi nawet teraz nie usuwa pliku. Metin się włącza, plik zostaje ale nawet się nie uruchamia SH (Terios)

Kiedyś to były czasy. Teraz już nie ma czasów...

Opublikowano

nie dziala i dzialac nie bedzie na nowych serwerach , ten mh jest oparty na starych plikach przy ktorych na nowych serwerach zabezpieczenia usuwaja lub blokuja te pliki , ogolem nie odswiezac tego bo to nie zadziala

Opublikowano

Dlaczego ten temat jeszcze nie jest zamknięty? m2m.tk już nawet linków nie ma aktywnych.

są aktywne. temat do zamkniecia jest nowy multihack i nowy temat bedzie.

Opublikowano

@KaMeR1337

Kiedy? Czekam z niecierpliwością bo żaden inny nie działa. Może twój znów wstanie na pserverach

Kiedyś to były czasy. Teraz już nie ma czasów...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...