Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Multihack

KaMeR1337

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 637
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Może wstawiłbyś MH co na inny proces można go włączyć... Np. Metin2Priv.exe lub ogółem żeby się dało na inne oprócz metin2clinet.bin

Łap + za wykonanie dobrej roboty ;)

@down

Próbowałem lecz nie wyszukiwało go.

Opublikowano

A jesli serwer (w tym przypadku Erdiana.pl) nie odpala sie przez proces .bin tylko .exe to co mam zrobic ??

@Edit ok, tylko teraz naciskam Inject znika okienko a bot sie nie pojawia co zrobic ?

Opublikowano

Mam problem. Robię tak jak jest napisane, wrzucam pliczki do metka, uruchamiam inicjator następnie grę i nic. Inicjator znika bot się nie uruchamia.

Jak coś mam win. 7 x64

di-HLXD.jpg

Opublikowano

Miałem jeszcze pewnego zonka z plikiem. Plik, do którego chcesz się wstrzyknąć to metin2client.bin czy metin2.bin? Serwer, na którym gram miał nazwę bez 'client' i dziwnie nie chciał mi się wstrzyknąć oO Uruchomiłem przez bata (obejście) jako metin2client.bin, odpaliłem i sie zainjectował.

Może chodzi o bitowość systemu? Zakładam, że frameworka 3.5 masz bo on chyba jest domyślnie w windzie.

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

Opublikowano

[quote name=CS Is GooD xD' timestamp='1317658667' post='3260370]

Testowałem exp bota i multhihacka jest kilka błędów:

-Gdy włącze czarowane ostrze używa je co chwile (ustawić czas do używania tego skilla albo all skilli)

-Czy dało by się zrobić? Wlacza czarowane ostrze i stracha albo inne umiejetności i wsiada na konia i wali auto (spacje) gdy znowu się skończy uruchamia umiejetności i rozwala i tak w kółko

-Mob locka z expbota z kamer moda (pelerynki albo użycie moobloka),gdy widzi mooby to używa co 5 sekund pelerynek

A co można dodać?

+Wykrywanie Gracza (odpisując że zajęte albo że jak zaczniesz ksuć to go zabijesz)

+Do multhihack Można dodać opcje (wyszukiwarka itemów) wybierasz item w wyszukiwarce i on wyszukuje je w tobolkach i wyskakuja jakie są ceny i pokazuje nazwe sklepu

+Czytacz kamieni duchowych

+Bonowanie itemów (taki sam jak bonuswitcher)

+Indyfikator map (nowe mapy na serwerach i robi mapke poczym można się teleportowywać w dowolne miejsce)

+Gdy jesteśmy na klijencie (Pokazuje ile mamy na ulepszenie)

+Status Pisze Ile zabiliśmy potwórów/ludzi Oraz ile dedneliśmy

Tss.. to może całe mpc zrobi zamówienia a Kamer będzie siedział i robił to co 'My' uważamy za przydatne ^^ oczywiście świetny pomysł.

Jeżeli ktoś sądzi że "aż tak łatwo" jest zrobić takiego oto mh, no to zachęcam do robienia.. heh, pozdrowienia z texasu :P

Mi sie podoba bardzo mh, ponieważ jest przydatne.. np. do pewnego servera nie potrafie sobie zrobić moda, to pobieram mh :0

Dzięki Kamer 5 i limit + ode mnie.

Opublikowano

Nie moge wlaczyc tego multihacka, pisze mi caly czas hackshield _detected_modify czy jakos tak.

oczywiste to nie działa na pl, jest napisane!

ejj a drophack działa tylko jak jest się w pt ?

Czy bez pt tez smiga ?

w pt

Opublikowano

ja mam ten sam problem co ~RyKoX~ też włączam metina potem injector, zaznaczam proces metin2.bin i potem nie wyskakuje żadne okienko a chyba powinno nie? też mam windows 7

76561198024360754.png

Opublikowano

też mi nie działa na win 7 premium 64bit

wybieram proces > inject i nic

dodam ze plik exe uruchamiam ze zgodnoscią win xp sp3

ma ktos na to rade?

Opublikowano

Mam takie pytanko. Ponieważ w tym MH jest taka funkcja aby sam używał pelerynek. I oto jest pytanie bo tak pisze że Hot Key 6 to gdzie włożyć te pelerynki?

ZAHONnaMPC-1339068796.png

Opublikowano

Ja mam takie pytania:

1.Czemu jak klikam pelerynkę to pokazuje mi " ??? ???"

2.Do bota od bonów potrzeba " microsoft visual c++ " Jeżeli mam system pirata WinDT i to ściągnę to może coś się stać ?

Opublikowano

@ref

Ja mam takie pytania:

1.Czemu jak klikam pelerynkę to pokazuje mi " ??? ???"

2.Do bota od bonów potrzeba " microsoft visual c++ " Jeżeli mam system pirata WinDT i to ściągnę to może coś się stać ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...