Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Multihack

KaMeR1337

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 637
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mógłby mi ktoś wytłumaczyć jaki proces w tym injectcie wpisać ? Mam moda .co.kr lub podrzucić inny injector bo ten jak wpisze metin2client.bin to injector się wyłącza a hacka nie ma ;/

@Juz ok

Opublikowano

Up Może byś napisał czemu ? Jak ty rozwiązałeś problem nie oznacza ,że inni go nie mają .

Pomoże ktoś włączam injector mam trzy kropki . Injector się wyłącza i nic się nie pojawia .

Dodam ,że mam wgranego moda ...o PandoraMt2 dokładnie chodzi mi . Za pomoc + lub - <3

Opublikowano

@Up - użyj innego injectora.

@Topic - Blędy znalezione przeze mnie:

1. Po wstrzyknięciu hacka nie widać przenoszonych przedmiotów i myszki jeżeli obracamy kamere (znajduje się w lewym górnym rogu ekranu metka).

2. Przy użyciu Whisper spama od razu mnie loga i nie mogę się zalogować.

3. Po uzyciu metin detectora powiadomienie o znalezionym metku wyskauje 2x.

4. Przy uzyciu MobLocka wywala z gry i nie działa hotkey przy moberrhacku.

5. Przy autoskill Czarowane ostrze cały czas włącz i wyłącza.

6. Po wyłączeniu auto atacku nie przestaje dopóki nie zabije otatniego zaatakowanego moba.

7. W zakładce Code widać tylko pół guzika Run. (szczególik :D)

Opublikowano

Up Może byś napisał czemu ? Jak ty rozwiązałeś problem nie oznacza ,że inni go nie mają .

Pomoże ktoś włączam injector mam trzy kropki . Injector się wyłącza i nic się nie pojawia .

Dodam ,że mam wgranego moda ...o PandoraMt2 dokładnie chodzi mi . Za pomoc + lub - <3

skopiuj wszystko do folderu z grą

Opublikowano

Testowałem exp bota i multhihacka jest kilka błędów:

-Gdy włącze czarowane ostrze używa je co chwile (ustawić czas do używania tego skilla albo all skilli)

-Czy dało by się zrobić? Wlacza czarowane ostrze i stracha albo inne umiejetności i wsiada na konia i wali auto (spacje) gdy znowu się skończy uruchamia umiejetności i rozwala i tak w kółko

-Mob locka z expbota z kamer moda (pelerynki albo użycie moobloka),gdy widzi mooby to używa co 5 sekund pelerynek

A co można dodać?

+Wykrywanie Gracza (odpisując że zajęte albo że jak zaczniesz ksuć to go zabijesz)

+Do multhihack Można dodać opcje (wyszukiwarka itemów) wybierasz item w wyszukiwarce i on wyszukuje je w tobolkach i wyskakuja jakie są ceny i pokazuje nazwe sklepu

+Czytacz kamieni duchowych

+Bonowanie itemów (taki sam jak bonuswitcher)

+Indyfikator map (nowe mapy na serwerach i robi mapke poczym można się teleportowywać w dowolne miejsce)

+Gdy jesteśmy na klijencie (Pokazuje ile mamy na ulepszenie)

+Status Pisze Ile zabiliśmy potwórów/ludzi Oraz ile dedneliśmy

Opublikowano

Takie coś jest w 100% niemożliwe:

Wlacza czarowane ostrze i stracha albo inne umiejetności i wsiada na konia i wali auto (spacje) gdy znowu się skończy uruchamia umiejetności i rozwala i tak w kółko

Do multhihack Można dodać opcje (wyszukiwarka itemów) wybierasz item w wyszukiwarce i on wyszukuje je w tobolkach i wyskakuja jakie są ceny i pokazuje nazwe sklepu

o reszcie szkoda gadać

Opublikowano

[quote name=CS Is GooD xD' timestamp='1317658667' post='3260370]

-Czy dało by się zrobić? Wlacza czarowane ostrze i stracha albo inne umiejetności i wsiada na konia i wali auto (spacje) gdy znowu się skończy uruchamia umiejetności i rozwala i tak w kółko

da sie zrobić ale nie mam takiego zamiaru, dużo kombinowania

Opublikowano

W nowej wersji postaraj się dodać MobOnClick - po kliknięciu na moba, on atakuje Cię, za to na PL na 68lv dostałem bana :).

Przydatne jest to

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...