Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prezentacja Rom4u - Nowy prywatny serwer RoM'a

sunshuke

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 201
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jest tutaj jakiś laucher bo 8gb nie będę sciągał. Prosze o pomoc.

To nie pograsz ;p

Czemu siąga sie to po 22kb/s ?

Bo taki masz net, ewenualnie zapuchają ci programy łącze ;p

Opublikowano

Siemka , sciagam tego serva i tak naprawde dopiero zaczynam przygode z ROM , na globalu wybilem 15/10 lvl i nie wiem po prostu czy bede tutaj umial grac

Z angielskim u mnie 8/10 aaa mam nadzeje ze gra w grze jest po angielsku

Opublikowano

Witam, dopiero zaczynam grać na tym serwerze i na starcie mam problem. Gdy jestem na głównej stronie i chce się zarejestrować naciskam przycisk register. Ale strona (https://rompvp.com/Account/SignUp) się nie wyświetla i wyskakuje:

Not Found

HTTP Error 404. The requested resource is not found.

Dałem radę. Jak się pobierze i wszystko to potem w launcherze jest przycisk register, naciskasz i wszystko działa.

Opublikowano

4 dni to nie odkop, prawda?

Mam prośbę do graczy na Rom4U.

W głównym folderze z grą macie pewno plik patcha do wersji 2545. Upniecie to? Chcę sobie z wami pograć, ale za chiny ludowe nie mogę tego patcha pobrać.

Odwdzięczę się jak będziecie chcieli :D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

jak ktos bedzie chcial pograć z lamą w (runy magii dla ciebie) to mozecie napisac do mnie na pw lub do : Goscu (w grze) chetnie tez przyjmie zapro do polskiej gildii

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Mam takie pytanie bo zbytnio nie ogarniam xD

Mam ściągniętą najnowszą wersję gry z globala i jak mam to zrobić żeby nie ściągać znowu tego 8GB ?

Nie mogę znaleźć tego launchera :P byłbym wdzięczny gdyby ktoś mógłby mną pokierować co mam dokładnie zrobić lub gdyby ktoś wrzucił launchera

Opublikowano

Patryk nie nie musisz ściągać nowego klienta. Wystarczy że ściągniesz launchera. A ja mam jeszcze takie pytanie czy działa server pve czy działa tylko pvp ?? Proszę o szybką odpowiedź

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...