Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prezentacja Rom4u - Nowy prywatny serwer RoM'a

sunshuke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam dylemat na którym serwerze lepiej grać a rom4u czy XoR.

Może mi ktoś doradzić? Czy mocno różni się rom4u od XoR ?

W wieczornych porach na XoR zdarzają mi się lekkie lagi. Czy tutaj też mnie dopadną ?

• Odpowiedzi 201
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

XoR chyba już nie działa, w każdym razie mi.

Zdaje sie ze na Rom4u są mniejsze raty no i nie ma tak wiele diasów za głosowanie ale zdecydowanie nie będzie wipe bo dane kont są zapisywane regularnie.

Lagi zależą od tego czy dany sprzęt na którym postawiony jest serwer wytrzymuje ilość osób grających na nim, wieczorami więcej ludzi gra to i serwer zalagowany jest.

Póki co ogromu ludzi nie ma więc gra sie dobrze nawet wieczorem.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Mam pytanko już mam klienta konto postać itd. dzisiaj napisze podanie do gildii, a pytanie dotyczy diasków, może mi ktoś wyjaśnić jak zbierać te 2 diasy dziennie bo nie bardzo kapuje?.

Opublikowano

sunshuke XoR działa. A powiedz mi czy normalnie można kupić skrzydła w IS i powiększyć ekwipunek za diamenty ? i jeszcze jedno pytanie, mianowicie czy dużo jest bugów ? a i czy są pety ?

Opublikowano

Jak masz rubiny to skrzydła kupisz, eq za disasy pierwsze słysze, ale jesli chodzi o plecak to raczej da sie ale nie próbowałem, bugów raczej nie ma bo sie jeszcez nie natknołem na zadnego, i pety są jak sobie złapiesz. :D

Opublikowano

ołkej, za czy godziny zaczynam grać ;)

Nie wiem kim zagram, lecz prawie na pewno będzie to połączenie z ryckiem. Może mag/rycek? zobaczę ;)

Jeszcze chwila i zaczyam patchować ;)

zaproście mnie do gildii gdy będę, nick Beakel

Opublikowano

Dziala wam ?? bo mi juz nie tyle co zrobilem postac i zalogowalem sie musialem nachwile pojsc i po 30 min. wylogowalo mnie i nie moge sie juz zalogowac Ciagle pozyskiwanie listy serwerow i pozniej wyskakuje blad ze polaczenie zerwane...

Juz dziala widocznie musieli cos poprawiac..

Opublikowano

W tym wątku pisze że jest polska Gildia wdzięcznie nazwana Poland :D

O dołączenie do gildi pytaj każdego bo wszyscy mogą dodawac nowych członków do Gildii póki co

Opublikowano

No to za niedługo zobaczycie mnie w grze pod nikiem Nerty.

Będe grał na 80% Łotr/Ryc chyba że jakimś cudem nie wiem co się stanie to będe grał Łotr/Woj :D

Pozdrawiam Nerty (kiedyś Pablos/Pablosek/Astaravista/Terminator i jakiś tam jeszcze :D )

Opublikowano

Shotter się kłania, jeśli mnie jeszcze pamiętacie :P

Chętnie zasilę szeregi Poland, standardowo już jako zwiad...ale dla odmiany na strażnika:)

Pozdrawiam :-)

ps: Pablos dawno Cię już nie widziałem :P Fajnie się będzie znowu spotkać w starej Ekipie :-)

Najsłabszym ogniwem w każdym zabezpieczeniu jest człowiek - socjotechnika.

Czasem najprostsze rozwiązania najtrudniej odnaleźć.

Nie zawsze inni są takimi, na jakich się kreują.

Ilu ludzi tyle opinii na temat otaczającego nas Świata.

Nie pomagam poza forum.

Opublikowano

Witam

Chciałbym się dowiedzieć czy serwer nadal działa,gdyż mam problem z odpaleniem gry. Zrobiłem wszystko jak należy i gdy próbuje odpalić plik nexonstudio dostaje wiadomość: can't download clientupdate.zip Ma ktoś pomysł jak rozwiązać ten problem?

Opublikowano

Kolejny prywatny server, musze stwierdzic, ze pomimo ze trudniej o cps itp, to mniej lagów i nowszy patch, wiec lepiej nix na Xor.

Wiele osob ma problemy, wiec pomoge.

1.Sciagamy tego clienta:

Wersja Slim

Wersja Full

2. Instalujemy normalnie w wybrany folderze, po instalacji nic nie właczamy.

3.Sciagamy Patcher.

Tutaj Link

4.Wybieramy folder z grą, wyskakuje okno z powiadomieniem.

5. Właczamy gre z ikonki i czekamy, az spatchuje sie z wersji 2236 do 2240, wtedy normalnie mozemy ropoczac gre i grać.

PS. Kazdy klient posiada polską wersje językową gry.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...