Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prezentacja Rom4u - Nowy prywatny serwer RoM'a

sunshuke

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 201
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Słyszałem o czymś takim, że za reklamy z serwerem dostaje się dias. Nie wiem jak to jest, że im więcej ludzi kliknie w ten link to tym więcej dias. Tylko nie wiem czy to prawda.

• 3 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam przeglądam temat kilka razy i nadal nic nw ;d

Mam wersję 5.0.9.2632 teraz już jestchyba 10ale ok , mogę jakoś spatchować swojego obecnego Rom"a by zagrać na tym serwerze , patcher który wrzuciliścietutaj jest na serwer Nexon z góry dzięki i przepraszam ;]

@ wszystko ok , tylko ktośmoże podać link do patchu 4.0.8.2503_4.0.8.2506 ponieważ z patchera wyskakuje błąd

@ znalazłem strone z patchami by instalować je manualnie jest o wiele szybciej

Oto link do patch

https://forum.runesofmagic.com/showthread.php?t=345844

@ pier.. ide na piwo.

@ tak wgl Cofnijcie zegar na mpcforum bo śpieszy mu ;d

Opublikowano

Pytanko. Czy nadal jest polska gildia? Jak się gra chodzi mi o rozwój postaci w stylu wolno czy szybko z globalem mam długą przygodę ale chciałbym zobaczyć jak sobie chłopaki radzicie na privie a po 2 trochę pobawić prosił bym także o info jak nazywa się polska gildia lub osoba która może do niej dodać.

insolubilis.png
Opublikowano

Cześć.

Widzę że Cass† zaszufladkował ofertę wynajmu do pojęcia handel.

Handel – proces gospodarczy polegający na sprzedaży czyli na wymianie dóbr i usług na pieniądze. Proces ten jest realizowany przez zawodowych pośredników w celu osiągnięcia zysku

http://pl.wikipedia.org/wiki/Handel

W tamtym poście nie było żadnej mowy o żadnych korzyściach dla wynajmującego, jedynie mógła mieć korzyść osoba która to wynajęła bo nie musiałby tworzyć postaci ubierać jej tylko po prostu bawić się. Najwidoczniej osoba zgłaszająca to nie uwzględniła tego. Wina jest też po ( mojej ) stronie, ponieważ nie umieściłem dokładnej informacji. Chyba że jest gdzieś w regulaminie napisane że wynajem za darmo bez zobowiązań tylko pod pewnymi warunkami jest niedozwolony. Jeżeli tak proszę o wpis na PW lub tutaj tego właśnie punkru z regulaminu.

Dzięki pozdrawiam.

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Siemka mam pytanko jak mozna zainstalowac tego pacza na globalu bo sciagnolem globala i tera tego patcha i dupoa aktualizuje mi do roma globala a nie do priva co zrobic

Opublikowano

Proszę nie traktować ten post jako spam...

Chciałbym się dowiedzieć od osób co tam grają czy serwer jest włączony, jeśli tak to jak mogę się tam dostać... Co należy pobrać

X

by Me.

Opublikowano

Serwer działa?. Bo na str pisze ze tak, a jak zrobie konto to wchodzę na całkiem inną str i tam pisze, że serv jest offline bo wprowadzają patch 6.0 ...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Serwer oczywiście działa :>. Były jakieś poprawki na dniach i był wtedy off. Możliwe, że trafiłeś na ten moment :>

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

czy może ktoś mi podesłać 3 pliki serverowe clinet dev czy jakoś tak i update bo nie umiem tego zrobić a mam wolnego neta... bd wdzięczny

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Na forum priva są te pliki o ile się nie mylę, bo sam stamtąd pobierałem je kiedyś :P

BTW.

Opłaca się grać jeszcze na privku? Czy jest tak samo jak na normalnym? stypa, bieda itp? xD

Opublikowano

1. Sandstorm.

2. Fairplay (najlepsza gildia na serwie po części są tam Polacy / Anglicy).

3. Reszta polaków jest rozrzucona po innych gildiach.

ywug.jpg

Smacznego

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...