Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prezentacja Rom4u - Nowy prywatny serwer RoM'a

sunshuke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hello friends!

1.I want to invite you all to play with me at Nexon Studio ROM Server,Chapter 4 Currently Supported.

The best and only server of Runes of magic online,the MMORG where you need to unlock the secrets of Rom to save the world.

Rates

- 7x EXP

- 7x Tp

- 3x Drop

- 3x Gold

If you want to join me in this great game,please click on the following links:

Main Site:

http://www.rom4u.com

-------

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Siema ;p Sun here.

Ten serwerek XoR RoM chyba nie działa więc zapraszam was na nowy podobno oficjalny już serwer RoM'a.

Raty niestety nie są tak duże 7x exp 7x tp(mobki) 3x gold a dias mozna kupić lub też codziennie można dostać za głosowanie na toplistach 16 dias na jedno konto z jednego ip.

Póki co zbieramy ludzi, w grze piszcie do mnie czyli Ukasiuuu oraz do mojego kolegi Krzesiuuu. Czekamy na was.

Wszelkie instrukcje jak zagrać są Tutaj[/url] (w skrócie wystarczy mieć wersje klienta 4.0.2.2436 i ściągnąć nowego launchera od nich)

Stworzyliśmy Gildie o wdzięcznej nazwie Poland i potrzebujemy was aby zasilić nasze szeregi!

strona

http://www.rom4u.com/

Czekamy na Was!

//reflinki 5%

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• Odpowiedzi 201
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tutaj masz oficjalną stronkę gdzie musisz sie zarejestrować:

http://www.rom4u.com/

Z tego co wyczytałem serwer nie wymaga pobierania full klienta (w przeciwieństwie do Xor'a). Ludzi jest mało, aukcji też nie za wiele, ale przecież to nowy serwer. Diaski zdobywamy vootując serwer na różnych toplistach (po 2 diaski za vota, max 4 voty na 12 h). Troszkę mało, ale lepszy ryc niż nic. Gra się przyjemnie, exp i tp lecą szybko.

W razie problemów pisać priv lub szeptać do Hultay.

Serdecznie zapraszam.

//linki w code!

Opublikowano

Zapraszam do wspólnej gry mimo iż exp jest 7x to miło się expi. Aktualnie potrzeba w gildi tanka oraz heala. No i oczywiscie trzeba oficjalnie załozyc gildie bo teraz to tylko jest podanie o załozenie.

W sprawie dołączenia do gildi pisac do Krzesiuuu nie wiem czu Ukasiuuu ma uprawniena na dodawanie ale zawsze mozna próbowac. Jestem dostepny po 19.00 moze troche pózniej do 21.30 ( w piatki i soboty dłuzej).

Zapraszam.

Opublikowano

W gildii aktualnie brakuje tylko healera.

W sprawie craftu pisac w grze, ale z tego co wiem to mamy narazie alchemika i kowala.

Serdecznie zapraszam do gry.

Opublikowano

Updater launchera jest tutaj ostatni link.

Wipe chyba nie będzie bo pisał Admin o tym że ten serwer jest serwerem oficjalnym, no ale nic w życiu nie jest pewne oprócz śmierci.

Nic nie wiem o związku tego serwera z Nexonem.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

1. Jaki masz system? Jeśli 7 to odpal jako admin.

2. To możesz wypakować gdziekolwiek i odpalić tylko musisz w tym podać dobrą ścieżkę do folderu z RoM'em żeby spatchowało launchera.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Heh, a pogram sobie z Wami i dołączę do gildii o ile można, mogę zagrać helerem nigdy nic do tej profesji nic nie miałem ;P

Opublikowano

Tu masz link do patcha

http://download.frogster.de/patch/en/patch_4.0.2.2427.en_4.0.2.2436.en.exe.

Tylko nie zapomnij launchera znów spatchować tym z ich forum.

@2x Up Zapraszamy każdy sie przyda.

//linki dajemy w code!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Hmm sorry za głupie pytanie, ale czy muszę ściągać obydwa pliki (te z ich forum) jeden ma 8.5Gb a drugi 4,3Gb ten co ma 8Gb to klient a ten drugi to ? Właściwie chodzi mi tylko o to czy muszę pobierać te 4gb.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...