Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zawsze Aktualna Wersja Ibota

rosire

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 837
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nowa wersja została dodana.

Change Log:

v1.0.59

- Added new train script command

- Added sample train script with the new command (Lv100_Uneg_01.txt)

New Train Script Command:

- qst(1,npc name) - (Get the 1st quest on the list, NPC Name)

Sig.png

Opublikowano
beztytuurkq.th.png a mi tak sie robi niech ktos mi pomoże prosze !!! włączam bota loader i klikam start i cały czas ten obrazem mały jest i nic sie nie dzieje prosze pomóżcie
Admin Cienia
Opublikowano

czy by mogl ktos wzucic OCX Files bo linki poprzednie nie działaja. Z góry dziekuje

Pobierz i zainstaluj libraryfiles.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Ja mam takie pytanko w tej najnowszej wersji działa Clientless ? a jak tak to jak go odpalić ?

Farenhait: Ja tak miałem na starym kompie ;p zmień ustawienia na słabsze.a jak nie to to nie wiem ;p

Opublikowano

ale na silku czy na kompie bo wiesz wczesniej tak 1 tyg przed updaten silka wszystko pięnknie i ładnie chodziło a teras to jurz żal a u kumpli działa normalnie niewiem od czego to zalerzy

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

a zrobiłeś wszystko jak w tutorial ibota było? spróbuj jeszcze raz wszystko na nowo zainstalować, ja wczoraj wszystko na nowo zainstalowałem i mi smiga

Opublikowano

czli co na podnośić ,kogo atakowac i na jakim terenie ? Naprzyklad jak wlanczalem pare postaci na loadeże i ta postać która taksowała dopókij niewłącze ibota to moge normalnie taxować a po wlonczeniu i trohe bicia sie wylancza morze jakiś program blokuje to morze to hodzi o mapki to prosze przeslijcie mi link pozdrawiam.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

z tego co widze masz inny problem, poprostu komp ci nie uciąga 2 silków, jeśli ci bot normalnie lata (1 char zalogowany) a jak wbijasz na dwa to ci sie po pewnym czasie wyłącza tzn (moim zdaniem) wina komputera

Opublikowano

Oj napewno to nie jest wina komputera bo mój komputer pociagnie 5 postaci silka tylko ze jakos zrobilem formata i błedy mi wyskakuja a przed formatem śmigało normalnie więc niewiem ocb jak by co to mam kompa :

Intel core 2 duo 2.4 x2

Geforce 8600 GT 1024mb

2g ramu

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...