Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zawsze Aktualna Wersja Ibota

rosire

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z botem. Działa wszystko dobrze, ale do momentu, gdy przestaje bić moobki i musze na nowo klikać start bot. Kolega mi podpowiadał, że to może być wina map, lecz mapy mam wszystkie dobrze wypakowane do folderu i powinno byc git. Pomocy! proszę z góry dzięki.

• Odpowiedzi 837
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ktoś może powiedzieć, co zmienia wersja 57? Bo mi działa ciągle 56 i chyba nie widzę sensu zmieniać.

Opublikowano

Change Log:
v1.0.57
- Update with sro v1.236
- Added Faster startup time
- Added Clientless Ready Notification
- Remove the clientless login

Faster Startup Time:
I've changed the loading of the data abit so that it will startup about 3x faster.
The old startup times was like about 20secs or more... Now it will load 6secs or less.

Clientless Ready Notification:
When the hackshield packet is already sent, the iBot Title bar will add a message saying "Clientless Ready".
You can then switch from client to clientless.

Tutaj masz wszystko napisane.

Sig.png

Opublikowano

-Beta v1.0.56 / EdxSilkroadLoader zaznaczamy w nim tylko multiclient, patch seed i redirect login ip. / 19.01.10 posiadam ta wersje ibota i ten loader, ustawiam wszystko pieknie ladnie identycznie jak u kolegi ale ja jak wbije do silka bot uzyje 1 bufa i odrazu mam dc....moze ktos wie oco chodzi ?

Opublikowano

a moze mi ktos wytlumaczyc jak wlaczyc tego bota i loadera zeby chodzilo krok po kroku

Život Je Boj45480272.jpg

Opublikowano

taki błąd mi wyskakuje ale klikne OK i sie gra normalnie wlaczy tylko ze w bocie nie pisze name postaci ni nic

592a0812bf7ea_post-55347-126859891429_thumb.jpg

Život Je Boj45480272.jpg

Opublikowano

Jak można przełączyć z clienta na cl na ibocie? Właśnie przeczytałem tego newsa z wersją 1.0.57 i właśnie jest tam napisane, że jeśli napis w title ibota wyskoczy (clientless ready) to można przełączyć... w jaki sposób?

Szukałem, nie znalazłem odpowiedzi, jeśli było przepraszam za spam.

Opublikowano

No nowa wersja jest ale mam pyt.

Otóż nie grałem sporo czasu i może mi ktoś powiedzieć czy dalej trzeba jechać przez EdxLoader czy można normalnie przez loadera ?

*SYGNATURA KTÓRA BĘDZIE ODPOWIADAĆ MAJKELOWI*

Opublikowano

No nowa wersja jest ale mam pyt.

Otóż nie grałem sporo czasu i może mi ktoś powiedzieć czy dalej trzeba jechać przez EdxLoader czy można normalnie przez loadera ?

Włącza się przez tego Loadera podanego na pierwszej stronie tematu.

Opublikowano

odpowie mi ktos w koncu??

jaka jest szansa ze dostane bana za ibota jak mam 0 silkow i 76lv? :P

widzialem ze po update mniej banuja

Opublikowano

@UP

Teraz za wszystko można dostać bana. Najmniej banów idzie za sbota. Za ibot'a, agbot'a i srokinga teraz idzie najwięcej banów. Nie wiem jak długo JM ma się zamiar w to bawić ^_^

@TOPIC

Dodałem wersje 1.0.58c.

A to jest change log :P

Change Log:

v1.0.58c

- Fix recovery division skill

v1.0.58b

- Fix avatar items parsing

v1.0.58

- Update with sro v1.242

- Redesign Player Info

- Added Alexandria town script

Sig.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...