Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zawsze Aktualna Wersja Ibota

rosire

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 837
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

bardzo czesto pojawia sie ten blad przy wlaczania silka z botem

9d0a38de06ea.jpg

a innym razem mozna bocic caly dzien i zadnyc problemow , nie mam pojecia z czym to zwiazane jest ...

Opublikowano

A ja mam problem z innej beczki. Nie doszedłem nawet do iBota bo przy instalacji Net FrameWorka wyskakuje mi "Błąd instalacji"

Jakieś sugestie?

Opublikowano

Dobra rada dla tych którym loguje i wyskakuje error... zalogujcie sie normalnie (bez bota) i wyzućcie wszystkie Questy (tak zeby lista Questów była pusta) gdzies tam kiedyś to wytropiłem i faktycznie, ten bot ma problem z paroma Questami (zwłaszcza jeśli trzeba zbierać "woreczki").

Powodzenia ;]

P.S. Eragon a moze bys napisał na jaki system to instalujesz i czy aby napewno nie masz nowszej versji, a i o ile pamietam to tam jakieś polecenie czasem trzeba było wpisywać, nie wiem moze rosire pamięta ;]

Creed , mi tez czasem ten sig... 01 wyskakuje, poprostu to olej ;] bot i tak sie odpali tylko trzeba czekac nieco dłużej :P

Opublikowano

Ja mam sprawe, a mianowicie jak włączam ibota na globalu potem uzywam edxSilkLoadera i ładnie,pięknie aż fujara mięknie

gdy tylko zostaje włączony client to od razu na środku "Disconect from the Server"

wszystko mam ustawione tak jak powinienem : port16000/patch seed

Opublikowano

a ja mam taki problem... (odznaczam i zaznaczam to "Patch Seed"+mam zmienione i zaznaczone pole do zmiany portu na 16000.) :( looknijcie:

beztytuum.png

Co mam zrobic ? :( próbowałem zgodności /uruchom jako administrator i nic :(

PS:Mam windowsa 7

Opublikowano

Jak nie używasz ibota albo agbot to nie zaznaczaj redirect ip.

Właśnie w tym rzecz że używam a raczej próbuje używać ;p zaraz sprawdzę jeden z moich "genialnych pomysłów" i napiszę czy coś pomogło czy nie...

@Edit

Dobra ... wiem co zrobiłem nie tak xD

poprostu jak silka wlaczalem to bot byl nie wlaczony...

@UP:Thx wielkie ;d

Opublikowano

prosze o help bo dosłownie nie moge odpalić silka jak mam włączonego ibota i zmieniony port na 16000

zwsze jest dc jak tylko sie odpali

Opublikowano

Prosze Was żebyscie mi przysłali mi link do loadera .

Dzięki z góry :)

http://www.speedyshare.com/files/20442272/edxSilkroadLoader_Lite_Beta_3c5.rar

rSRO

29980.gif

Status: Off-line

Serwer: Artemida

Nick: Çňî_ß

Guild: Ňĺőíčę

Build: Rogue/Cler

Lv: XX

FARMING--> 250.000/1.000.000

Opublikowano

Ja mam z kolei problem taki:

95dd68cd4d678c74.jpg

Lub też ten z Signature 01 po czym od razu jest Disconnected.

Próbowałem z botem i bez bota, wcześniej działało i nagle przestało :/

Nie wiem czy to ma jakieś znaczenie, ale możliwe że dlatego iż mam już odpalonego 1 Silka przez normlany Launcher ?

Opublikowano

Siemka, mam problem gdy wlaczam loadera i uruchamiam gre to tylko jest te okno widoczne na screen i nic sie nie dzieje :/

PS. English patch uzywam bo nie mam Media.pk2 , bota probuje wlaczyc na CSRO :)

zapytaniej.th.jpg

OH chyba jednak nic nie zrobie ;/ Tak chodzilem po forum i kazdy pisal ze IBot nie dziala na CSRO :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...