Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kocenie w 1 Gim :(

xVendettax

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 148
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Za moich czasow to jak sie kogos kocilo to byla taka "tradycja" kazdy sie dal wymalowac jakies "wasiki"itp Tgo byla norma

A ci co by napierdalali wszystkich ktorzy chcieli by ich dotknac , polewam z was 95 % z was sie boi odezwac do kogos a takie glupoty pierdolicie.

Opublikowano

Wczoraj pierwszy raz byłem w 1 gimnazjum...

Po rozpoczęciu roku kilki takich chciało mnie okocić.

Jeden mnie chwycił, wyrywałem się i taki grubas chciał mnie uderzyć w głowę z pięści, akurat się wyrwałem i ten co mnie trzymał dostał w zęby :D

Dzisiaj ten co dostał mówił mi, że mam przerąbane. Szczerze mówiąc, mam go w du*ie...

Najlepiej ma taki gość co chodzi ze mną do klasy :D

1 gimnazjum a ma 2 metry wzrostu o.O

37496916.png

Opublikowano

pierwszy dzien dzis byl :D nie chcialo mi sie zbytnio nawet kocic wole z kumplami pogadac niz dzieci ruszac...... jak ktos bedzie fikal albo zaczepial to dostanie po masce albo z kilka kopow i po sprawie

sygnn.png
Opublikowano

U mnie nie ma kocenia, pewnie dlatego, że są kamery w szkole. Ale mojemu koledze kazali zapałką mierzyć okno i miauczeć (pokazał zapałkę i spytał co to jest, mój kolega: linijka, a tamten: a nie bo kur*a zapałka i kazał mierzyć").

24g95xl.png

by

Baksiu

Opublikowano

Szczerze to mnie zagiełaś :>

A tak na poważnie, to dziewczyn wogóle nie kocą, tylko podbijają do nich (podrywają), so nawet jak by ktoś próbował kocić to po masce dostanie ;)

Ja jestem studentem, ale i tak dzięki za rady, teraz będę chodził przebrany jako kobieta, muszę sobie tylko jakiś tekst na spławienie wymyślić (jeśli ktoś będzie miał zamiar powiedzieć, że się nie muszę przebierać, to od razu go wyprzedzę i się zaśmieję: hehehe). xD

@Top

Wszystko zależy od ludzi. Jesteś w dobrym gimnazjum to nic Ci nie zrobią, bo tam każdy jest grzeczny, ale jeżeli trafiłeś do gimnazjum z jakimś niżem społecznym to po prostu się nie daj, albo daj się dla tradycji pomalować na ręce i Ci odpuszczą. Wybór należy do Ciebie ^^.

Edit: Ah, i tak, wiem, że jestem dziecinny.

Opublikowano

Ja miałem luzik. Niby są kamery a i tak to nic nie daje. U mnie tylko na rękach piszemy no chyba że ktoś nie chce to na twarzy, więc lepiej daj się pomazać bo może być jeszcze gorzej :D

Opublikowano

Możesz szukać wsparcia w starszych kumplach jeśli masz jakiś, a jak nie to jak widzisz kogoś podejrzanego to spieprzaj jak najdalej ;d Za moich czasów, u nas grupą pierwszaków (7 osób ) zkocili 1 cwaniaka z 3 klasy i potem nikt się nie czepiał :)

//Nieregulaminowa sygnatura.

Miyoshi

Opublikowano

ja dzisiaj dostalem paskiem bo dupie jeden mial takiego strita ze mi w zebra jebnal i mam taki czerwony slad i teraz boje sie ze stara sie dowie i jak ona sie juz dowie to napewno nie da mi spokoju i bd musial powiedziec co sie stalo i pojdzie do szkoly no i bede mial tak przejebane ze to sie w glowie nie miesci -.- mam szczescie ze nie jebali skorzanym paskiem mojego kolege taki jeden jebnal mu ze mial cale czerwone

Opublikowano

Dodam jeszcze, że kocenie wychodzi z mody. Teraz nie robią nic poza mazaniem po rękach, twarzy.

Mazanie ? Pewnie skączyłaś/łeś gimnazjum . Zapałka i mierzyć parapet/boisko itp :D

Opublikowano

To taki wal ze szok ;p

Do mnie takich 2 kozaczyło to się skończyło na tym ze mi powiedzieli ze mnie po szkole złapią ale ze ćwiczę le parcour od 2 lat to glowno mi zrobili ;p jeszcze jak jeden do cb kozaczy to się nie boj bo to pewnie jakiś lamus którego w domu bija i się chce w szkole wyżyć .

Nie wież nikomu nie koca już wcześniej był taki zwyczaj a teraz grozi to poprawczakiem

97ky69.gif

"Służę pomocą , nie na każde zawołanie "

Opublikowano

powiem tak kiedy ja wchodziłem do gim moich kolegów tak pomazali markerami po ryju ze 3 dni to myli a teraz to .. odrazu dzwoni do matki i koniec

.... stare dobre czasy ^^

teraz slysze ze monitoring i sie boja...

dokładnie kiedys to zapałka i parapet ... -.-

moje bity elo

Opublikowano

Ja jestem w3gim jak byłem w 1nikt nie kocil(rocznik lamusów) ale dzisiaj pierwsza próba: pieniążek (kręci się na muszli jak wpadnie musi wyciągnąć) a druga to bonus(na hasło start musisz łapać wodę do kieszeni) a jak ktoś ucieka to przez całe gimnazjum ma przejebane np.poranna toaleta,darmowe mycie głowy w umywalce itp. To tyle liczę ze ci się udało przejść przez inicjacje cało;)

@edit:iRokushou to sie tyczy tylko takich cwaniaczkow ktorzy odrazu w 1gim sie woza jak skurwoldaktyl tych co sa spoko (mozna normalnie pogadac a nie co2slowo kurwa)takich kolesi co sie woza to odrazu w1 dzien

Opublikowano
Ja jestem w3gim jak byłem w 1nikt nie kocil(rocznik lamusów) ale dzisiaj pierwsza próba: pieniążek (kręci się na muszli jak wpadnie musi wyciągnąć) a druga to bonus(na hasło start musisz łapać wodę do kieszeni) a jak ktoś ucieka to przez całe gimnazjum ma przejebane np.poranna toaleta,darmowe mycie głowy w umywalce itp. To tyle liczę ze ci się udało przejść przez inicjacje cało;)

Wiesz, że jesteś niewychowanym idiotą dzieciaku?

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Jak ja szedłem do 1 Gim ... to mieliśmy liczenie parapetu .. surfing na desce od klopa i na czole kot itp ... w Licku jest u nas tylko oficjalne kocenie z nauczycielami i "władzami" tak na wesoło, a potem jest Ciasto :P

fiR919k.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...