Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kocenie w 1 Gim :(

xVendettax

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 148
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

szykuj wazelinke, bedzie lżej.

Przy okazji, jak mnie chcieli okocic to dostali wpierdol i jak szedłem to spierdalali.

Zrób to samo, wypierdol szczeniakom z 3 klasy w zęby.. Nie pierdol się. Nie zabiją Cię.. a zaczną bać.

tak tak, a smoki tez tam byly?

topic:

wszystko zalezy od szkoly, w jednej ci nic nie zrobia a w innej bedziesz plakuał.

w kazdym razie jak nie jestes 100% pizda to tak zle nie bedzie.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

U nas sie już nie koci, z roku na rok coraz większe cioty chodzą do gimnazjum.

W zeszłym roku gościu skończył na psach za napisanie komuś na łapie "kot"

Jak masz jaja to daj sie skocić i tyle, to taka inicjacja.

Jak nie to idź poskarżyć się dyrekcji lub pedagogowi ^^

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

U mnie nadal jest tradycja. Malowanie czasami "chrzest"(ryj w kibelku). W tej szkole nie ma ciot i dają wpierdol jak popadnie. Kocą cie 2 i 3 gim a jak kogoś wsypiesz to te wszystkie klasy spuszczają wpierdol po szkole. Zależy od szkoły

Opublikowano

ja to 1 1 gim to sie mnie kazdy bał poprostu brat technikum ; ) kto mnie ruszyl to mu wierdol xD powiedz do jakiego gimn. chodzisz . :)

Zawsze chciałem byc nr1, ale teraz juz nie chce, bo 1 jest blisko 0.

Opublikowano

jak moj brat byl w 1 gimn . podnoslik na klate 200 iles kilo napierdala buła to lezysz i nie wstajesz ale najlepszy posmaroj sie kremem "Nivea" po calym ciele to krem rozwali im marker :)ale mozesz se znalesc chlopaka z 3 gimn . :) to cb nikt nie dotknie :P

ja to sie wrorwilem zrfobilem gaz pipszowy jakis typprzychodzi i mu prosto w oczy i oczy rawawia i nikt nie podejdzie ;P

Opublikowano

Po co z 3 gim. U nas taki jeden Trolu z 2 gim wpierdol spuszcza dresom z typu "masz jakiś problem" Nawet nauczyciele złażą mu z drogi <_<

Opublikowano

albo w podstawowce nawalil jakiemos mlodszemu o rok ze karetka policja i porkurator xD

albo w podstawowce nawalil jakiemos mlodszemu o rok ze karetka policja i porkurator xD

kurwa to u nas w 1 gimn jest jakis wazdy 200 kg jak jebnie to nie zyjesz czlowieku .... sliwa to malo powiedziane

Opublikowano

RLY? Nasza szkoła jest świetna. Trollu pobił już kilka osób np krzesłem zaczął napierdzielać gościa itp. Policja zwijała go 2 razy a karetka przyjechała z 4 razy. Nikt go nie wsypał bo kapuś kończy jeszcze gorzej

Opublikowano

u nas nie koco tylko Hujco xD

0.jpgo zdjecie tego typa ktory moze zabic . ;D

Opublikowano

Jakbyś to zrobił to nie wiem jeszcze nikt się nie ośmielił. Tak to sobie możesz mówić ale jak byś go zobaczył to byś spierdolił z płaczem. Ale kokś dalej i tak go pewnie nigdy nie zobaczysz <_<

Opublikowano

Pierdolicie, zależy jaka jest 3 gim. mnie nie kocili bo same leszcze były.

umarł Mizzer, niech żyje Mizzer...

Opublikowano

jak moj brat byl w 1 gimn . podnoslik na klate 200 iles kilo napierdala buła to lezysz

Gowniarz 13 lat 200 kilo na klate? Mam sie smiac czy plakac ? A no chyba ze twoj brat byl takim debilem ze w wieku 25 lat siedzial w 1 gimnazjum bo mu nauka do glowy nie wchodzila to co innego.

@ btw. Koty chwalcie sie czy was dzisiaj ktos skocił ? : D

Opublikowano

kurwa to u nas w 1 gimn jest jakis wazdy 200 kg jak jebnie to nie zyjesz czlowieku .... sliwa to malo powiedziane

kurwa ty masz jakas patologie...

200 kilo hahahaha chyba cie pierdoli na leb, to by byl tak gruby ze ledwo by chodzil, chyba nie wiesz ile to jest 200kilo, ziooom. widac ze szkola ci nie służy

EXPmIpC.gif

Opublikowano

jak moj brat byl w 1 gimn . podnoslik na klate 200 iles kilo napierdala buła to lezysz i nie wstajesz ale najlepszy posmaroj sie kremem "Nivea" po calym ciele to krem rozwali im marker :)ale mozesz se znalesc chlopaka z 3 gimn . :) to cb nikt nie dotknie :P

ja to sie wrorwilem zrfobilem gaz pipszowy jakis typprzychodzi i mu prosto w oczy i oczy rawawia i nikt nie podejdzie ;P

A pewnie jak udeży pieścią to czołgi przepycha, tak?

200 kg to chyba waży jak w portki opróżnia się ;)

RLY? Nasza szkoła jest świetna. Trollu pobił już kilka osób np krzesłem zaczął napierdzielać gościa itp. Policja zwijała go 2 razy a karetka przyjechała z 4 razy. Nikt go nie wsypał bo kapuś kończy jeszcze gorzej

Po takim jednym incydencie powinien zostać wyrzucony ze szkoły lub dostać dozór kuratora. Jak tak nie jest, to fajny masz burdel na kółkach, a nie szkołe.

Opublikowano

Nie wszyscy żyją w cywilizowanych częściach naszego kraju. Musi być jakiś margines jak np. (bez obrazy dla autora) szkoła Kunnorinno żeby zasilić więzienia. Cóż poradzisz ?

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

W tamtym roku chcieli mnie skocić :D Podchodzi koleś do mnie i mówi

Wstawaj na kocenie

Ja wstaje i patrze się na niego a on na to:

Yyy... to może sobie lepiej posiedź.

I zaczął uciekać ;d Pompa na maxa.

.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...