Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kocenie w 1 Gim :(

xVendettax

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka Ludzi dzis do was mam pytanie ponieważ ide do 1 Gim i słyszałem o tym niby "Koceniu" czy to prawda ze rzucają jajkami ITD i mam pytanie da sie jakoś tego uniknąć czy cos takiego bo nie chce zeby na dodatek napisali mi kot na rece glowie :( ?

18706.png

35353.png

18590.png

31004.png

• Odpowiedzi 148
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

E tam się przejmujesz. Czasami są tacy idioci którzy zabierają Cię do kibla :D Ja chodziłem tylko z markerami. Pomażą Ci trochę łapy i twarz. Tylko daj się pomazać bo będziesz miał gorzej :D Zależy od szkoły i od ludzi.

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Jak potrafisz nakurwiać salta to na pewno unikniesz armagedonu.. U mnie w szkole napierdalali cytryną oraz kazali pić jakiś pierdolone picie które smakowało

jak ocet, gówno i Bóg wie co to jeszcze było.

OndteAw.png

Opublikowano

Nie masz się czego bać piszą tylko markerami na rękach ... Ja się nie dałem okocić za ni chu*a xD

Opublikowano

Jak ja do gimnazjum kurwa chodzilem to kociło sie ludzi zapalkami. Ja jak bylem w 1 gim. to jedynie koledzy dla tradycji zapaleczke mi dali i nakurwialem. Jezeli nie masz kolegow to nic nie zrobisz jak ktos cie do sracza wezme. Zamiast przepierdalac czas w sieci trzeba bylo dolapac sie do jakiejs ekipy a teraz kurwa boisz isc sie do gimnazjum. Pozdro.

Opublikowano

Gdy jeszcze byłem w Polsce, i przystało mi przyjść do 1 gimn, to tylko słyszałem dużo od nauczycielki, a i tak nie było tego w ogóle...

Jak masz połowę szkoły przymulonych oferm, to nie ma co się bać.

54823f353119c_-_mcx-lorde-straight-hair-

Opublikowano

Przy okazji, jak mnie chcieli okocic to dostali wpierdol i jak szedłem to spierdalali.

Zrób to samo, wypierdol szczeniakom z 3 klasy w zęby.. Nie pierdol się. Nie zabiją Cię.. a zaczną bać.

OndteAw.png

Opublikowano

U nas w szkole w tamtym roku kazali jeść karmę dla kotów, ale u nas to psychiczne :D

Daj się pomazać jak się nie dasz to pewnie wylądujesz w kiblu albo oklepią Ci machę :P

My w szkole rysujemy penisy na czole :D

1356721310-U739101.png

Opublikowano

@Symulator: Weź nie zgrywaj takiego kozaczka bo sam pewnie miałeś całą twarz z napisami Kici kici ;f

@Top Jeszcze raz ci mówię nie ma się czego bać xD

Opublikowano

Tak, napierdalają cię karabinami.

W każdym gim jest inaczej. U mnie w mieście są 2 gimnazja - u nas było spokojnie, a w drugim gimnazjum gościu miał twarz pełną markerowych kutasów. Zależy na kogo trafisz.

Opublikowano

Przy okazji, jak mnie chcieli okocic to dostali wpierdol i jak szedłem to spierdalali.

Zrób to samo, wypierdol szczeniakom z 3 klasy w zęby.. Nie pierdol się. Nie zabiją Cię.. a zaczną bać.

taa, a tak na serio to ty dostałeś wpierdol jak chciałeś okocić młodziaka.

@topic

Zależy od ludzi i znajomości.

"Więcej czytam niż pisze"

x070x = 0 poczucia humoru.

2chxdoj.jpg

Sygna by Me

Opublikowano

Jak jesteś spoko to nikt Cię nie ruszy(tak jak np. mnie w 1 klasie gimnazjum), ale i jak szkoła spoko to kocić aż tak nie będą(jak jeszcze w gimnazjum byłem to tylko moja klasa kociła a i tak nauczyciele gonili za to).

Pójdziesz do szkoły średniej, to już kocenia tam nie będzie, więc nie masz się czym martwić.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Ludzie w szkole średniej z reguły już są dorośli, więc w takie dziecinne zabawy się nie bawią. U mnie nikt nikogo nie kocił.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Pamiętam, jak ja wchodziłem do 1 klasy to na przerwach tylko " kici kici ". Ale to tylko pierdolenie, gówno robią.

Zawsze miałem w takie rzeczy wyjebke. To też zależy również od szkoły. Teraz wchodzę do 1 klasy technikum, więc myślę, że takich idiotów nie spotkam.

g0Tef.jpg

Opublikowano

nie wiem czy to prawda ale u mnie w szole pachem bija na poczatek bawia sie w zapalki nawet jak dobrze obliczysz to ci powiedza ze zle jak naprawde podpadniesz to ci kolego wspolczuje kibel codziennie + plecak w kiblu ze spuszczaną wodą i dokuczanie

Opublikowano

zależy od szkoły:D umnie kocili ale ja se spierdo***** :D na 2 dzień o tym zapomnielil, jedynie 1 mi tam ręce pomalował na podwórku na 3 czy 4 dzień :P ale rzucanie jajkami czy inne duperele to jakaś patologia :D

właśnie ide do 1 tech i zobaczymy co tam będzie ale raczej spoko :D chociaż wiem, że spora grupka idiotów tam jest :D

fs.png

Opublikowano

Będą Cię ruchać na każdej przerwie. Jak będzięsz na przerwie i zobaczysz złotówkę leżącą na ziemi to pod żadnym pozorem jej nie podnoś! To działa jak mydełko, schylisz się i jazda.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...