Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kocenie w 1 Gim :(

xVendettax

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 148
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja jak szedłem do 1 gim to kocili, mnie też chcieli, wystarczy powiedzieć spier lub coś w tym stylu (postaw się, chyba że jest ich kilkunastu). U mnie to zadziałało,najważniejsze żebyś się nie bał ich.

Opublikowano

Takie incydenty jak np. z plecakiem zamontuj kamerkę ukrytą w łazience i dostaniesz od sędziny pare groszy na kompa ;)

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

Pierdole co Wy macie za patologie w swoich szkołach. Kiedy ja chodziłem do gimnazjum to się nowych nie tykało, bo po cholere? Nie miałem w szkole młokosów co się dowartościowywali rysując twarze nowych.

@top

Nie masz się czego bać.

Opublikowano

W moim gimnazjum nic się nie działo... oprócz tego, co robiła nasza klasa tj. coroczna wielka biba w trakcie lekcji na sali gimnastycznej (bez wiedzy nauczycieli :D) cała szkoła była... Ale debili żeby kocić itd. nie było. Takie coś to znęcanie się i podlega normalnie karze czyli grzywna albo odszkodowanie max kurator :P

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

taa, a tak na serio to ty dostałeś wpierdol jak chciałeś okocić młodziaka.@topicZależy od ludzi i znajomości.

Jestem od tego zeby chodzic na silownie i zeby zaden debil mi nie podskoczyl.. Tak samo lubie pomagac mlodszym..

A teraz zaczyna sie rok nowy szkolny ^^.

OndteAw.png

Opublikowano

Heh... Jestem w ciut lepszym położeniu, bo jestem dziewczyną, ale u mnie w szkole nie kociliśmy pierwszaków. Fakt, że regułą było, żeby młodsi "schodzi z drogi" starszym, ale bez przesady.

Teraz idę do pierwszej klasy technikum i jestem ciekawa jak będzie :P

Opublikowano

Heh... Jestem w ciut lepszym położeniu, bo jestem dziewczyną, ale u mnie w szkole nie kociliśmy pierwszaków. Fakt, że regułą było, żeby młodsi "schodzi z drogi" starszym, ale bez przesady.

Teraz idę do pierwszej klasy technikum i jestem ciekawa jak będzie :P

Przygotuj wazeline :) Będzię piekło.

Opublikowano

Bezpiecznie ? Czyli uderzyłaś w tabletki ? Słusznie, chłopaki z gumkami nie będą chodzić.

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

Valenar... O ile posty ProRivenn mnie bawią twoje są strasznie nachalne i niepoprawne.

Całej w szkolnej toalecie nawet jeśli bardzo chcieć nie da rady przerobić :)

Opublikowano

Widzę, że z teorii lecisz...

Najdłuższa przerwa trwa 20 minut - rozgrzanie kobiety nieco dłużej, że o dalszych niecnych zamiarach nie wspomnę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...