Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kocenie w 1 Gim :(

xVendettax

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ziomuś smutasz się jak baba. Ja jak byłem pierwszy raz na koloni i miałem chrzest to musiałem się po pokrzywach turlać, napierdalali mnie pokrzywami po całym ciele, jadłem jakąś wstrętną zupkę, sypali mi piaskiem a ty mówisz tu o szkole tak jakby mieli cię zabić, zrobią to raz i się skończy a jak zauważą że taka ( nie mam zamiaru cię obrazić) cipa z ciebie to sie na ciebie umezmą i wtedy będziesz miał przesrane.

• Odpowiedzi 148
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Najgorsze są pierwsze 2-3 dni, potem już looz. Mnie jak kocili to tylko pomazali po rękach i tyle. Za to teraz gdy jestem w trzeciej klasie odwdzięczam się młodszym kolegom ^^

pozdrawiam heniuś

Opublikowano

Mnie koleś próbował skocić to mu powiedziałem wypierdalaj i poszedł, użyj głowy i się nie przejmuj bandą pajaców...

ExGlobal Moderator | exModerator  | ExMentor | Goldmember

Powoli wracam do życia.

Student prawa  ^^

Opublikowano

Ja pamiętam jak kazali mierzyć 1 - roczniaką kafelki w kiblu zapałkami...

Ale to jeszcze jak byłem w gimnazjum... Na gimnazjum to się skończy wszystko tez zależy od szkoły a właściwie od ludzi będących w niej...

76561198090890807.png

Opublikowano

Gówno prawda, nie ma kocenia. Gimnazjum mam za sobą, przez 3 lata nic takiego nie widziałem. Więc powiedz tym, którzy tak mówią, żeby się walnęli w łeb :)

Opublikowano

Tak po prawdzie mówiąc to zależy od ludzi. Jeśli trafisz na jakiegoś mega debila, którego życie ostro pokarało i nie ma kolegów to Ci coś tam zrobi, namaluje coś na twarzy, albo parapet będziesz mierzył a z tym kiblem to się nie przejmuj. W moim Gimnazjum straszyli koceniem, łeb do kibla kiciusiu, będzie zapałeczka itp. a tak po prawdzie to gówno mi zrobili. Coś tam posapali i se poszli. Boisz się ? To weź starszego brata i wio do szkoły. Kiedyś to było modne. Kuzynka mojego kolegi z Gimnazjum obrzucili mąką, namalowali coś na czole i pomalowali pisakami huh.gif Ja nie kociłem bo bym oberwał od starszego i tyle by mi z tego było. Wymyślił to taki jeden z drugim dla zwały i się przerodziło w chorą zabawę.

Don't wory, be happy wink.gif

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

nie sraj. Olej ich i tyle. Mnie jak chcieli skocić to ich wyśmiałem ominąłem i poszedłem dalej

banner-celtic.gif

Zapraszam na mój profil yt.

www.youtube.com/haaczykk

na którym 'vloguje'

rozmawiam między innymi o sporcie konkretnie o piłce nożnej i nie tylko!!

subskrybujcie !

oraz zapraszam na stronkę fanów Celticu Glasgow:

Opublikowano

Nie ma się czego bać Znam ludzi którzy mówią do innych hu* cip* i inne wyzwiska a jak tylko podejdziesz to już mysli że będzie miał kłopoty i ucieka w krzaki;D

Irytuja mnie tacy ludzie;p U nas w gimnazjum to nei było czegoś takiego przynajmniej u mnie i kolegów mam paru dobrych kumpli którzy nigdy mnie nie zawiedli ale tylko 1 przyjaciela;p

Może dlatego że bło nas 3-4 to się nie czepiali? Możliwe;p

Daj minusaaaa!!!

Opublikowano

Prawdę powiedziawszy, też będę kocony. Ale przy nauczycielach i w 3 Gim jest moja kuzynka. Nie przejmuje się :) Autorowi polecam to samo. Zaproponować "kocenie" przy nauczycielach. Wtedy zero obaw. Mojego kolegę już dzisiaj zaczęli wkurzać tzn. kici kici itp. Nie dał się, przez chwilę się stawiali, w końcu dali spokój.

ps. W ostateczności nie zgadzaj się na kocenie i zostań ninja :ninja:.

Opublikowano

Jak ja do gimnazjum kurwa chodzilem to kociło sie ludzi zapalkami. Ja jak bylem w 1 gim. to jedynie koledzy dla tradycji zapaleczke mi dali i nakurwialem. Jezeli nie masz kolegow to nic nie zrobisz jak ktos cie do sracza wezme. Zamiast przepierdalac czas w sieci trzeba bylo dolapac sie do jakiejs ekipy a teraz kurwa boisz isc sie do gimnazjum. Pozdro.

u nas tak jest :<

Opublikowano

Ja idę do 1 klasy gimnazjum,trochę się przejmuję bo nie jestem taki kozak ale te całe kocenie jest na rozpoczęcie czy 1 dzień szkoły? ( jutro )

random.jpg

Opublikowano

W gimbazie jak kociliśmy pierwszaków to potem latały do wychy ;f.

Zależy jaka szkoła, potem to się nudzi już ludziom, nie ma przyjemności gnębić jakieś piczki, zresztą jak sam przyszedłem do gim to mnie próbowali skocić, powiedziałem tylko: chyba cie pojebało i na tym się skończyło. Nie przejmuj się, o ile nie patola to ci nic nie zrobią, jedynie chrzest który będzie razem z nauczycielami.

userbarwb.png

Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

Nie bój się wystąpić przed szereg, potem może być już za późno.

Opublikowano

U nas trochu kocili. Chociaż minęło 5 lat od mojego wchodzenia do gimnazjum to wiesz wszystko pamiętam. Jechali równo. Markery to nic, najgorsze było prawo jazdy na kiblu...Ogólnie to trzeba być spokojnym i lajtownym i się nie bać tych debili z 3 klasy a dasz radę. Jak zobaczą że nie jesteś lamusem z którym łatwo im pójdzie to sobie odpuszczą. Potrafią się skupić na jednej osobie bez kolegów i takiej nieporadnej, to ma potem przerąbane, bo najczęściej taka osoba nie piśnie słowa o tym co jej robią. Miałem dobre położenie, bo miałem starszych kolegów, także nawet mnie nie tykali ; )

W średniej już tego nie ma, bo ludzie są bardziej dojrzali ;D

Opublikowano

Czerew

prawda

u mnie w gim. do ktorego chodzilem kiedys kocili ale to jak jeszcze nie bylo kamer

i byli 'normalni' ludzie

a teraz full kamer tylko ktoregos bys dotknal to od razu 'aaa kurwa reka mi odpadla ide do pani'

1315596276-U71001.jpg

Kiedyś Metin2.pl 86 lvl

Kiedyś Aion Online 55 lvl

Kiedyś WoW 80 lvl

Guild Wars 2 80 lvl

teraz jakoś nie ma na nic czasu

Opublikowano

mi tam tylko raz napisali na ręce ale ja to ogólnie chodziłem do gimnazjum gdzie każdego starszego znałem.

Ale tak jak mówią to nie jest. Jak zobaczą strach na Twojej twarzy to na pewno Cie okocą :)

Pozdrawiam

szefmarcin.png

Opublikowano

@ 487xcz

Dokładnie tak, teraz jesteś 24/7 nadzorowany, kiedyś można było teraz już nawet nikt nie ma chęci ruszać piczek.

userbarwb.png

Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

Nie bój się wystąpić przed szereg, potem może być już za późno.

Opublikowano
Chłopie to jest tradycja a tradycje trzeba pielęgnować i przekazywać z pokolenia na pokolenie ;D

Pojebana tradycja, a porządny człowiek się w takie głupoty nie bawi. Zrozumiesz jak wyjdziesz z podstawówki/gimnazjum.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Nie wiem jak mozna bac sie kocenia jak by do mnie taki podszedł to chyba bym tak mu ryja roz****ł , że matka by mu nie pomogła !!!

Opublikowano

U mnie jest tak że jak cie złapią to cie normalnie wymalują a jak sie już wyrywasz to dostajesz karnego kutasa na czoło ;x

1318619221-U184261.png

| Nikt |

Opublikowano

7 stron o koceniu w gimnazjum - to tylko pokazuje poziom tego forum.

LIBERTA PER GLI ULTRAS! 1908!

Opublikowano

#Poziom moderatorów jest dobry, są też starsi użytkownicy podwyższający poziom. Wyjątkiem jest dział Pogaduszki typu troll-free...

@top

Okej okej każdy by wszystkim rozjebał buźkę nawet 2 metrowym koksom z 3 klas. aha. Ja zaś polecam uczyć się i iść do dobrego gimnazjum, a jak nie ma możliwości na początku roku szkolnego uderzyć do swojej klasy i od razu przedstawić sie 3-4 chłopakom i chodzić tak razem przez pierwsze dni. Jeśli nie ma takiej możliwości to nie okazywać strachu tylko wstać i chilloutowym głosem powiedzieć " no to na ręce, dla tradycji" i będzie OK. Ostateczność (w przypadku kibli w szkołach na końcu świata) weź chociaż dyktafon i będziesz miał niezły ubaw na policji.

LifeSro

FusionRoad

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...