Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kocenie w 1 Gim :(

xVendettax

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hhahah... WickMaks - piszę czysto hipotetycznie xD xD

ProRivenn - Hehe ;D Doskonale o tym wiem. Dziękuję za ciekawą wieczorną "rozmowę".

valenar - jak kto woli - wychowywać cię przecież nie będę :rolleyes:

• Odpowiedzi 148
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@ja pana 2xup popieram i kończę zabawę, zaraz % polecą.

@a jeszcze Kissu*:

Ja Cię tu nie przyszedłem zabawiać tylko pogadać, nie mam zamiaru gryźć się w język :P

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

Szczerze to mnie zagiełaś :>

A tak na poważnie, to dziewczyn wogóle nie kocą, tylko podbijają do nich (podrywają), so nawet jak by ktoś próbował kocić to po masce dostanie ;)

Opublikowano

Będą Cię ruchać na każdej przerwie. Jak będzięsz na przerwie i zobaczysz złotówkę leżącą na ziemi to pod żadnym pozorem jej nie podnoś! To działa jak mydełko, schylisz się i jazda.

hahahaahahha ahahahahah rozjebales mnie hahahaah...

ale co prawda to prawda xD Lepej niech autor tematu nie zbiera tych zlotowek xD

Edit znalazlem jeszcze post pewnej dziewczyny

Heh... Jestem w ciut lepszym położeniu, bo jestem dziewczyną, ale u mnie w szkole nie kociliśmy pierwszaków. Fakt, że regułą było, żeby młodsi "schodzi z drogi" starszym, ale bez przesady.

Teraz idę do pierwszej klasy technikum i jestem ciekawa jak będzie :P

Jak bedzie ? To przeczytaj ten post :

Będą Cię ruchać na każdej przerwie. Jak będzięsz na przerwie i zobaczysz złotówkę leżącą na ziemi to pod żadnym pozorem jej nie podnoś! To działa jak mydełko, schylisz się i jazda.

Opublikowano

Kocenie : D? U mnie takie czegoś nie było, lecz nie wiem jak u Ciebie w szkolę panuje... ale co tam raz zmierzysz boisko, dostaniesz w zęby i tyle.

Opublikowano

Ja jak nakurwiałem do technikum to też słyszałem o mierzeniu i chuj wie czym

Wyszło na to że ani ja ani żaden z moich kolegów z 1 klasy nie został dotknięty ale to może wina tego że są tam poważni ludzie i jest taki zapierdol że na przerwie robisz albo zad domowe na nadchodzącą lekcję albo się uczysz przed nadchodzącym spr/kartkówką (Tak kurwa wiem że technikum z poważnymi ludźmi to nie gimnazjum pełne popierdolonej dzieciarni w moim byłym gimnazjum była patologia ale nie kocili i bez powodu wpierdolu nie dostałeś)

s2c77Oa.png

Opublikowano

Dobra Ok thx za te wasze tak zwane "ODPOWIEDZI" bo nie wiem czy moge tak nazwac wasze wypowiedzi te zapalki itd ale temat juz mozna zamknąć bo dziś rozpoczęcie :(

18706.png

35353.png

18590.png

31004.png

Opublikowano

a unas taki gosciu wziol kolesia z 1 gim do kibla i wtrzykiwal powietrze do Zyly... a troche powietrza dojdzie do serca i ded :O i kutasy na cole maloja tez mam sie dac ;] o nie na nosze gas piepszow ^^

@edit

wiem wiem jestem jebniety^^

Opublikowano

no u mnie nikogo nie kociliśmy... jak byłem w 3gimnazjum to bawiłem się z kolegami że kazaliśmy młodemu zapałkami liczyć hol..

i to tylko tyle ^^

9a01b4d8baee7877bf53e89f470a54e8.gif?1311669849

Opublikowano

@UP

dasz rade...

Znaczy zależy jaka szkoła czy coś...

Poznasz w końcu kolegów i będziecie razem chodzić itp. (taka paczka kumplów)

Już teraz nie ma takiego kocenia.

Chyba że jakiś idiota ma patologie w domu to w tedy musi się wyżyć.

9a01b4d8baee7877bf53e89f470a54e8.gif?1311669849

Opublikowano

To zależy tylko i wyłącznie od szkoły.

MakYs napisał,

Zamiast qumpli sobie znaleźć to siedzisz przed kompem i się doradzasz ludzi, którzy mają z ciebie beke :).

U mnie w szkole to rzadko kocą, tylko jakieś cioty, co udają kozaków a to lamerzy.

Stój zawsze w kupce to ci się nic nie stanie ^^.

fb.com/myrodj

Opublikowano

Eh troche sie boje nie jestem jakiś rambo albo pudzian :(

hahahahha xD rozpierdala mnei ten temat co raz bardziej. Pamietaj morda nie szklanka sie nie potłucze , dostaniesz 4-5 razy ostry wpierdol i sie o tym przekonasz z reszta kurwa koles nie boj sie.

Opublikowano

No moze dam rade ;)

Zginiesz.

Jak ja wchodziłem do gim to nic mi nie robili, miałem swoją paczkę którą mam nadal :) W 3 gim kazywaliśmy mierzyć zapałkami boisko przed szkołom kotom ;)

To sobie "miej" nadal tą swoją paczkę i sobie z nią zapierdalaj.

Opublikowano

Teraz praktycznie takiego czegos w gim. nie ma.

Z Choinki na święta się urwałeś? U nas to nakurwiają czym tylko się chcę. Chyba że ty żyjesz w świecie kredek, pedałów i alfonsów oraz kolorowych ścian.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...