Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pochwal się czyli, wasze wyniki - temat zbiorowy

Vide_Cull_Fide

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 756
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Też się zastanawiam, kto go odpiął.

1300xp to za mało na asa pancernego, nawet bez premki.

Temat jest odpięty ponieważ było za dużo popodpinanych tematów zresztą Xanter dobrze o tym wiesz.

Opublikowano

ps. ASA PANCERNEGO DOSTAJE SIE PO ZDOBYCIU 6 FRAGÓW !!! NIE ZALEŻY ILE EXPA DOSTANIECIE !!! -_-

Nie wprowadzaj ludzi w błąd. :)

76561198001815076.png
Opublikowano

ps. ASA PANCERNEGO DOSTAJE SIE PO ZDOBYCIU 6 FRAGÓW !!! NIE ZALEŻY ILE EXPA DOSTANIECIE !!! -_-

Specjalistę, milordzie

Poza tym, ogarnij caps-locka/shifta

Tematów podpiętych rzeczywiście było za dużo...

Bitwa T-50? Czym tu się chwalić? Ja na 5'tej bitwie tym (1'sza wygrana) (czołg nie wymaksowany) miałem ace tankera 1400 expa bez premki

Zwykle as pancerny wchodzi koło 1000'ca - 1200 expa, zależy od czołgu

shot010ji.jpg

Byłoby lepiej tylko... ZABRAKŁO AMMO *-* i przez to przegrana ;/

KURWA CO? o.O

JAK... JAK KURWA? o.O

shoob.png

Opublikowano

Mam 1.5k bitew, czyli jestem noobkiem . właśnie rozegrałem bitwę życia, gram niszczycielami najwiecej . Tutaj bitwa gdzie su-100 wrzuciło mnie na 8 tiery i praktycznie sam wygrałem bitwe . przy stanie 10-14 zostałem sam .. i wygrałem . dla mnie to wielkie osiagniecie, pozdro !

32b2a39e5cd0d.jpg

VeyPl.png

Jeśli pomogłem, daj tego like

Opublikowano

Na przegranej dostałem więcej XP niż kolesie z wygranej drużyny. Nie ma to jak pomidory na randomie.

1364803185-U7770.jpg

76561198001815076.png
Opublikowano

post-603699-0-98645400-1364900428_thumb.jpg

post-603699-0-82056100-1364900435_thumb.jpg

post-603699-0-63810200-1364900484_thumb.jpg

ostatni IS sobie skampił w bazie i jak podjechałem był na hita (w sumie ja też) serce waliło mi młotem tak, że się zestresowałem i nie trafiłem -_-. Dopiero za drugim strzałem zszedł z tamtej mapy ;p

Opublikowano

Na przegranej dostałem więcej XP niż kolesie z wygranej drużyny. Nie ma to jak pomidory na randomie.

1364803185-U7770.jpg

i czym tu sie chwalic? bitwa 4 tierow a tam duzo osób nie ogarnia do konca gry, porównaj sobie to, grając tigerem 2 (stokowym) pershing mnie zajebal (zwykly), oczywiscie wygralismy tą bitwe, po czym potem okazało się, że ten pershing dostał 1 300 expa na porazce i to bez premki -,- zrobił 6 tys dmg.

ostatni IS sobie skampił w bazie i jak podjechałem był na hita (w sumie ja też) serce waliło mi młotem tak, że się zestresowałem i nie trafiłem -_-. Dopiero za drugim strzałem zszedł z tamtej mapy ;p

bez obrazy przy takiej bitwie serce nie moze walic jak szalone, przecietna bitwa ogarniętego gracza.

Opublikowano
http://mwreplays.com/replay/HD9GCBERIJA5/

Moja perełka w sierpniu nr 4 w mwreplays w zakładce damage na medach ^^ Najlepszy mecz na bacie, ogólnie miałem nim 2 k effi ^^ 9 fragów na 11 xD Wtedy jeszcze nie było golda za credyty i e-100 były uważane za gówno do bicia, gracz tej e100 wybitnie pokazał jak to być trashem.

S< BFH KONTO NAJLEPSZE BRONIE

Opublikowano

@2up Serce waliło jak szalone, bo zależało mi na specjaliście a jednocześnie byłem na strzała i mogłem zginąć.

A bo specjalista takie mega turbo super kurwa najwieksze osiągniecie? jakbys zdobył medla za 14 fragów to by ci serce eksplodowało skoro przy 6 bije jak szalone.

Opublikowano

Nie chce mi się wklejać ss ale na hellcacie przy 13 bitwie nim od razu wpadł mi as.

I dziś na T71 podobny rezultat do tego co wyżej z tym że trochę gorszy.

Xanter podaj link do tych skinów na załogę.

Opublikowano

Oto bitwa na Brytolu jaką udało mi się ugrać ! ;p Niestety nie na moim koncie a u znajomego ; / Ale juz wiem ze to zaje fajna maszynka do grania ; )

post-486591-0-17534300-1365352892_thumb.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...