Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Zbiór graczy World Of Tanks

Diosminex

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 194
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mój nick w grze to : SEBOOOO9

Gram już ponad pół roku. A zaczeło się od tego że usłyszałem reklame w tv. I zaczołem grać odrazu na EU.

Moje obecne pojazdy to :

- IS - już niedużo doświadczenia do IS3 ale kasy brakuje może za 2-3 miesięcy będzie

-T49-niszczyciel z USA

-AMX 40 -już nie długo ELC AMX

-VK (p) -niemiecki czołg fajny bardzo ale rzadko nim gram

-T50-nie dużo brakuje do T-50-2 a w tedy gra będzie ekstra

- SU -26 to jest Arta Z ZSRR z obracaną wieżyczko bardzo fajna ale ja nie przepadam za artami

Pozdrwiam :)

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

nick MerceSS

czołgi II (do tygodnia zniknie) III IV tier

50 post V - 10.11.2012; 100 post X; 200 post X; 300 post X; 400 post X; 500 post X

<Piszę poprawnie po polsku lecz czasem popełniam błędy ze względu na bardzo szybką pisownie bez patrzenia na klawiaturę za co z góry przepraszam >

Opublikowano

Nick: AlphaElegy

Miałem KW-1 (sell) i kupiłem hetzera pózniej sellnołem go i kupilem pz III IV tier i teraz ide w E-100

Opublikowano

Nick;AleMaslo

Gram od patha 7.2

Le pojazdy:

T28

Sherman E2

Su-85

Churchil

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

Nick:Adamsiu

Historia jest bardzo ciekawa i zarazem wspaniała gralem od wieczora do rana(na becie też) az z 70 do 900 ping mi skał grac sie tak nie dalo potem po 4 miesiacach przerwy naprawilem ten blad jak ktos chce moze sobie zobaczyc jak go naprawilem napisalem tuta szybkiego;p]

Garaż: m18 odblokowane 4 x6 klasa jakos niemoge odblokowac 7 to juz zdecydowalem ze ide na m18 albo z kw1s ;p

Gram ponad 2 lata

Opublikowano

Up kiepsko ja w 4 miesiące po 2 godzinach dziennie bez premki wbiłem 8 teir i wszędzie 6 :)

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

Pinecha08

Kolegi tata w to grał, wiec pobrałem i zagrałem na starym Pc nie szło to zbyt dobrze bo byłsłby.

Ale teraz nowy Pc to w wolnczym czasie grywam.

Cześć.

Opublikowano

Nick: barycz

Gram od przedwczoraj i totalnie nie ogarniam :D

Jak chcesz żebym w czymś ci pomógł pisz PW :)

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Nick: korzeN987

Zaczołem grać chyba od patha 0.7.2 obecnie posiadam takie czołgi jak: PzKpfw III/IV, VK 3001 (P), JagdPzIV, Waspe, KW-1, KW-1S, IS oraz czołg premium Matilda :) Gram na laptopie i cierpię na małą ilość FPS jeżeli ktoś chciałby mi pomóc to proszę o PW lub GG 31200941 może być też na wocie :)

21682496052654086287.png

Opublikowano

FBIPL

Gram od miesiaca,

Posiadam;

M7

M5 stuart ( zbieram na chaffee, na razie jestem w polowie)

M10 wolverine

Jak cos to piszcie, chetnie pogram z jakiims dobrym graczem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...