Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Zbiór graczy World Of Tanks

Diosminex

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 194
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick: ZiomalHG

Historia:

Zacząłem grać bo kumple grają, więc dołączyłem się i ja! Super gra, na razie mój najlepszy czołg to PzII (GRAM BEZ BOTÓW!!!).

SERWER:

Eu

Take it easy my friend

Opublikowano

Nick: TheProcekPL

Czołgi: Aktualnie rozwijam swój garaż, strurmpanzer II, M2 Medium, loltraktor wymaxowany(4fun)

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Kijoszeq

Historia:

Na początku (miesiąc temu) grałem na nicku Kijosz i dostałem bana za AFK [bez bota] Tygrys poszedł na złom

teraz dochrapałem sie Kw-3 Kw-1S (do jutra IS bedzie :P) Tigera II, Jagdpz IV

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

UpadlyLord

Dawno temu zacząłem ale miałem przerwę i teraz jadę prawie od nowa idę w td na razie mam:

-Hetzer

-T40

-SU-85b

1213o.jpg

Opublikowano

Nick: Dikej007

Zobaczyłem reklamę tej gry więc postanowiłem sobie zagrać i tak gram już prawie rok!

World of Tanks

NICK:Dikej007

CZOŁGI: IS3,T50,M4 Sherman,S-51

wotbigbar03.jpg

Opublikowano

Kijoszeq

Historia:

Na początku (miesiąc temu) grałem na nicku Kijosz i dostałem bana za AFK [bez bota] Tygrys poszedł na złom

teraz dochrapałem sie IS Tigera II, Jagdpz IV Lowe i typa 59

sry za spamik ale sie garaż zmienił bardzo:D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

AndersPL1996 w klanie PG (ProGaming)

Od małego lubiłem czołgi i kiedy mi kolega pól roku temu powiedział ze jest fajna gra o czołgach to chciałem sprubować i tak zacząłem grę w WoT-a B) na początku to jak każdy nie ogarniałem potem kolega wytłumaczył jak jeździć by być lepszym potem jak to normalnie zacząłem w to nabierać w prawy potem wylądowałem w klanie a teraz...... teraz to już wiadomo gdzie strzelać by był blow-up jeździć by nie ginąć i wogule. ;)

Posiadam:

-T-25 "mini-skarbonka" (czołg niemiecki premium za 1500 golda)

-VK2801 (mudzyni 80% w naprawe)

-Tiger II (mudzyni 95% w kamuflaż)

-Gw Tiger (mudzyni 95% w kamuflaż a z osprzętu "dopychacz" szybsze celowanie i wentylacje)

-Panther II (mudzyni 90% w naprawe)

-Ferdinand (mudzyni nie wyksztalceni)

Ogólnie mam zamiar zrobić wszystkie niemieckie czołgi a potem wziaść sie za......(czas pokarze :D)

11cc1be4064edda5addd6e1.png
Opublikowano

Duskwalker

Rozwijam drzewko czołgów ciężkich i średnich Rosyjskich

Drzewko czołgów ciężkich i TD Niemieckich ;d

Zarabiam hajs głównie dzięki Vk36001h/PZkpfw 4 ;d

Opublikowano

Devastator1990PL

Historia zobaczyłem gre w sklepie za 11.90 i kupiłem :)

Rozwijam niemieckie czołgi aktualnie PZkpfw IV , Hetzer

Po zdobyciu tigera myślę od drzewku rosyjskim

devastator1990pl.png

Opublikowano

Nick Xanter_

Czołgi: mam ich dość sporo rozwiniętych ale przeważnie do 3-4tieru, szukam odpowiedniego czołgu na siebie ale jak narazie ide w ruskie, ciężkie. Jutro powinien kv w garażu stać

76561198001815076.png
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nick: Vertillo

Gram od bety. W becie rozwijałem całe drzewko Szwabów. Po zresetowaniu kont nie wiedziałem za co się brać więc brałem się za wszystko (dosłownie, mam coś odblokowane w każdym drzewku) aż w końcu znudziło mnie grindowanie i dałem sobie spokój z WoT. Do gry wróciłem jakieś max 2 tygodnie temu, sprzedałem wszystkie czołgi i jadę w ruskie ciężkie (mam KV) i TD hamburgerów (mam M10). Skąd taka ogromna zmiana? Cóż, gdy tylko zobaczyłem T95 hamburgerów to się zakochałem...

Opublikowano

Rafcio12

dowiedziałem sie o wocie z gazety komputerowej pograłem trochę potem przestałem grac i znów od 1,5 miesiąca gram ale niezbyt dobrze mi idzie średnio 1 czołg na 7 bitew rozwalam obecnie gram su 86 kw3 i m37. :)

worldoftanksj.jpg
Opublikowano

Czołgiem wszystkim

Mój nik w grze to Masin. Zacząłem grać na closed becie, doszedłem tam do tygrysa. Po restarcie rozwijam czołgi radzieckie. Mam już na koncie is-4, is-7, obiekt 212, i tygrysa.

Żeby z kredytami nie było problemu na wyższych tierach proponuje kupić jeden z czołgów premium np. typ 59 i nie będzie problemów z kredytami nawet bez konta premium. Ewentualnie czołgi 5 poziomu.

sig2@500147286-Masin@eu@4@0@11111111111111@1111111111111@01101@pl@0.png

Opublikowano

xD zapowiada się fajna gierka.

A to oznacza że zaraz będę w nią popylać xD

Pomogłem daj + ...

Proszę o zdjęcie mi trochę % ...

Opublikowano

gra jest super, gram od miesiąca i bardzo wciąga choć za dużych osiągnięć nie mam.

nick: sabi1384

W garażu:

Su-85 (69% kamuflażu) idealna skarbonka

PZ III/IV - powolutku i do przodu byle do pantery lub tygryska

JagPZ IV - jak zaczołem trzeba skończyć TD-ki

Su - 100 - (40% kamuflarz) trochę z nudów

A - 20 - (32% naprawa) poprubuję pojeździć "rudym" już nie długo

Type - 59 -(71% naprawa) skarbonka na kasę bez wysiłku, nie to co su85 :P

Opublikowano

Nick: Elbaku

Gram w to już dosyć długo, w tym nawet zdarzyła mi sie przerwa ponad miesieczna od WoT ;D Wybitnych statów nie mam, ale staram się.

elbaku.png

elbaku.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...