Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Zbiór graczy World Of Tanks

Diosminex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nick: kuba707pl

gram juz jakies pół roku i moje czołgi to T-28,KW-1 I KW-2 rozwijam tylko sowieckie drzewko :D

Battlefield play for free <3 :3

• Odpowiedzi 194
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam serdecznie (albo i nie :D)

Nick : HannDG

W garażu:

M2MT, T-46, M3Stuart i niedługo M3 Lee ponadto T57

Gram jakiś tydzień. Kto chętny na gre pisać na PW, albo tutaj będe czasem zaglądał.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ravoner

Zaczełem w to grać po zobaczeniu reklamy w TV oraz po namowie kolegów. Odblokowuje amerykanskie HT oraz TD

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Nick:

Flap123

Czołgi:

Tygrys

KT(Tygrys II)

VK 3601 (H)

Pz4

Panther(Szedlem przez DB)

Churchil

M10

T49

Historia:

Była to jakas noc roku 2010 kiedy razem z kolega gralismy se w wow-a a moj kumpel powiedzial ze ma fajna gre o czolgach jako ze interesuje sie wojnami pierwsza i druga a w szczególności czołgami to powiedzialem zeby mi pokazal i tak zaczołem grac.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Nick: Skipper_

Zacząłem grać 1 czerwca 2012 roku.bardzo dobrze mi idzie mam już Pz38nA i zbieram na Hetzera i Leoparda[Kiedy pisze ten post oczywiście]

Poznanie gry: Przypadek. W TV widziałem reklame W.o.T

Nadałem kilku czołgom przezwiska oto one

Hetzer- Krzywy ryj[Ma działo z boku.Mój ulubiony niszczyciel]

PzII- Pzil

Lowe- Love

i właściwie wszystkie i wszystko

Gram pojazdami głownie z NIemiec i troche z USA

xxx

Opublikowano

Nick: PiwoszPL

Gram od startu CBT, ah pamiętam jak z niecierpliwością czekałem na start serwerów :P

W becie miałem na początku zrobione pełne drzewko niemieckie, po soft wipe IS-7.

Po starcie ruszyłem w drzewko niemieckie po czym odpuściłem troche na rzecz Minecrafta.

Po kolejnym rasszu i nabiciu czołgów przystopowałem i gram w CBT WorldOfWarplanes.

Aktualnie mam skończone:

Większość drzewka niemieckiego (brak arty i połowy TD);

Połowę drzewka rosyjskiego;

Połowę drzewka francuzkiego;

Amerykańskie czołgi do T20

W garażu posiadam 13 czołgów z czego 9 istotnych ^^

-E50 (najlepszy czołg w grze);

-T-50(kolejny bardzo dobry czołg);

-E75(też niezły);

-IS3;

-KW-3;

-Easy 8;

-PZ III/IV i IV;

-Tiger P(jeden z lepszych)

Moje największe osiągnięcie?

13 fragów Tigerem P na randomie :D

3 Miejsce na ESL FunCup

Opublikowano

Siema.

Moj nick w grze to: oskar994

Juz jakis czas temu zastanawialem sie nad zagraniem w te gre ale jakos nie moglem sie zmobilizowac. Dopiero jak zobaczylem jak moj brat w to gra to mnie zmobilizowalo do pobrania jej i zaczecia grac. Nie zaluje decyzji bo gra mi sie bardzo podoba. Jedynym minusem jest to ze mam troche slabego kompa i troche dlugo mi wczytuje gre.

Nie posiadam wielu czolgow gdyz gram dopiero od kilku dni. Mam dopiero czolga na 4 poziomie :D

Opublikowano

Siemka!

Nick: Danieliixx

Gram od Kwietnia 2012 roku i jak kto,s chce więcej to proszę:

http://worldoftanks.eu/community/accounts/503226855-Danieliixx/

x

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

przepraszam ale czy ta gra jest darmowa czy są jakieś mikropłatności? bo chciałbym spróbować

czy ta gra jest płatna czy są mikropłatności?

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Witam

Skoro juz wszyscy pisza tu o swojej przygodzie z czolgami, postanowilem sie przylaczyc. Moj nick w grze jest taki sam jak na forum - Witek094. W samego WOTa gralem jeszcze na closed beta ale po wyczyszczeniu kont przerwalem gre. Powrocilem do niej po namowie kumpli z klasy z ktorymi dolaczylismy do klanu United Legion 3. Po pewnym czasie UL3 sie rozpadlo lecz razem z innymi jego bylymi czlonkami utworzylismy nowy klan Stalowe Wilki w ktorym jestem do dzisiaj. Przez caly czas gry przekladajac ja z prowadzeniem wlasnego zaczynajacego sie w koncu rozwijac serwera minecraft oraz nauka gry na gitarze udalo mi sie zakupi nastepujace czolgi:

- IS-4 (epicki czolg ;P trzeci dodatkowy skill zalogi na 80%)

- IS-7 (stockowy - 90% skilla zalogi, bez dodatkowych modulow)

- S-51 (zajebista arta - zaloga 100%l

- typ59 (kupiony na ostatniej promocji, bardzo dobry interes - oplaca sie bardziej niz lowe, kw-5 i te nowe shity, spokojnje po 60k kredytow na bitwe, zaloga aktualnie po 60% drugiego dodatkowego skilla.

Do tej paczki mozna dodac zbadane ale nie kupione amx 13-90, su-152 i t-50-2 - reszta zbadanych a nie kupionych to nic nie warte smieci typu pz38na ktorego aktualnie usiluje wyexpic.

Zapraszam do klanu!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nick w grze:

Torrez69

Czołgi?Od 3 tieru do 10-między innymi IS-4,E-100,E-75,KW-3,KW-5,T14,Leopard,T25/2,S-51,GWTiger,.Gram przeważnie wieczorami dla zabicia czasu jedynie i szukam raczej w miare ogarnietych graczy.

Opublikowano

Nick: Alpha21

Drugi nick: Endriex

Historia:

W world of tanks gram od roku

wszystko zaczęło się od reklamy która przykuła moją uwagę na jednej ze stron internetowych

Moje pierwsze konto nosiło nazwe Endriex i zacząłem grać Amerykańskimi czołgami

dopiero później zacząłem wkraczać w Radziecką nację.Po 2 miesiącach grania utworzyłem drugie konto o nazwie Alpha21. Muszę przyznać że lepiej

mi poszło niż z amerykańską nacją.

Kiedy nadszedł rok 2012 i nowe aktualizacje (między innymi francuskie czołgi) wtedy ostatecznie zapoznałem się ze wszystkimi nacjami.

Moje statystyki:

Endriex

sig2@500850229@eu@1@1@11111111111111@1100110111110@01111@pl@0.png

Alpha21

sig2@501525542@eu@1@1@11111111111111@1100110111110@01111@pl@0.png

Nie jestem najlepszym graczem ale na polu bitwy radze sobie dobrze :D

Opublikowano

Nick ; SEBOOOO9

Zaczołem grać od kwietnia 2012r. Grać akurat w to zaczołem z ciekawości bo szukałm jakiejś strzelanki w necie.I wybrałem to akurat bo byla najfajniejsza.Pozdrawiam. ;)

Opublikowano

Nick: ValmarisPL

Dopiero zaczynam swoją przygodę w WoT :D Pozdr.:D

Jeśli pomogłem daj +To nic nie kosztuje :D

banner.gif

Opublikowano

Nick: froncek

cała historia zaczęła się nie od bety, tylko od wersji 6.6 czy coś takiego (to chyba nie jest beta).

Na poczatku szedłem we wszystkie czołgi, lecz później zaczęły górować niemieckie, a gdy były już francuskie to poszedłem w AMX12t (szwaby-VK3601h, a zaraz Tiger).

Opublikowano

Gram jakoś pare miesięcy okazjonalnie bo nie mam z kim. Czołgi mieszane ruskie i szwabskie np.: T-28, KW-1, PzKmpf III/IV, Hetzer i takie tam sobie dokupuje pogram nimi i wywalam.

!!!! ROZDAJĘ LAJKI !!!!

Opublikowano

Nick:1bober

Gram od:Wrzesien 2011

Garaż:IS4/IS8/T32/KT/AMX 13 90/Grille/tetrach/Tiger P/KW5

Wkrutce bedzie T34[premium]

ade4410f7622f8ba6a405952010b4d7f.png
Opublikowano

Cześć, jak większość się przedstawia to ja również to zrobię.

Mój nick w grze to DawidBedziePro gdzie gram na serwerze EU, obecnie szukam klanu.

Aktualne czołgi którymi głównie gram: IS 3, GW Panther, TD niemiecki 6 tier, T29 oraz LT pz III/IV(5 tier)...nazw nie pamiętam do końca...

Piszcie w grze, chętnie pogramy plutony...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...