Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Zbiór graczy World Of Tanks

Diosminex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: SlepyMnich

Historia: Kiedyś widziałem reklamy World Of Tanks, widziałem grę na yt, czołgi zawsze lubiałem, wojnę, lubiałem... Kupiłem lepszy komputer, więc ściągłem to... Zacząłem grać, coś mi tam szło. Wyszło tak że doszedłem do KW... Aa, potem coś mi się odwidziało i zacząłem grać na Ru, na rosyjskim dobiłem M4 Shermana, SU-85, T1 HT , Wolverine... No i skończyłem... W sumie to nie, znudziło mi się już... No i dzisiaj, pooglądłem sobie filmiki użytkownika z YT "TLaziuk" no i zaś mnie wkręciło... i teraz zrobiłem nowe konto i zaczynam od nowa na EU, SlepyMnich. :) Pozdrawiam...

slepymnich.jpg
  • Odpowiedzi 194
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick: Ganttar

Historia: Lato 2011, kuzyn przyleciał z Angli to go odwiedziłem, wyciąga lapka, odpala. PaCZe a tam jakaś ikonka z grą. Czytam W o r l d of Tanks. Mówię by odpalił. :O wow (w to tez gra- kuzyn) chce to mieć. I tak grałem jakiś czas, potem przerwa 2-3miechy i teraz od miesiąca znów na polu bitwy.

Garaż: Aktualny czołg->koniec drogi

PzKpfw III -> Panthera

AMX 40 -> AMX 12t (może dalej)

M4 Sherman -> M6 (lub T29)

T-28 -> KV

T-34 -> T-34-85 (obowiązek każdego Polaka?)

SU-85B ->SU-100

M7 Priest -> M41 (może dalej)

T-127 -> premka więc...

Opublikowano

Nick: Soar

Historia:

Pobrałem i mnie wciągnęło...

Garaż:

BT-2 (zbieram na BT 7)

PzKpfw II

T-26

panzerjager I

Opublikowano

Nick: Luminofor

Historia:

O grze dowiedziałem się od kumpla. Ściągnąłem, żeby zobaczyć co to i wciągnęło mnie.

Gram głównie maszynami radzieckimi. Aktualnie tier III, zarówno same czołgi, jak i niszczyciele czy artyleria.

//Update

Idę w radzieckie niszczyciele. Właśnie zbieram na SU-152.

World_of_tanks_signature_by_Dbuhoss.png

banner2.png

Pomogłem? Kliknij

likethiso.jpg

Opublikowano

Moj nick : dacek3

Gram od roku :) jestem graczem premium z sporo iloscia golda :)

Lubie bawic sie altyleria z USA ale wole czolgi ciezkie z USRR :) pozdrawiam ;p

31588_504168146284703_1440492924_n.jpg
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nick : Rammone

3 tier niemcy :)

Gra niczego sobie zapraszam :)

Jak pomogłem to daj + :)

Opublikowano

nick : Kondzio27

historia: dawno, dawno temu, ale nie tak dawno jak myślisz bo to był początek zeszłego lata. był upalny dzień, a ja cały poranek spędziłem z siostrą w basenie na ogródku. przyszedł do niej jej chłopak więc postanowiłem zostawić ich samych i poszłem na kompa. jak weszłem na "tibia.pl" żeby poczytać coś, to mnie wnerwiła reklama ( już w tedy z pierdylion razy ją widziałem) kliknołem i obejrzałem filmik prezentujący grę... od razu się zakochałem ;D ,jednak jako iż mam tego neta na limit to zawsze w połowie miesiąca muszę przerywać grę bo pojawiają się lagi ;/

Aktualnie rozwijam drzewko amerykańskich artylerii, szwabskich TD i ruskie czołgi, ostatnio zaczołem grać francuzami bo ich czołgi są niezniszczalne ;] teraz zbieram doświadczenie i fundusze na KW i Priesta. najczęściej możecie mnie zobaczyć, jak campię się moją haubicą M37 (ostatnio taka akcja mi się udała... koleś w Wolverine śmigał do mojej bazy ją zająć. myślał że nikogo niema... przejechał z 20 m przedemą (nie widział mnie) a ja go na hita wziołem z mojego M37 i tyle miał z zajmowania xD )

Opublikowano

Nick: Cycuelo656

Historia: Jako iż nie lubię się rozpisywać napisze krótko. Jakieś pół roku temu siostra zaczęła w to grać po miesiącu i ja spróbowałem w to zagrać. grałem sporadycznie później miałem sporą przerwę (wyjazd do pracy za granicę na 3miesiące) teraz od jakiegoś czasu troszkę więcej poświęcam czasu na grę,

Garaż:

-JagdPanther

-Hetzer (do zabawy)

Reszta to jakieś mało znaczące graty :)

Opublikowano

Pobieram :P

Nick bd mieć Xevik jeżeli mi ktoś nie zapie*dolił ;D jak już bd grać i będzie nick zajęty to edytuje post i dam ten prawidłowy.

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano

XerekPL

Grałem na becie 3 rundki po czym mi sie znudziło i wróciłem niecały miesiąc temu i wciągnełem sie w gre aktualnie jestem na Kv-3 wymaxowanym.

sig2@500736700-XerekPL@eu@2@0@11110011000100@1111011000101@01101@pl@0.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mój nick Konserwa98

Zaczołem grać przez brata który pokazał mi tą gre :)

Nie gram zbyt często w tą gre ale lubie ;]

Nie posiadam dobrych czołgów ale

To 2 najlepsze

T-28

Marder II

Opublikowano

Crissu

Kolega który ma już Isa-3 polecił mi gre i spodobała mi się ;D

GARAŻ:

Marder II (do zabawy)

Hetzer

AMX 40

1hcnwg.png
Opublikowano

Nick: VonaN

Historia: Zacząłem grać w W.o.T'a jakoś 1miesiąc temu, o grze dowiedziałem się od kuzyna w grze się nazywa Rogogon72. Rozwijam czołgi USA (nie wiem czemu, uważam że są lepsze niż inne) Grę polecam dla każdego ogólnie to gra jest zaje... :D polecam grę!!!!!!!!!!!!!!!! xD hahahahahah ;p

Opublikowano

Nick: Pawcio0101

Grałem już kiedyś ( chyba close beta) M3 Lee miałem w tedy. 15% narazie więc trochę poczekam

Chcesz mnie znaleźć na serwerze w Minecraft ?

Mój nick to

Kimbus :)

Opublikowano

Ja juz gram od dawna :D ale teraz przybylem znowu ;] nick : dacek3 często jezdze kw-mocna kasa.

///Jest nas już 100 :D, nie wiem jak wy, ale ja idę to oblać :P-oban19

31588_504168146284703_1440492924_n.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...