Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Palenie, picie, ćpanie, jaranie w młodym wieku .

Barnej

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie lubię takich dzieciaków, chociaż sam nim jestem, ale nie pije, nie pale i nie ćpam. Raz się zdarzyło napić i wszystko. Więcej nie. Później im to wyjdzie te palenie i picie jak im coś wysiądzie i zachorują.

• Odpowiedzi 144
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Szczerze, gardze takimi osobami, ponieważ sa słabe niszczą sobie życie dla szpanu a później na meneli wyrastają :P

//nie podajemy reflinków

Opublikowano

Nie lubię takich dzieciaków, chociaż sam nim jestem, ale nie pije, nie pale i nie ćpam. Raz się zdarzyło napić i wszystko. Więcej nie. Później im to wyjdzie te palenie i picie jak im coś wysiądzie i zachorują.

Pierdolisz glupoty jak wiekszosc dzieciakow, zobaczymy za pare lat panie wyrozumialy.

11hbhnt.png

Opublikowano

ale noob , nie szkoda ci kasy??? ile wydałeś juz na ten szit 2k-4k? ja to bym wolał dac to na metka lub kupic cos do domu np. xbox 360 ,telewizor itp. :)

@Edit

A i jeszcze jedno idz sie leczyć <mówie serio> moze jeszcze masz szanse wyjść z tego nałogu

Pzdro

hahahahah jaki metinczyk hahaha na metina xD ja pierdole co ci gry z mozgu zrobily czlowieku. Xbox ? Metek ? Widze na forum sa ludzie z przedszkola. Zajaraj zielone lub wciagnij nosem i dopiero pierdol co warto a czego nie warto. Bo duzo lepiej przyjebac sobie w nos niz kupic smocze monety z ktorych i tak chuja bedziesz miec.

Opublikowano

Co tutaj dużo mówić,

Oni wiedzą co robią, psują sobie przez to życie, ale jeżeli im bardziej zależy na "rispekcie" we wsi, bo napił się browca no to Pozdrowionka.

Ja tam nie jestem pełnoletni, ale jeszcze ani razu nie tknąłem np. z kumplem piwa/papierosa/narkotyków, no bo po co ?

Papierosy - moje zdanie na ich temat to - chujowe.

Piwo - jak będę pełnoletni to sporadycznie.

Narkotyki - moje zdanie na ich temat to - chujowe.

Tyle.

P.S. MakYs, a co będziesz mieć z "przejabania sobie w nos" ? Na pewno więcej Korzystniejszych rzeczy niż wydanie na Smocze monety.

fb.com/myrodj

Opublikowano

Powiem tak : Piję, okazyjnie. Palę , często ale tylko Papierosy.

Co do ćpania nie ma zamiaru ;) Wystarczają mi Papierosy i Alkohol.

Coś jeszcze, pieprzycie że wyrastają z takich ludzi menele itp. Skąd wy możecie wiedzieć co z kogo wyrośnie...

Do tego Nigdy nie Paliłem dla Szpanu, tylko po to żeby się odstresować, jak to się mówi Parę buchów na przystanku łagodzi stres o Poranku. :)

Co do Picia piję tylko Okazyjnie, Imprezy,Spotkania czytam jakieś Balety :) i to mi starcza bo bez picia jest Zero Zabawy, człowiek jest sztywny na Imprezach i nie mówcie że nie.

A ci co myślą bóg wie co, o Piciu Alkoholi czy Paleniu Papierosów niech się stukną w główkę, to jest moje Zdanie.

Opublikowano

Czasami wyskocze z kolegami na browara, na poprawe humoru. Tato ma pełno alkoholu w barku, więc w domu też spokojnie to idzie.

Co do palenia to nic nie paliłem i nie mam takiego zamiaru.

Opublikowano

Czytam te wasze posty i ja może raz spróbowałem palić 4 lata temu... Teraz juz nie pale bo to chore co przeczytałem jakie od tego mogą być chorboy...

Co do Alkoholu ja? Nie pije bo nie jestem pełnoletni. I nie chodzi o to że jestem grzeczny czy cos;p Mam swoje zasady co mi to da nawet jeśli bym się napił? :huh:

Daj minusaaaa!!!

Opublikowano

Ja sam jestem w młodym wieku, bo mam w tym roku 12lat. Może raz mi się spróbowała " dmuchnąć " ale już z tym przestałem, bo wiedziałem o tym, że to mi zaszkodzi.

fochm.png

By me : (

Opublikowano

No właśnie,

KochamBlondynki,

Wnioskuje, że pewnie masz powyżej 18lat i ty możesz już robić co chcesz, bo ty jesteś uznawany za Dorosłego, lecz w wieku 13/14 lat jak widzę, że kolega codziennie MUSI pójść na papieroska to mnie krew zalewa.

Sam przyznasz, że w takim wieku, to jeszcze się powinno o piłce i kompie myśleć :) No może troche o dziewczynach bo dojrzewanie ale .. ;p

P.S. ja nigdy nie próbowałem papierosa i alkoholu, no bo po co ? To mnie nie uszczęśliwi, jak bd pełnoletni to alkohol tak, ale w takim wieku co jestem to bez przesady.

fb.com/myrodj

Opublikowano

No właśnie,

KochamBlondynki,

Wnioskuje, że pewnie masz powyżej 18lat i ty możesz już robić co chcesz, bo ty jesteś uznawany za Dorosłego, lecz w wieku 13/14 lat jak widzę, że kolega codziennie MUSI pójść na papieroska to mnie krew zalewa.

Sam przyznasz, że w takim wieku, to jeszcze się powinno o piłce i kompie myśleć :) No może troche o dziewczynach bo dojrzewanie ale .. ;p

P.S. ja nigdy nie próbowałem papierosa i alkoholu, no bo po co ? To mnie nie uszczęśliwi, jak bd pełnoletni to alkohol tak, ale w takim wieku co jestem to bez przesady.

A co masz zamiar wspominac z mlodosci ? Ze w pilka nakurwiales ? Bo ja najlepiej wspominam domowki i libacje alkoholowe u ziomow z reszta twoje zycie.

Opublikowano

A co masz zamiar wspominac z mlodosci ? Ze w pilka nakurwiales ? Bo ja najlepiej wspominam domowki i libacje alkoholowe u ziomow z reszta twoje zycie.

tak a teraz siedzisz przed kompem non stop pisząc posty na forum w avatarze masz kobiecy tyłek bo widzisz go tylko w internecie a z takim talentem do wymyslania to moglbys zaczac pisac powiesci sci-fi o tych twoich "libacjach"

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

tak a teraz siedzisz przed kompem non stop pisząc posty na forum w avatarze masz kobiecy tyłek bo widzisz go tylko w internecie a z takim talentem do wymyslania to moglbys zaczac pisac powiesci sci-fi o tych twoich "libacjach"

Sluchaj to ze ty nie miales mlodosci ( moze jeszcze jestes gnojem 12 letnim nie wiedzacym nic o zyciu ) to nie moja wina. Wakacje sie skonczyly , polowa ludzi zapierdol do roboty , ja teraz siedze w Szwecji pracuje i chodze do szkoly i dlaczego mialbym sobie na forum nie wejsc czasem ? A bo jak wejde na forum to moja przeszlosc sie zmywa i nigdy w gardlo nie nakurwialem ? Aha okej moj bogu wielki jasnowidzu ktory potrafi wyczytac czyjas przeszlosc poprzez avatar.

Edit: Na dodatek mowi mi to gowniarz ktory wpierdala w status '' NARUTO <3 '' idz na bajeczke i nie pierdol bo moja kawa sie z ciebie smieje.

Opublikowano

Sluchaj to ze ty nie miales mlodosci ( moze jeszcze jestes gnojem 12 letnim nie wiedzacym nic o zyciu ) to nie moja wina. Wakacje sie skonczyly , polowa ludzi zapierdol do roboty , ja teraz siedze w Szwecji pracuje i chodze do szkoly i dlaczego mialbym sobie na forum nie wejsc czasem ? A bo jak wejde na forum to moja przeszlosc sie zmywa i nigdy w gardlo nie nakurwialem ? Aha okej moj bogu wielki jasnowidzu ktory potrafi wyczytac czyjas przeszlosc poprzez avatar.

Edit: Na dodatek mowi mi to gowniarz ktory wpierdala w status '' NARUTO <3 '' idz na bajeczke i nie pierdol bo moja kawa sie z ciebie smieje.

Po pierwsze to skoro masz taki zapierdol w pracy to skad bierzesz czas na napisanie 18xx ileś postów ?

Po drugie nie wyczytuje twojej przeszłości ale uważam że to żałosne jeśli dorosły facet (o ile nim jesteś...) podnieca się byle tyłkiem na forum internetowym zamiast poszukać kobiety w życiu.

Po trzecie mam 17 lat i proszę nie nazywać mnie gnojem , swoje w życiu przeszedłem i jeśli ci sie coś nie podoba to powiedz mi to w realu a nie z bezpiecznej odległości paruset kilometrów.

Po czwarte trzeba być totalnym ignorantem żeby nie dostrzegać różnicy między mangą (de facto częścią japońskiej kultury) a "bajeczką".

PS: to wyjątkowo dorosłe licytować się fikcyjnymi plusikami :D

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Pić, palić, jarać, ruchać to jak najbardziej TAK tylko ostrożnie z tym ostatnim ^^ . Sprawdza się też powiedzenie co za dużo to nie zdrowo, nie popadajcie w nałóg :)

Jarać jarać chłopaki ! Legalize ! :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...