Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Palenie, picie, ćpanie, jaranie w młodym wieku .

Barnej

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka. coraz bardziej nurtuje mnie to, że dzieci w młodym wieku palą i piją nałogowo. pierw robili żeby spróbować. potem żeby zaszpanować a teraz nałogowo. piszcie co sądzicie o używkach dla tak zwanego "lansu i szpanu"

Combat 18.

• Odpowiedzi 144
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

a ja właśnie mam bo takie dzieci w mlodym wieku już przekreślają swoje szanse na zdrowie ;x

Combat 18.

Opublikowano

Pojeby pojebańcami będą i nic na to nie poradzisz :) to tak jakbyś chciał uchronić świat przed piractwem komputerowym

takie społeczeństwo niestety...

1375207970-U250359.png

Opublikowano

Jak jest się w śrud kolegów i wszyscy piją no to co no ja się nie napije HA i no włąsnie ja nie ale ile jest takich którzy ulegają i piją bo koledzy też..

Ja nie pije nie ćpam nie pale no nieraz piwko ale to okazyjnie na jakimś grillu :D

Nic z tym nie da się zrobić albe pobaw się w dilera i sprzedawaj im majeranek zamiast marychy xD żart

jak już się ktoś wciągnął to już ciężko mu będzie z tego wyjść ale oczywiście sami uzależnieni takiego problemu nie widzą.......

taki już jest ten świat <_< <_< jak są debile którzy palę to muszą być ci którzy na tym zarobią xD

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

wiesz ja rozumiem czasami też wypije sobie ale nie tak, że sram i żygam pod siebie ;x ale to nie jest też tak, że musze . a z majerankiem nie raz kumpel wkręcal ;p

Combat 18.

Opublikowano

wokoren też racja. ale niektórzy przesadzają bo myślą, że przez palenie i wgl nałogi są lepsi i dorośli oni się poprostu dowartościowują . ;x

Combat 18.

Opublikowano

ja sobie czasami łyknę piwko ;x ale nigdy nie cpalem , raz pociagnołem papierosa ale od razu wyrzuciłem , fuuuu... ;x

shoob.png

Opublikowano

Ja nie palę, nie piję, nie ćpam, nie jaram i nic z tym związane gdyż to ksuje życię....

Wolę być zdrowy a nie odjeżdżać w każdej wolnej chwili i śmierdzieć fajkami....

Takie żeczy dzieciaki robią by pokazać na co ich stać ^^

Lenovo Legion Slim 5 User
CPU: 
AMD Ryzen™ 7 8845HS GPU: NVIDIA® GeForce RTX™ 4060 (140W) RAM: 32 GB DDR5 5600 Mhz SSD: GoodRam PX700 1TB + SAMSUNG 970 Evo Plus 1TB 

Opublikowano

wiesz każdy napewno próbował. ale ja nie ćpałem. a takie dzieci sami widzicie co się na ulicach dzieje.

Combat 18.

Opublikowano

Ja osobiście często w mojej klasie byłem odrzutkiem ponieważ sie takich rzeczy nie tykam.

1367303118-U250803.png

Wszystko trzeba od nowa...

Opublikowano

Co się jakimiś dzieciaki przejmujesz, zamierzasz im pomóc? No właśnie. Więc martw się o siebie ;[. Świata w pojedynkę nie zmienisz ( powiedzieli do hitlera).

userbarwb.png

Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

Nie bój się wystąpić przed szereg, potem może być już za późno.

Opublikowano

Ja sie musze przyznac, ze pale od 16 roku zycia...czyli jakies 4 latka xD

I naprawde odradzam innym palenie nie tylko ze wzgledu na zdrowie ale i na portfel:)Sam mam zamiar pozbyc sie tego nalogu.

A co do alkocholu zdarzy mi sie wypic tak moze z 2 razy na miesiac ale to tak do oporu xDI juz napewno nie jestem uzalezniony.Moge stac z kolegami ktorzy pija(a oni czesto pija w wakacje hehe) i wcale mnie nie ciagnie.

A jesli chodzi o cpanie to nie probowalem i nigdy w zyciu nie wezme tego gowna.Nawet maryski nie jaralem.Nic tak nie zrujnuje zycia jak i zdrowia.

A ci co sobie cpaja mam ich w dupie.Trobia o szkodliwosci nalogow w szkolach telewizji a oni i tak to w dupie maja...

Opublikowano

Wyjebać wszystkich i tyle :>

Nie interesują mnie co robią tacy są i tyle jeśli mam kogoś na kim mi zależy i właśnie pali itp. To mu pomagam i jak narazie pomogłem skutecznie ale tylko 1 osobie.

Sam nie palę i nie piję oraz nie ćpam.

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

Wypierdalać z patologią wrrr jak to mnie wkurwia. Piją na popisy ajjj...

Później się dziwić, że za dużo robotów do kopania drogi xD. Chociaż kiedyś będziemy mieli dobre drogi ;D

//Nieregulaminowa sygnaturka.

Opublikowano

Ja mam kolegę który podczas 1 tygodnia wydał 130zł na fajki... (ma 14 lat)

Osobiście nie palę, nie piję i nie ćpam.

: . . . . . . . . .,'´`. ,'``;
. . . . . . . . . .,`. . .`—–'..
. . . . . . . . . .,. . . . . .~ .`- .
. . . . . . . . . ,'. . . . . . . .o. .o__
. . . . . . . . _l. . . . . . . . . . . . /
. . . . . . . _. '`~-.. . . . . . . . . .,'
. . . . . . .,. .,.-~-.' -., . . . ..'–~`
. . . . . . /. ./. . . . .}. .` -..,/
. . . . . /. ,'___. . : /. . . . . .
. . . . /'`-.l. . . `'-. .'........ . .
. . . ;. . . . . . . . . . . . .)-.....l
. . .l. . . . .' — ........-'. . . ,'
. . .',. . ,...... . . . . . . . . . .,'
. . . .' ,/. . . . `,. . . . . . . ,'_____
. . . . . . . . . . .. . . .,.- '_______|_')
. . . . . ',. . . . . ',-~'`. (.))
. . . . . .l. . . . . ;. . . /__
. . . . . /. . . . . /__. . . . .)
. . . . . '-.. . . . . . .)
. . . . . . .' - .. .....-`

Opublikowano

Nadchujstwo nad najchujstwami. Kiedyś dzieci nie wiedzieli co to papierosy, a co dopiero narkotyki. A szkoda słów... Miałem duuuuuuuużo okazji. Nie zajaram, nie napije się, aż do 18 :>.

Yo!

Opublikowano

Ja nie mam zamiaru ani ćpać ani pić ani tym bardziej palić fajek nałogowo ... Tyle idzie kasy a i zdrowie :X

A i ci co mają inne zdanie to pozdrawiam wszystkich popierdoleńców -.-

Siema, z tej strony Qucheer. ;)

Opublikowano

znaczy to jest tak bo Ci ludzie z patologii mają taki wzór od rodziców. nie pokazują im nic innego jak chlanie jest dobre. Wiecie ja chciałbym zmienić tych ludzi. Karmić głodne dzieci. i oczywiście wszystkie organizacje wspierać ale ja sam gówno zdziałam ;/. jak bd dorosły to zrobie wszystko ;d

Combat 18.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...