Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Palenie, picie, ćpanie, jaranie w młodym wieku .

Barnej

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wy z pewnością.

Fuke byście palili

Bake wciągali

Nie jesteście obiegani w temacie wogóle.

Wyjdźcie na ulice a nie przed komputer się wywyższacie.

Czemu tak bardzo nie przepadacie za ludźmi którzy różnią sie od was?

Jesteście poniżani przez nich?

To oni są debilami bo palą i piją?

A może wy siedząc przed komputerem nie odnajdujecie się w towarzystwie?

Naprawde dobrze mówicie że połowa (ćpunów , alkoholików) wyląduje na śmietniku.

Bądź będą budować polskie drogi.

Gdyby nie oni to tych dróg wogóle byście nie mieli.

A wogóle po co wam te drogi co?

Przecież wy i tak wyjedziecie za granice.

Szukając pracy?

Przecież skączyliście studia.

A i tak nie umiecie sobie poradzić.

To wy Kurwa jesteście pojebanymi ludźmi.

Bez patologi w rodzinie.

Hejterzy? Jest was tu wielu. To normalne?

Że co drugi z was szuka przyjaciół w internecie?

Wszystko jest śmieszne.

Wy sami sobie nie ułożycie życia.

A co dopiero innym chcecie pomóc pisząc głupie odpowiedzi.

Nie dostali pożadnego wpierdolu od ojca.Gdyby owy wpierdol był odechciało by mu się fajek, wódy itp.

Nie każdy ma trudne dzieciństwo takie jak ty.

Pojeby pojebańcami będą i nic na to nie poradzisz to tak jakbyś chciał uchronić świat przed piractwem komputerowym

Moim zdaniem ludzie którzy ściągają/kopiują to piraci komputerowi i to oni są pojebanymi dzieciakami (w tym zapewne ty ?).

Jak jest się w śrud kolegów i wszyscy piją no to co no ja się nie napije HA i no włąsnie ja nie ale ile jest takich którzy ulegają i piją bo koledzy też..

Jak masz tych takich mądrych kolegów.

To powiedz żeby cię poduczyli trochę ortografii.

Bo śmiesznie to wygląda.

A czemu ty nie wypijesz ? nie zapalisz?

Boisz się? Że matka z ojcem się dowie?

Macie zjebane dzieciństwo siedząc cały czas w domu.

Zamiast cieszyć się teraz życiem.

To wy siedzicie na dupie.

I na stare lata wam przyjdzie się bawić kiedy będzie mieli żone i rodzine.

Później się dziwić że coraz więcej rozwodów i młodych dzieciaków w schroniskach.

znaczy to jest tak bo Ci ludzie z patologii mają taki wzór od rodziców. nie pokazują im nic innego jak chlanie jest dobre. Wiecie ja chciałbym zmienić tych ludzi. Karmić głodne dzieci. i oczywiście wszystkie organizacje wspierać ale ja sam gówno zdziałam ;/. jak bd dorosły to zrobie wszystko

Fajnie że chcesz działać na cele charytatywne.

Naprawde masz u mnie szacunek.

Ale...

Ty sam jesteś za "głupi" że tak powiem (bez obrazy)

Musisz zdobyć większą wiedze.

A nie skarzyć się na wszystkich dookoła.

• Odpowiedzi 144
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja sam kiedyś lubiłem sobie wypić , ale już tego nie ruszam ew . 1-2 piwko na miesiąc , nie wiem jak u was , ale u mnie są różne "levele" kiedyś koledzy kupywali vódki , "małpki" (taka vódka 250 ml z biedronki, chyba parkowa się nazywa) i konsumowali to w szatni , krzakach , kiblach , teraz przerzucili się na Amarene , to takie tanie wino z biedronki , chyba 3.50 za butle 750 ML .Mój dobry kolega , który jest baaardzo podatny na innych , tak się spił tym jabolem , że trzeba było zadzwonić na 112 , po prostu leżał i rzygał sobie na twarz , najpierw przyjechała policja , byli w szoku , potem karetka , oczywiście kolega obrzygał pielęgniarza który ładował go na nosze , wyszedł ze szpitala o 21-22 (przywiezli go o 14) , dostał 2 kroplówki , nie będę mówił ile miał % bo i tak nie uwierzycie , chłopak w wieku 15 lat przy takiej dawce powinien nie życ , w szpitalu byli zdumieni i powiedzieli że jest już "zaprawiony w bojach" :) , ale co najdziwniejsze , dzień lub 2 po , pytał się czy kolegi czy idzie z nim na koncert o 21 , i to jest własnie patologia , gdzie rodzice mają gdzieś co robi ich syn , byle by nie zaplacic grzywny , a komentarz kolegi po wyjsciu ze szpitala mnie rozbroił , powiedział że zajebiście się sika do kaczki ...

Opublikowano

Boli was to że tak oceniamy osoby które ćpają itd bo pewnie sami ćpacie i tyle . Dla was ćpanie i picie to jest " korzystanie z życia " żałosne ... A na dowód ten tekst

Czemu tak bardzo nie przepadacie za ludźmi którzy różnią sie od was?

Jesteście poniżani przez nich?

To oni są debilami bo palą i piją?

Bronisz ich głupoty bo sam ją popełniasz...

Siema, z tej strony Qucheer. ;)

Opublikowano

Kiedyś jarałem, ale nie dla szpanu, tylko dlatego, że u mnie w domu wszyscy palili od mojego urodzenia, później urodziła się moja młodsza siostra i nagle zaczęli palić na korytarzu.

Przez pierwsze 2-3 miechy musiałem zapalić fajkę, czy tam dwie na strychu(chodź tego nie lubiłem) bo mnie chuj strzelał.

Ale raz wypaliłem, źle się poczułem i powiedziałem sobie, że to ostatnia fajna w moim życiu

Nie był to jakiś super nałóg, ale jednak nałóg.

Co do picia, to raz na jakiś czas piwo z tatą przy tysiącu, nie ćpałem nigdy

Niczego innego nie próbowałem, nie próbuje i próbować nie mam zamiaru.

W dupie mam co robią inni, ich życie, to że ja nie potrzebuje robić z siebie kogoś kim nie jestem, żeby mnie w szkole nie bili i mnie lubili, to nie znaczy, że każdy tak ma.

52287137559562145640.png

Opublikowano

... Młodzież która pali, pije czy ćpa zatruwaja sb całe życie... jeśli chodzi o mnie to nie mam zamiaru palić a tymbardziej ćpać , no i nie pić do 18..

ntmpc.png
Opublikowano

Dla mnie osobą skończoną , a także taką z która brzydziłbym się , przebywać , jest ktoś kto wstrzykuję sobie jakieś świństwa , bo dla mnie narkotyki dzielą się na 2 grupy , marihuana , i jakieś kolorowe płyny do wstrzykiwania .

Opublikowano

Pierdolicie panowie, pierdolicie :)

Osobiście mam na takich ludzi 'wylane' , co mnie obchodzi że sobie życie niszczą? Ich sprawa.

Osobiście nie ciągnie mnie do narkotyków,fajek,alkoholu a to że jakiś gówniarz ćpa po kątach tym samym skazując siebie na zakończenie żywotu w wieku 30/40 lat chorując na jakieś gówno to już jego problem :)

Opublikowano

Niech robią co chcą, ich sprawa czy chcą zniszczyć sobie życie czy nie.Ja osobiście nie palę, nie ćpam. Wypiję owszem ale z głową .

Opublikowano

Potem to oni będą żałowali tego co robili, AA to będzie pękało z przepełnienia nie licząc odwyków...

Co oni w tym widzą to ja nie wiem. Chyba chcą się tylko popisać...

1390831561-U140955.jpg

Opublikowano

ja sobie czasami łyknę piwko ;x ale nigdy nie cpalem , raz pociagnołem papierosa ale od razu wyrzuciłem , fuuuu... ;x

A to gangster, 12 lat i pije. :v

Opublikowano

Dla mnie.. to jest śmieszne.

Osobiście, nie jestem w takowych nałogach, i nie mam zamiaru być.

Dlaczego, dzieci tak postępują? Każdego z ich grona, to jest sprawa prywatna.

Ja tylko mogę przypuszczać na forum, lecz to i tak nic nie da.

54823f353119c_-_mcx-lorde-straight-hair-

Opublikowano

Ja nie pije nie ćpam nie pale

...nie jem mięska bo jestem emo

sorki ;d chwilka słabości

@topic

ja nie pije ani okazjonalnie ani wgl nigdy bo nie mam chęci mnie to nie kręci ;D palenie nic nie daje tylko łapy śmierdzą :< (nie pale)

Opublikowano

Moim zdaniem palenie to jest nic w przypadku cpania kokainy , heroiny , amfetaminy .

Jescze zrozumiem naturalny listek .

Osobiscie na tydzien wypije 2 piwa , i zapale moze 3 fajki .

ale nie codziennie .

Powod - strata kasy , zdrowie .

24543855211585638249.png

Sygnatura wykonana przez PuchateK. ^^

Opublikowano

Piję, nie palę, nie ćpam.

Piję tylko okazyjnie, jakieś 2 razy w miesiącu ale nie tak bardzo aby rzygać po kątach.

To jest głupie i tyle, mam wiele osób w moim otoczeniu co pali ale ja tego nie lubię.

Mam wyjebane na tych idiotów, pozdrawiam -.-

1356721310-U739101.png

Opublikowano

Mam na nich wyjebane, niech sobie palą, ćpają, chleją. Nie moje ciało, oni sobie szkodzą. Im wcześniej zaczynają tym większe spustoszenie jest w ich organizmie co nie zmienia faktu, że sam czasami pije z jakiejś okazji :) W moim otoczeniu prawie wszyscy palą ślugi, a ja nie. Czemu? Silna wola, a ile kasy się na tym oszczędza ;)

Opublikowano

Mam to samo zdanie ile razy mnie namawiali na picie czy fajki nawet na "ćpanie" myślałem że mnie holera weznie nie jestem takim typem i mam w du.. jak to przyjmiecie ja tego gowna nie wezne NNIIGGDDYY :D

1314290313u250359.jpg1314296225-U262310.png

Naruto Opening 8 ... To coś dla czego warto żyć ;D...

Opublikowano

A ja podpierdalam rodzicom z domu - nałogowym palaczom.

Biore co 1 godzine 1 fajke i mi sie zbiera na 1 paczke, pale max 3 fajki dziennie, NIGDY nie spaliłem 4 fajek jednego dnia. Chyba bym sie porzygał.

Pale L&M lighty wiec nie jest źle.

63989389769756300986.png

Opublikowano

Papierosów nie pale, alkohol + palenie to co innego. Nie robię tego dla lansu, szpanu bo to debilizm, robię to bo chcę i lubię, jeśli komuś to nie odpowiada to koło huja mi to wisi.

A ja podpierdalam rodzicom z domu - nałogowym palaczom.

Biore co 1 godzine 1 fajke i mi sie zbiera na 1 paczke, pale max 3 fajki dziennie, NIGDY nie spaliłem 4 fajek jednego dnia. Chyba bym sie porzygał.

Pale L&M lighty wiec nie jest źle.

Idiotyzm nad idiotyzmami.

; )

Opublikowano

Papierosów nie pale, alkohol + palenie to co innego. Nie robię tego dla lansu, szpanu bo to debilizm, robię to bo chcę i lubię, jeśli komuś to nie odpowiada to koło huja mi to wisi.

Idiotyzm nad idiotyzmami.

Wiem o tym.

Nigdzie nie napisałem, że samo palenie nie jest idiotyczne.

63989389769756300986.png

Opublikowano

Ktoś kiedyś powiedział "Nie pij, nie pal zdrowszym umrzesz".

Oczywiście jest to wielki błąd. W latach 90, palenie było bardzo modne, ktoś kto, nie palił był uważany za "dziwoląga" w dobrym słowa tego znaczeniu. Na szczęście z czasem ludzie zorientowali sie że papierosy są złym nałogiem (Smierdzace ubrania, psucie sie zębów/Co za tym idzie, nie świeży oddech, ciężkie choroby [Pisze tutaj również o raku]).

Co do alkoholu, wyniszcza on nasz organizm, nasza forma spada (Chcesz mieć dobrą rzeźbę i dużo siły... Zapomni...)

Nie wiem co ze ćpaniem, bo nigdy tego nie robiłem (I nie będę robił za stary jestem).

Nie chce mi się rozpisywac, ale jeśli chcesz, śmierdzić ja pies i wyglądac jak flak... To pal i pij. Ale wierz mi, że ciezko Ci będzie znaleźć tą druga połówkę.

P.S

Wiecie, co mnie jeszcze bawi ? Jak słyszę gnojków, którzy chwalą się ile to nie wypili. Do 21 roku życia i tak będziesz rzygał jak kot po wpiciu za dużej dawki alkoholu.

tumblr_madu89TzVX1rt9tk6o1_500.gif

Members|ProUser|Postmaker|

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...