Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Palenie, picie, ćpanie, jaranie w młodym wieku .

Barnej

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 144
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wiecie, nastolatki... chcą szpanować przed dziewczynami i kolegami. jednym słowem P.O.J.E.B.Y , i dodam że są niewychowani.

Jak masz takie rzeczy tutaj pierdolic to idz lepiej studnie w minecrafcie zbuduj i sie w niej utop.

To ze ktos pali w mlodym wieku nie znaczy ze chce szpanowac bo ja uwielbiam smak papierosa i uwielbialem jak mialem 11 lat. Tak samo browara bo wodki nie lubie ale kiedys jak wyjebalem browara tzn. ze zle wychowany bylem ? Pierdolnij sie w glowe i pomysl troche. Palac czasem sam fajke za blokiem tez szpanowalem jak mnie nikt nie widzial co ? Nie wiem skad takie pajacy jak ty sie na mpc biora ale co raz czesciej z takimi pajacami sie spotykam.

Opublikowano

Gówno prawda każdy robi to co lubi -.-

A nie po to by być lepszym, myślicie że jak mój dziadek pali papierosa to sobie myśli ale jestem zajebisty i dorosły?

Opublikowano

Ja np. jak idę na dyskoteke/imprezke i nie wypije tych 4piw+

Nie zapale i nie spale kilka gał taniego zielska to balet jest do dupy ;]

Po prostu nie ma co iść, na trzeźwo nie umiem.

A w domu 1-3szlugi/24h koniecznie ;]

Jeżeli są finanse to więcej ale staram się ograniczać..

1343548143-U383429.png
ExKid FanART | Gold Member | ExMentor | ExMMT Recenzent | ProUser | Postmarker | Blue Member | Random 2k11!

Wszystko O Mnie:

Mój Fanpage:
https://www.facebook.com/Majken.Majki

Moje kawałki na YouTubie:

http://www.youtube.com/user/tvMajken/videos

Galerie:

- Moje Dema na YouTube
- Zwykła galeria Teksty/Dissy
Staż na Forum:
Wygrane Pojedynki - 128
Przegrane Pojedynki - 47
Remisy - 6
Tutoriale:
Mam ich 10 znajdziecie wszystkie na profilu.
Dziękuje że zaglądacie do działu: Pojedynki

Opublikowano

Młodzi palą piją itp, bo chcą przed wszystkimi zaszpanować... Ja tego osobiście nie popieram, tylko głupki to robią... Organizm jeszcze nie jest wystarczająco rozwinięty do palenia i picia ;/

Opublikowano

Mama dowiedziała się że pale i nie pale od tygodnia. Rzuciłem palenie dzięki mojej mamie. Od tej chwili jestem abstynentem alkoholowym i papierosowym. Tylko od czasu do czasu narkotyki. <sukces>

63989389769756300986.png

Opublikowano

Przeczytałem cały temat, każdy post i nie jednokrotnie się zaśmiałem. Mam wrażenie że niektórzy to nawet nie widzieli na oczy tego co "brali/pili/palli" po za .jpg...

To każdy na swój własny sposób decyduje o swoim życiu w mniejszym czy większym stopniu (wiek). Jedni lubią zapalić fajkę czy coś innego, inni wypić piwko jedno drugie może więcej lub wódkę, nikt nikomu nie zabroni z nas innemu człowiekowi jakich kolwiek używek.

Wielu z nas spróbowało nie jednego, jednym posmakowało innym nie, przestali lub wciągnęli się na dłużej.

Najśmieszniejszym postem było to że ktoś napisał coś w stylu że dla osób do 16roku życia piwo jest gorzkie...no jak się spróbowało jednego piwa marki vip ew. gorszego to okej... Piw jest wiele, smakowe(redds), dwusłodowe(strong) itd... Jednym smakuje to innym tamto...

Fajki, są chyba najczęstsze wśród młodzieży. Cena polskich to pewnie już 10zł+ natomiast koziołki max 6zł a można i taniej dostać jak zna się ludzi a więc jest pod względem ceny bardziej atrakcyjniejsze od innych środków jeśli można użyć takiego słowa.

Marihuana tzw. trafka, marycha itp. Cena przystępniejsza niż litr dobrej wódki a efekt lepszy ale do tego nie każdy ma dostęp łatwy co może jest plusem ale i minusem dla skarbu państwa na który to tak często narzekają...

Na temat innych narkotyków nie bd się wypowiadał, nie próbowałem.

Każdy w życiu musi czegoś spróbować Jedni są nie akceptowani w klasie/grupie rówieśników/rodzinie/ inni chcą nowych doznań kolejni spróbować jak to smakuje , wielu bo im smakuje i lubią to po prostu. Najgorzej jest jak ktoś pali/pije/bierze bo taka jest moda lub dla zwykłego szpanu, ci nie myślą że nic z tego nie mają a tracą tylko kasę i zdrowie a to już ich problem.

Niech każdy robi co chce, ja za nich konsekwencji nie będę ponosił więc mi to koło ... lata. Ich życie ich sprawy, moje życie moje sprawy.

Rodzice wiedzą ze popalam. Nie dają mi kieszonkowego ale ja mam wyjebane , i tak mam kase i kupuje sobie fajki B)

Szczerze mówiąc, gdy są za moje pieniądze , smakują jescze lepiej.

Ps. właśnie wróciłem z fajeczki ^^

Mama dowiedziała się że pale i nie pale od tygodnia. Rzuciłem palenie dzięki mojej mamie. Od tej chwili jestem abstynentem alkoholowym i papierosowym. Tylko od czasu do czasu narkotyki. <sukces>

Aha. To mama wiedziała że palisz ale dopiero teraz się dowiedziała. Te "palenie" ci szkodzi...

Opublikowano

nie no rozumiem, że niektórzy "lubią", ale jednak mają te np. 11 lat warto by było posłuchać starszych i nie psuć sobie płuc/ nie hamować rozwoju... rozumiem 16-17 lat już normalnie pić (bo palenie ssie, nie ma to jak trucizna.) albo gustować w jointach w końcu zaraz 18 i mogą Cię w dup* pocałować

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

Akurat się z Tobą nie zgodzę, MakYs, bo w mojej klasie palili już wszyscy oprócz mnie, wszyscy dla szpanu (spotykali się w takim miejscu gdzie nikogo nie było, przynosili papierosy, piwa i cytrynówkę).

24g95xl.png

by

Baksiu

Opublikowano

nie no rozumiem, że niektórzy "lubią", ale jednak mają te np. 11 lat warto by było posłuchać starszych i nie psuć sobie płuc/ nie hamować rozwoju... rozumiem 16-17 lat już normalnie pić (bo palenie ssie, nie ma to jak trucizna.) albo gustować w jointach w końcu zaraz 18 i mogą Cię w dup* pocałować

Nie palą koniecznie dlatego że "lubią", być może chcą się odstresować lub zaszpanować. Dziwi mnie że chcąc zaszpanować kitrają się po krzakach lub innych zakamarkach.

Opublikowano

Ja nie wiem jak ale nie mogę się uzależnić i dobrze. Paliłem ok 2tygodni nie wiem po co ale były wakacje, ale nie chciało mi się dalej palić (zbrzydły mi fajki) i nie palę. A co do alkoholu, to naprawdę rzadko, wiadomo pred jakąś imprezą albo urodzinki kuzynostwa kolegów. Ale tak to naprawdę mało. I oczywiście nigdy nie brałem narkotyków bo na to nawet patrzeć nie chcę . O zioło to jeden raz, ojca zapaliłem i tyle . A tak to jest git. :D

1365881062-U68160.png

Opublikowano

Mam 16 lat piję od czasu do czasu a po co ? dla dobrej zabawy z kumplami,i tyle nie widzę w tym żadnego szpanu.

Piję bo lubię i tyle ;] bo sprawia mi to radość ? być może

Opublikowano

Mam 16 lat piję od czasu do czasu a po co ? dla dobrej zabawy z kumplami,i tyle nie widzę w tym żadnego szpanu.

Piję bo lubię i tyle ;] bo sprawia mi to radość ? być może

Mam 15 lat ćpam od czasu do czasu a po co? dla dobrej zabawy z kumplami, i tyle nie widzę w tym żadnego szpanu.

Ćpam bo lubię i tyle ;] bo sprawia mi to radość ? być może

63989389769756300986.png

Opublikowano

Mam 15 lat ćpam od czasu do czasu a po co? dla dobrej zabawy z kumplami, i tyle nie widzę w tym żadnego szpanu.

Ćpam bo lubię i tyle ;] bo sprawia mi to radość ? być może

teraz dojebałeś system ciekawe co ćpasz chyba kwasek cytrynowy.

mam tyle samo lat co macieQ i powiem ze pic to czasamy z kolegami cos wypijemy pogadamy itp.

hmm fajki jak ktoś poczęstuje :) ale zazwyczaj nie

ćpanie? lol wtf?! pierdole nie jeszcze taki noob to ja nie jestem ....

moje bity elo

Opublikowano

teraz dojebałeś system ciekawe co ćpasz chyba kwasek cytrynowy.

mam tyle samo lat co macieQ i powiem ze pic to czasamy z kolegami cos wypijemy pogadamy itp.

hmm fajki jak ktoś poczęstuje :) ale zazwyczaj nie

ćpanie? lol wtf?! pierdole nie jeszcze taki noob to ja nie jestem ....

Często pale zioło , 2 razy brałem fete, kilka razy benzydamine, dziesiątki razy DXM ( acodinki ) i 2 razy gałkę muszkatałową.

Nie, nie chwale się. To zalosne tak wiem, ale co ty dziecko mozesz wiedzieć o ćpaniu. Pf.

63989389769756300986.png

Opublikowano

Często pale zioło , 2 razy brałem fete, kilka razy benzydamine, dziesiątki razy DXM ( acodinki ) i 2 razy gałkę muszkatałową.

Nie, nie chwale się. To zalosne tak wiem, ale co ty dziecko mozesz wiedzieć o ćpaniu. Pf.

ale noob , nie szkoda ci kasy??? ile wydałeś juz na ten szit 2k-4k? ja to bym wolał dac to na metka lub kupic cos do domu np. xbox 360 ,telewizor itp. :)

@Edit

A i jeszcze jedno idz sie leczyć <mówie serio> moze jeszcze masz szanse wyjść z tego nałogu

Pzdro

moje bity elo

Opublikowano

Palić, kiedyś paliłem - dla szpanu. Matka się dowiedziała i następnego dnia nie chciałem wiedzieć co to papieros, dziś mi zapach cygareta przeszkadza, że wkurwiam się na ojca jak pali. Pić napiję się gdy jest okazja np. z koleżankami ew. kumplami raz na dłuższy okres czasu. Narkotyki to według mnie największe gówno z tych 3 rzeczy. Tyle odemnie :)

Kto, kurwa śmiał edytować moją sygne, ja sie pytam?

Opublikowano

ale noob , nie szkoda ci kasy??? ile wydałeś juz na ten szit 2k-4k? ja to bym wolał dac to na metka lub kupic cos do domu np. xbox 360 ,telewizor itp.

@Edit

A i jeszcze jedno idz sie leczyć <mówie serio> moze jeszcze masz szanse wyjść z tego nałogu

Pzdro

To masz napierdolone ostro w bani, wole stracic 4tysie na zielone niż 1nego na metina. hahaha

Palić, kiedyś paliłem - dla szpanu. Matka się dowiedziała i następnego dnia nie chciałem wiedzieć co to papieros, dziś mi zapach cygareta przeszkadza, że wkurwiam się na ojca jak pali. Pić napiję się gdy jest okazja np. z koleżankami ew. kumplami raz na dłuższy okres czasu. Narkotyki to według mnie największe gówno z tych 3 rzeczy. Tyle odemnie

Palenie dla szpanu to szczyt debilizmu. (CO PALIŁEŚ HERBATĘ?)

Co już bez okazji nie można się napić?

; )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...