Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Palenie, picie, ćpanie, jaranie w młodym wieku .

Barnej

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 144
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Świat zszedł na psy, a z pokolenia na pokolenie jest gorzej. Jeżeli 16-17 latek zaczyna palić czy pić to ma świadomość konsekwencji, ale ja widuje 12 latków z fajką ;o. Teraz fajki, browar, wódka to nie problem nawet dla nieletnich albo sprzedadzą im w sklepie albo poproszą kogoś starszego dając mu w zamian 2 zł na piwo i nie ma problemu, sam oczywiście nikomu nic nie kupuje ; )

Osobiście palę i piję okazjonalnie na większych imprezach, o mocniejszych narkotykach nie ma mowy, a o trawie się nie wypowiem xD

Opublikowano
Nie mam nic przeciwko :O

Lol...

Nie dostali pożadnego wpierdolu od ojca.Gdyby owy wpierdol był odechciało by mu się fajek, wódy itp.

Dobre xD

@TOPIC Wydaje mi się ze ci to pala, jarają itd... mają coś w głowie nie pokolei. o.O

35175.png

Moje motocykle: Kawasaki KLR 650, Honda MTX 80.

A zbieram na Yamahe R1 ^_^

LWG!

Opublikowano

Nie dostali pożadnego wpierdolu od ojca.Gdyby owy wpierdol był odechciało by mu się fajek, wódy itp.

Jak by się ojciec dowiedział że jestem KidModem Tibi to prędzej bym dostał wpierdol :>

dobrze że chociaż marychę dzieci nie mogą skombinować bo do tego trzeba mieć jaja.

Chociaż wole zapalić jointa i jak mi faza wjedzie lepiej mi jest niż jakbym miał się najebać browarem, wódkom itp.

"Więcej czytam niż pisze"

x070x = 0 poczucia humoru.

2chxdoj.jpg

Sygna by Me

Opublikowano

Jak by się ojciec dowiedział że jestem KidModem Tibi to prędzej bym dostał wpierdol :>

Co z tego ze kidmod?Nie gram w tibie od lat...
Aha, można dostać kid'a nie grając w gre?
Grałem ale kilka lat temu:)Teraz nie gram w nic.
PS: A tamto dopisałem czysto humorystycznie :>
To dobrze bo miałem już płakać:>xD
Opublikowano

Co z tego ze kidmod?Nie gram w tibie od lat...

Aha, można dostać kid'a nie grając w gre?

PS: A tamto dopisałem czysto humorystycznie :>

"Więcej czytam niż pisze"

x070x = 0 poczucia humoru.

2chxdoj.jpg

Sygna by Me

Opublikowano

Sranie w banie marycha to nie narkotyk.

Ma działanie psychoaktywne - narkotyk. Denerwują mnie tacy ludzie jak ty. Obrażają innych od ćpunów bo biorą kokaine, amfetamine , benzydamine a jointem szpanuje i myśli że świętoszek.

Marichuana to narkotyk, a szkodliwość jest pojęciem względnym. Jeśli kiedykolwiek będziesz robił chuj wie jakie testy i spytają cie o to czy brałeś narkotyki musisz odpowiedzieć TAK. Bo byłeś pod wpływem substancji psychoaktywnej - THC.

Ja niemam zdania na ten temat

To po chuj sie wypowiadasz i nabijasz posta?

63989389769756300986.png

Opublikowano

Ma działanie psychoaktywne - narkotyk. Denerwują mnie tacy ludzie jak ty. Obrażają innych od ćpunów bo biorą kokaine, amfetamine , benzydamine a jointem szpanuje i myśli że świętoszek.

Marichuana to narkotyk, a szkodliwość jest pojęciem względnym.

Nikotyna i alkohol to również narkotyki.

Opublikowano

Nikotyna i alkohol to również narkotyki.

Od kiedy nikotyna ma działanie psychoaktywne ?

A co do alkoholu to się zgadzam - szkodliwy, uzalezniający i ''psychoaktywny''.

63989389769756300986.png

Opublikowano

lolz co macie co Marysi ? Jasne, powiedz, że złe to zaczną wciągać jakieś gówno i się uzależnią. Jak coś - to lepiej zajarać to niż się schlać (rzyganie itd.) albo palić papierosy - największe G.

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

Co Ty masz z tą psychoaktywnością typie.

Nigdzie nie napisałem, że nikotyna jest psychoaktywna, a jedynie, że jest narkotykiem.

Nie jest. Przeczytaj sobie definicję narkotyku. To , że coś uzależnia nie oznacza , że jest narkotykiem. Typie.

Narkotykiem nazywa się substancję odurzająca i działająca na ośrodkowy układ nerwowy. Więc mnie tu nie poczuaj.

Zwracam honor i przepraszam, nikotyna rzeczywiście jest narkotykiem.

63989389769756300986.png

Opublikowano

Podział według Światowej Organizacji Zdrowia

Opiaty np. heroina' date=' morfina

Psychostymulanty np. amfetamina, metamfetamina

Kokaina

Marihuana i haszysz

Halucynogeny np. DMT

Psychodeliki np. LSD-25

Środki lotne – kleje

Leki uspokajające i barbiturany

[b']Nikotyna[/b]

Alkohol

Steroidy

Opublikowano

Jak dla mnie nie ma w tym nic fajnego tylko szpan przed innymi "patrzcie ja pale jestem fajny/fajna" -.-

ja jedynie nie mam nic przeciwko od czasu do czasu trochę się napić mówić trochę nie mam na myśli

najebania się za przeproszeniem tylko trochę okej i starczy ale ćpać ?? palić?? no po co to komu

W skrócie picie okej palenie ćpanie nie

1313798626-U268549.gif

Sam na 32 w zombie bez użycia maszyny z napojem reanimacji

Opublikowano

Jaram od 10 roku zycia , pierwszy raz najebalem sie w wieku 11 lat a pierwszego skuna wykurwilem w wieku 12 lat. Jaram dalej , wale browary i skuna tez lubie. Moje zycie i ja decyduje co z nim zrobie na chuja mam sie interesowac gnojem ktory jara ? Jego wybor.

Opublikowano

Osobiście znam ten ból gdy miałem 14 lat paliłem papierosy . Niestety takie otoczenie , dałem się wkręcić w to jak głupek . Po 2 latach palenia , gdy już nawet rodzicie o tym wiedzieli postanowiłem jednak rzucić to . Zadałem sobie pytanie proste . Po co mam to palić jeśli mi na nic innego nie starcza . Wiadomo byłem pod utrzymaniem jeszcze . Wystarczyło trochę silnej woli i świadomości co się dzieje z człowiekiem po dłuższym nałogu . Obecnie mam 17 lat nie mam ani ochoty ani chęci tego zapalić i jestem z siebie dumny . Co do picia to rzadko ew. za zdrowie na kogoś urodzinach lub tym podobne . Jeśli chodzi o palenie trawy , też mi się zdarzyło ok raz na kilka miesięcy , nie odczuwam potrzeby tego więcej zapalenia . Wystarczy racjonalnie myśleć to się nie wkręci w żadne gówno :) .

Jeśli spodobała Ci się moja wypowiedz lub porada . Kliknij symbolicznego plusa

Jednak jeśli uważasz , że to co napisałem to bzdura i głupoty stawiaj minus

^^.

Pozdrawiam !.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...