Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Największa kanalia narodu polskiego.

Osama

Przemyślenia  

177 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jakie s? wasze przemy?lenia o Jaros?awie K.

• Kanalia
      136
    • Szumowina
      124
    • Bandzior
      112
    • Z?odziej
      126
    • Cham
      123

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 128
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Japierdole a kogo chcecie mieć na premiera ?

Jakiegoś pierdzidupka ?

Czy może Tuska ?

Przedstawie wam kilka pierwszych wyników z google :

92191723.jpg

Jarek bynajmniej ma jakieś zamiary a nie kurwa trzepanie kasy i pierdzenie w stołek.

OndteAw.png
Opublikowano

@Up

Pomniki tupolewa, muzeum tupolewa, wystawa zdjęć Alika (jego kota), Radio Maryja jedynym radiem w Polsce, masowa produkcja moheru itd.

Opublikowano

Jarka i wszystkich jego koleżków z partii oraz ludzi z PO wywaliłbym z kraju na wygnanie do końca ich życia, zresztą to samo z innymi partiami i oczywiście księdza rydzyka też tu nie widzę, lepiej wg. mnie było już w komunie bo przynajmniej polska nie była aż tak wielkim pośmiewiskiem całego świata ;/, co tu dużo gadać wszystkie opcje zaznaczyłem ;D

Opublikowano

korciok wykurwiaj z tego tematu bo widać , ze kochasz PO i atakujesz tych co podadza ich zle uczynki i matactwa.

Tak jak mówiłem w poprzednich dwóch postach nie ma co głosować na partie, które są obecnie w sejmie. NIE GŁOSUJCIE NA PO, PIS,SLD , PSL. Oni mieli przez 20lat szanse aby odmienic nasz kraj.

Skoro tego nie wykorzystali to są do dupy i czas na nowe partie i NOWYCH LUDZI.

Zauważyłem, ze media (UPOLITYCZNIONE) nie dopuszczaja do wiadomosci nowych partii bo by zaszkodzily tym co sa obecnie w sejmie.

Mam nadzieje , ze Polacy obudzą sie i zaglosuja wbrew sondazom zgodnie z wlasnym sumieniem i checia odbudowy kraju ! Polska jest najlepsza tylko ludzie kurwy. (politycy)

jqeuR.png

Opublikowano

Polać hrabii12, jedyny mądry na tym forum ;)

Mimo, że nie mam 18 lat ;) nie zagłosowałbym na POjebańców. I tyle, dajcie ankietę z tuskiem to zobaczycie

Opublikowano

Ja do Kaczyńskigo nic nie mam, jak wyście zauważyli oncoś próbuje zrobc ale czerwoni mu przeszkadzają. Napiszcie temat o Tsku to ja wtedy napisze co onim sądze.

9084712_4_8.png <===================== Na tym koncie nie hakuje.

30487.png33608.png

18561.jpg16891.gif

8361.gif18472.jpg

Opublikowano

Ja nie zagłosuję ani na PO, ani na PiS, ani na SLD , ani na PSL. Jedynie na NOWĄ PRAWICĘ. Tą partię obserwowałem przez kilkanascie miesiecy i juz wiem ,ze nie jest to kolejny zlepek starych ryjów i złodziei. Sa w niej uczciwi , pracowici i madrzy ludzie co chca zmienic Polske na lepsze. ;) Dlatego zaden sondaz nie zmusi mnie do glosowania na Bandę Czworga (PO,PIS,SLD,PSL).

jqeuR.png

Opublikowano

W sumie pewnie gówno go to obchodzi co kto o nim myśli, ja do niego nic nie mam bo się nie interesuję polityką o.O

Opublikowano

Chory psychicznie stary dziad, który wykorzystuje tragedię w Smoleńsku do swoich politycznych gierek.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

To radziłbym babci i dziadkowi nie głosować na nikogo z obecnych partii w sejmie :). Niech wybiora kogos innego. Jako wnuk zapoznaj ich z programami partii nie bedacych w sejmie ;)

jqeuR.png

Opublikowano

Ja na Waszym miejscu usunął bym swoje posty.Politycy już nie raz pozywali za lżejsze słowa.

Ja namówiłem mame żeby głosowała na WiP i Wam to też polecam.

pozdr

\m/ \m/

GG: 9261310

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...