Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Największa kanalia narodu polskiego.

Osama

Przemyślenia  

177 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jakie s? wasze przemy?lenia o Jaros?awie K.

• Kanalia
      136
    • Szumowina
      124
    • Bandzior
      112
    • Z?odziej
      126
    • Cham
      123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja na Waszym miejscu usunął bym swoje posty.Politycy już nie raz pozywali za lżejsze słowa.

Ja namówiłem mame żeby głosowała na WiP i Wam to też polecam.

pozdr

WiP już nie ma :P Jesteś trochę nie na czasie. WiP połączyło się odłamem UPR tworząc Kongres Nowej Prawicy a nazwa uzywana to NOWA PRAWICA . Jest w mojej sygnaturce .

jqeuR.png

• Odpowiedzi 128
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jest za dużo obelg na jego temat. Ja osobiście (moi rodzice) głosowali na niego. I szkoda ,że nie wygrał bo nasz Prezydent Rzeczpospolitej Polskiej to zwykły cwaniak...

IRcBXuaz10l20.gif

Opublikowano

Ja tam nie mam nic do niego ...

narutotagkopia.jpg

Miej wyjebane na wszystko i na wszystkich ! a tym bardziej na wyżej ustawionych mod*** którzy lizali d*psko żeby dostać posadę .

Opublikowano

Jest za dużo obelg na jego temat. Ja osobiście (moi rodzice) głosowali na niego. I szkoda ,że nie wygrał bo nasz Prezydent Rzeczpospolitej Polskiej to zwykły cwaniak...

Dobrze prawisz. Na pewno nie popelniałby tylu gaf co obecny prezydent. Na pewno by nie robił akcji ABW na stronkę antykaczor.pl ... No i ten obecny prezydent to nic innego jak marionetka w rekach Tuska i PO ... Mieli tyle dni na dokonanie reform, maja prezydenta .. i co ? gówno...

jqeuR.png

Opublikowano

Dobrze prawisz. Na pewno nie popelniałby tylu gaf co obecny prezydent.

Ta, tylko pewnie by wyzywał ludzi od "dziadów" i kazał im "spieprzać" hahaha

Na pewno by nie robił akcji ABW na stronkę antykaczor.pl ...

Haha, to było z urzędu a nie z oskarżenia baranie, gówno wiesz a pyskujesz, won.

No i ten obecny prezydent to nic innego jak marionetka w rekach Tuska i PO ...

Ta, tusk chciał wybory 2 dniowe, bronek powiedział NIE! i są 1 dniowe. Ewidentnie marionetka, tylko jakoś słuchać się nie chce...

Mieli tyle dni na dokonanie reform, maja prezydenta .. i co ? gówno...

No musieli np odblokować możliwość eksportu warzyw do rosji, zajęło im to 2 miesiące. Dużo? Rządowi jarosława zajęło to kiedyś, uwaga, uwaga 2 lata!

RAsfepN.png
Opublikowano

Szczerze, nienawidze polityki bo to samo zło a jego po prostu nieuzasadnie nie lubie. Tak samo NIC mnie nie obchodzi Smoleńsk, ani jego tupolew, ani śmierć. wiem, dostane góre minusów ale co ja na to poradze? to moje własne zdanie.

1367303118-U250803.png

Wszystko trzeba od nowa...

Opublikowano

Szkoda , ze autor nie dodał twarzy z partii rządzącej, która okrada Polaków jak się da ;). Robią nas w chuja ze swoim gadaniem i nieróbstwem. Puszczają masę kłamstw w wielu spraw. Myją ręce kolesiom z partii (umorzona afera hazardowa - brak winnych) . Służba zdrowia w stanie fatalnym i jescze się pogorszyła . Podatki wzrosły ;). Media i prasa upolitycznione pod partię rządzącą by pomóc jej w szerzeniu fałszywej i obłudnej propagandy.

Zielona wyspa już nie pomaga ci donku ? Jesienia ty i twoje sługusy dostaniecie ostro po dupie.

ZAZNACZAM Z GÓRY, ŻE NIE JESTEM ZWOLENNIKIEM ŻADNEJ OBECNEJ PARTII W SEJMIE ;).

Kto na nich głosuje to daje im przyzwolenie na dalsze okradanie nas ;). Nie pierdolcie , ze oni cos zmienia. Owszem zmienić, zmienią tylko podatki by mieć więcej kasy do podziału.

Gdzieś w necie znalazłem taki fragment:

OD RAZU DODAM, ŻE NIE SŁUCHAM IDIOTÓW CO SĄ ZMANIPULOWANI PRZEZ TV i PRASĘ.

ZAMIAST TWORZYĆ TAKIE DURNE ANKIETY ZACZNIJCIE COS ROBIC W KIERUNKU ZMIAN. PRZEKONAJCIE RODZINY BY NIE GŁOSOWAŁY NA TYCH CWANIAKÓW BOTO NIE MA SENSU.

Co Ty chcesz ? Społeczność forum jest w przedziale wiekowym 14-19 lat

O chuj Ci chodzi ?

@UP

Za tego teksta masz - =]

Opublikowano

Tak, Jarosław K. nigdy nie złamał wolności słowa tylko jego marionetki w rękach O. Rydzyka (atak na polsat). Dlaczego państwo musi być takie kościelne?

Opublikowano

zaznaczyłem all opcje dlatego że wykorzystuje katastrofę w smoleńsku

co do PO to tusk ma gadane dobre bo w SS byli szkoleni do różnego rodzaju przemów przez co jak go słuchasz myślisz " dobrze gada " ale oprócz gadania to do zaoferowania nie wiele ma

NJxbd4x.png

Opublikowano
Opublikowano

nie mogę was słuchać... połowa ludzi tutaj niema pojęcia o polityce co myślicie że on nic nie robi?? Gdy PIS był u władzy nasz budżet wynosił +2 miliardy a teraz przez PO jesteśmy na minusie ponadto Jarosław Kaczyński wsadzał do więzienia wszystkich bolków. Żal dupę ściska jak słyszę obelgi niektórych wy po prostu nie dorośliście do tego aby wypowiadać się o polityce. Jeśli jest tak źle to zrób coś dla Polski a nie tylko krytykujesz. On akurat działał dla dobra narodu. Jeśli uważasz że zrobisz lepiej to zrób a nie pierdolisz głupoty. Co wam zrobił ten człowiek że go obelgami obrzucacie?? Wkurwiają mnie tacy ludzie

ja wciagałem kakao xD ale szału nie było ;p

Opublikowano

nie mogę was słuchać... połowa ludzi tutaj niema pojęcia o polityce co myślicie że on nic nie robi?? Gdy PIS był u władzy nasz budżet wynosił +2 miliardy a teraz przez PO jesteśmy na minusie ponadto Jarosław Kaczyński wsadzał do więzienia wszystkich bolków. Żal dupę ściska jak słyszę obelgi niektórych wy po prostu nie dorośliście do tego aby wypowiadać się o polityce. Jeśli jest tak źle to zrób coś dla Polski a nie tylko krytykujesz. On akurat działał dla dobra narodu. Jeśli uważasz że zrobisz lepiej to zrób a nie pierdolisz głupoty. Co wam zrobił ten człowiek że go obelgami obrzucacie?? Wkurwiają mnie tacy ludzie

hah bo licznik zamontowali i cały czas spadało niezależnie kto był u władzy , a to że się tyle nazbierało to trudno widocznie ktoś przed nim coś spieprzył , a jak dla ciebie jest ok wykorzystywać śmierć bliskich to spoko

ja nie jestem za tuskiem ani za kaczyńskim

NJxbd4x.png

Opublikowano

hah bo licznik zamontowali i cały czas spadało niezależnie kto był u władzy , a to że się tyle nazbierało to trudno widocznie ktoś przed nim coś spieprzył , a jak dla ciebie jest ok wykorzystywać śmierć bliskich to spoko

ja nie jestem za tuskiem ani za kaczyńskim

On po prostu chce udowodnić winę Rusków, a nie wykorzystywać śmierć blikich, jakby Ci wybili dwoje bliskich Ci ludzi to byś nie chciał udowodnić winnemu winę?

Jasio90.png
Opublikowano

Kaczyński ma trochę racji i to nie jest powód zęby wyzywać go od najgorszych.

Platforma Obywatelska i Rosja próbują coś zataić.

Ale niestety nie wiem co :(

Opublikowano

Ta, tylko pewnie by wyzywał ludzi od "dziadów" i kazał im "spieprzać" hahaha

Za to Bronuś wali durne gafy i okazuje brak manier na waznych spotkaniach miedzynarodowych. To jest okey tak ? To jest buractwo .

Haha, to było z urzędu a nie z oskarżenia baranie, gówno wiesz a pyskujesz, won.

Jak ogladasz Tefałeny i wierzysz im to dalej im wierz. To pokazuje jak jesteś zmanipulowany. Poza tym jakoś za czasów innych prezydentow nie było akcji na portale satyryczne . Jedynie za czasów Bronusia Gafusia. Bardzo ciekawe dlaczego ? Baranem to możesz byc ty jak i zarówno burakiem :). Dalej czytaj GW i oglądaj TVN to powiekszy ci sie IQ!!!

Ta, tusk chciał wybory 2 dniowe, bronek powiedział NIE! i są 1 dniowe. Ewidentnie marionetka, tylko jakoś słuchać się nie chce...

Facepalm , widać sam sie nie interesujesz wydarzeniami politycznymi ;). Tusk z poczatku chciał 2 dniowe wybory , ale jak naród podniósł wrzawe i notowania dla PO zaczely spadac to wycofał się z tego. Aby poprawic notowania to Bronuś sie nie zgodzil i w ten sposob poprawily sie notowania dla PełO. PR działa pełną parą.

No musieli np odblokować możliwość eksportu warzyw do rosji, zajęło im to 2 miesiące. Dużo? Rządowi jarosława zajęło to kiedyś, uwaga, uwaga 2 lata!

Oh, really ? Jesteś zaiste szalony bo akurat Rosja nałożyła embargo na eksport miesa i wedlin do Rosji :). Rzeczywiście ogromnie wiele zrobili a co do warzyw to poprosiłbym o źródło ;) bo nie wierze ci. Rosja nas lubi blokowac ws. eksportu towarów.

Co do rządu Jarosława to on istnial jedynie 2 lata . A rzad Tuska istnieje 4 lata i co ? Gowno. Gowniane autostrady. COVEC wycofalo sie z A2 i nie zdazymy jej wybudowac na euro ;). Zajebiscie po prostu. Wiele innych drog i autostrad rowniez nie zostanie wybudowanych na czas :). Zajebista polityka PO i Tuska . Jeszcze wiele obietnic niezrealizowanych moglbym ci wymieniac, ale poco ? skoro i tak jestes milosnikiem PO. Od razu mowie , ze nie bede czytac twoich durnych wywodow bo o polityce nie masz bladego pojecia. Probujesz sie przypodobac wyzywaniem od baranow ;).

Poza tym Kaczyński ma rację co do katastrofy. Nie dziwie sie mu, ze tak postepuje w koncu tam zgineli jego brat i bratowa. Moim zdaniem komisja Macierewicza ma bardziej wiarygodny Raport mimo kreowania p. Macierewicza na totalnego swira. No coz, partia rzadzaca nie pozwoli by ktos inny ujawnial bardziej wiarygodny raport. Nie wiem czy wiecei, ale opoznienie z ujawnianiem raportu wyniklo z sprzeczki Tuska z Millerem ws. dodania nazwisk osob odpowiedzialnych za katastrofe do raportu :).

Dlaczego tusk nie chce byc ujawniany na bannerach podczas obecnej kampanii ? Proste jak drut kurwa. Juz wiele ludzi go nie cierpi bo jest kłamcą , cwaniakiem i zlodziejem. Nawet kibole pokochali jezdzenie po nim poprzez hasło : Tusk Matole twoj rzad obala Kibole ! .

Ciekawe , ze za rzadow Tuska zatrzymano ludzi za wyrazanie swoich pogladow :). Przykład : zatrzymanie kibicow Jagielloni Białystok .

Nawet na krakowskim przedmiesciu w Warszawie rozbito oboz dzialaczy wolnej niezaleznej gazety :). Brutalnie a wrecz z uzyciem sily tego dokonano :).

Mogłbym jeszcze w cholere spraw opisac , ale po co ? Skoro ludzie maja na to "wyjebane".

EOT.

jqeuR.png

Opublikowano

Pan zagłady w domu pewnie wychowany , Kaczyńskiego ołtarzyk i motto , " Wykorzystujmy śmierci bliskich gdyż tak szybko odchodzą "

nie jestem za tuskiem ani kaczyńskim ale jak widać ty go uważasz za jedno wielkie dobro i gdy on był było tak świetnie i wgl

a sobie przypomnijcie co on takiego zrobił , wszyscy na niego narzekali tylko po katastrofie teraz wielcy zwolennicy razem z radiem maryja pozdro

to moje zdanie na ten temat i do Pana Zagłady

NJxbd4x.png

Opublikowano

Pan zagłady w domu pewnie wychowany , Kaczyńskiego ołtarzyk i motto , " Wykorzystujmy śmierci bliskich gdyż tak szybko odchodzą "

nie jestem za tuskiem ani kaczyńskim ale jak widać ty go uważasz za jedno wielkie dobro i gdy on był było tak świetnie i wgl

a sobie przypomnijcie co on takiego zrobił , wszyscy na niego narzekali tylko po katastrofie teraz wielcy zwolennicy razem z radiem maryja pozdro

to moje zdanie na ten temat i do Pana Zagłady

Daruj sobie takie denne komentarze. Jakbys czytal temat to bys wiedzial, ze nie jestem za kimkolwiek. Po prostu stwierdzam fakt, ze szukanie prawdopodobnych przyczyn smierci swoich bliskich jest czyms normlanym. Pewnie nigdy nie miales do czynienia z taka sytuacja wiec grzecznie zamknij japke. Z tym oltarzykiem i haslem jestes zalosny.

Nie uwazam go za wielkie dobro, ale faktem bylo to , ze walczyl z korupcja a nie to co PO teraz odpierdala. Jakos nie widze by w mediach byl ktos dorwany za korupcje :D. Jeszcze pare innych spraw bym przytoczyl. Po prostu chcialem zauwazyc , ze probowali cos robic i pare spraw im sie udalo wykonac.

Jakos za czasow Kaczynskiego i POPRZEDNICH rządow nie bylo takich atakow na strony internetowe, nie bylo blokowania blogów politycznych. Nie bylo zatrzyman za wyrazanie pogladow. Takze skoncz pierdolic. Bo poprzednie rzady jak i ten od Kaczynskiego nie zajmowaly sie lapaniem ludzi za wyrazanie pogladadow.

To co PO robi jest gorsze ;). Panstwo staje sie pomalu policyjnym panstwem. Ciagle kombinuja jakby tu internet ocenzurowac :). Media i prase im sie udalo upolitycznic. Chodzi o te wieksze media i prase ;).

Takze schowaj sie gimbusie i idz dalej jesc gałkę muszkatołową, i odlatywac na tripie yntelygencie.

jqeuR.png

Opublikowano

Kaczyński przynajmniej chciał aby prawda wyszła na jaw.

@VastoLords co ty kurwa myślisz sobie?? Zginęła tam jego rodzina on nie wykorzystuje śmierci najbliższych tylko jak to kolega wyżej powiedział, chce aby prawda wyszła na jaw i popieram go w 100%

Tak samo jak z tymi bolkami niech świat się dowie kto kapował!!!! Niech ludzie się dowiedzą że być może ich kolega z ławki donosił na swoich przyjaciół!!! Niech się kurwa dowiedzą!!!

ja wciagałem kakao xD ale szału nie było ;p

Opublikowano

tak i co drugi wywiad o katastrofie przypomina to jest żałosne , nie cierpię pisu i po za to że siedzą na dupach i nic nie robią a kraj się rozpada , ale piszcie co chcecie mimo wszystko myślę że podświadomie jesteście za pisem , ale to moje jebane zdanie

a co do gałki to raz ją brałem z ciekawości i więcej tego nie wezmę pozdro

NJxbd4x.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...