Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Największa kanalia narodu polskiego.

Osama

Przemyślenia  

177 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jakie s? wasze przemy?lenia o Jaros?awie K.

• Kanalia
      136
    • Szumowina
      124
    • Bandzior
      112
    • Z?odziej
      126
    • Cham
      123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Up

już wyszła

samolot wgl nie mógł startować

i wiele wieele innych błędów strony polskiej

u ruskich jest 1 błąd

Smoleńskie lotnisko

u nas cała masa kaczyński chce tylko zwalić wszystko na ruskich bo nie chce żeby polska się skompromitowała :)

• Odpowiedzi 128
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja go wole bardziej od Tuska ;x

czemu same obraźliwe rzeczy w ankiecie?

Bo to jest obraźliwy Pan, który tylko umie innych obrażać. Weź posłuchaj chociaż jednej jego wypowiedź to na oczy przejrzysz. Takie głupoty wygaduje, że aż srać się chce.

RAsfepN.png
Opublikowano

Japierdole a kogo chcecie mieć na premiera ?

Jakiegoś pierdzidupka ?

Czy może Tuska ?

Przedstawie wam kilka pierwszych wyników z google :

92191723.jpg

Jarek bynajmniej ma jakieś zamiary a nie kurwa trzepanie kasy i pierdzenie w stołek.

To żeś dojebał ładnie hah xD Że wtf On coś ma zamiar zrobić ? lol nie żartuj człowieku

@Hate

myślę że każdy by brał coś dla siebie ale bez przesady. (Lenny by wykupił sobie nexona xD) nie no ale co do tematu to na każdego polityka można coś złego powiedzieć i tyle = mała frekwencja na wyborach.

Tak mój komp spełnia wymagania Combat Arms :p

312v57r.png

Opublikowano

Napieralski premierem ? Padło ci na mózg ? :/ Kolejny ... zalosny wyborca co wybierze jedna partie z bandy czworge w ten sposob blokujac inne partie, ktore moga cos zmienic z polska :/.

SLD , PSL, PIS i PO chuja zrobia kurwa?! Czy wy nie kapujecie tego czy moze jestescie totalnie zjebanymi debilami ?:/ Jak macie glosowac na kogos z tej czworki to lepiej odpuscie sobie.

Te 4 partie mialy az 20 lat na zmiany w polsce. Jakos jest coraz gorzej a dlug nam zaczyna rosnac . SLD tez mialo mase afer :) w tym afere FOZZ .

Czerwony komuszek sie wypowiedzial.

jqeuR.png

Opublikowano

A ja czekam na kandydatury wszystkich którzy najwięcej tutaj szczekają, jeżeli tacy jesteście mądrzy, to może za waszych władz będzie dobrobyt w kraju. Czekam :)

1318007489-U170772.png

Sygnatura by

TamiS

Opublikowano

A ja czekam na kandydatury wszystkich którzy najwięcej tutaj szczekają, jeżeli tacy jesteście mądrzy, to może za waszych władz będzie dobrobyt w kraju. Czekam :)

o kurwa juz to widze dobrobyt w tym zjebanym kraju, obecna mlodziez moze go tylko bardziej zrujnowac

58912128484043219662.jpg

24519174991095035589.png

Sygna by ME

Opublikowano

Ludzie ludzie ;] I tak część z was chuj wie o polityce a pierdoli bo chce byc fajnym ;*

Moze ktos z was zna cos takiego jak przystanek Jezus. Byl tam dziennikarz ktory prowadzil go .

Gdy po tragedi smolenskiej ludzie modlili sie w stolicy pod krzyzem to inni ludzie tam przeszkadzali.

Tamci sie modlili a ci przeszkadzali i robili sobie impreze tam ? Jak tak mozna?! Jedni ludzie sie modla a drudzy zabieraja krzyz ? Jeszce bylo tam cos takiego ze zrobili krzyz z puszek po piwie ;].. Naprawde idioci. I na dodatek wszyscy ci zli byli : nacpani,nawaleni,ateistami w bluzkach na których byl narysowany taki znak diabla.. hmm to chyba byl pentagram ? Jakos tak.

Gdy ten dziennikarz to wszystko krecil ludzie bili go , pluli na niego i próbowali nawet zniszczyc kamere. Byla z nim rownierz taka kobieta która zadzwonila na policje.

Przyjechala Policjantka i ona nie zwracala na to uwagi .. Powiedziala ze nic sie nie dzieje.

Tego dziennikarza wyrzucono po jakims czasie z swojej pracy . Teraz rzadko można spotkac ten filmik na necie , ale mozna...

Szacun dla ludzi normalnych.

Chyba tylko PanZagłady jest normalny.

A Ty cioto Osama jak jestes taki dorosly mistrzu to sam dla dzieci zly przyklad dajesz ;*

Taki z ciebie ExModer a nie potrafisz sie do ludzi zachowac.

Niewiem czemu jeszce ciebie nie wyjebali ... pozdro

31588_504168146284703_1440492924_n.jpg
Opublikowano

tak i co drugi wywiad o katastrofie przypomina to jest żałosne , nie cierpię pisu i po za to że siedzą na dupach i nic nie robią a kraj się rozpada , ale piszcie co chcecie mimo wszystko myślę że podświadomie jesteście za pisem , ale to moje jebane zdanie

a co do gałki to raz ją brałem z ciekawości i więcej tego nie wezmę pozdro

Widać masz chujowe pojęcie o polityce ;). Wiec spierdalaj z tego tematu bo tylko bezsensownie spamujesz. Polecam ci tematy typu " GALKA MUSZKATOLOWA" :) bo sa na twoim poziomie.

PiS mimo , ze go nie lubie to mial gotowa ustawe o rozwoju infrastruktury wodnej , wzmocnieniu wałów , zbudowaniu zbiornikow i BYŁY NA TO KURWA DOTACJE Z UE ! Pff to dlaczego nei zrobili tego ? Dlatego , ze PO wchodząc do władzy skasowalo ten projekt z czystej zlosliwosci. A dzieki tej ustawie moglibysmy na przyszlosc uniknac takich powodzi jakie byly w 2010 roku .

Nadal twierdzisz, ze PiS chuaj robi ? Kto stworzyl CBA ? PiS ! Kto lapal korupcjantow ? PiS ! Kto ustanowil ustawe o 24 h na rozprawe sadowa ? PiS ! Jeszcze wiele moglbym wymienic. Akurat te, ktore wymienilem byly pozyteczne dla Polski.

Nie mozna byc przeciwnikiem danej partii i nie dostrzec plusow jej dawnego rzadzenia. Ja nie przepadam za pis glownie przez niekulturalne zachowanie prezesa partii.

Poza tym cudowne PełO wcisnelo do PIS 2 ludzi czy 3 co mieli zjebac kampanie kaczorkowi. Ci ludzie to Kluzik - Rostkowska i 2 senatorow. Przeszli do PO po wykonaniu misji ;).

Takze zanim ktokolwiek zacznie sie wypowiadac nt. polityki niech porzadnie sie zapozna z faktami a potem sie wypowie. Bo tak sie sklada , ze ja interesuje sie polityka by wiedziec kto jest godny mego zaufania a kto tez nie jest tego godzien ;).

jqeuR.png

Opublikowano

Gdy by tym krajem rządzili patrioci to Polska była by piękna ...

Niestety nasi politycy to brudasy maczający ręce w gównie - przez ten system my jesteśmy gnębieni , nic dziwnego , że 90% polaków wyjeżdża .

Oni zmniejszają podatki a po cichu je zwiększają ,... banda idiotów .

Co do "pana" Jarka pogadał bym z nim o pudle bo na to zasługuję , żyje dla kasy nie dla polski .

Poglądy polityczne znajdują się tylko i wyłącznie w zasięgu $$$$

chadasygn.png

"Boże chroń mnie przed przyjaciółmi z wrogami sam sobie poradzę . "

Opublikowano

Poza tym cudowne PełO wcisnelo do PIS 2 ludzi czy 3 co mieli zjebac kampanie kaczorkowi. Ci ludzie to Kluzik - Rostkowska i 2 senatorow. Przeszli do PO po wykonaniu misji ;).

Ta, tylko ci ludzie, byli twórcami wcześniejszej udanej kampanii wyborczej lecha kaczyńskiego. Jarosław ich wywalił bo po prostu nie byli mu potrzebni i winił ich za to, że nie został prezydentem. A prezydentem nie został przez samego siebie i przez to jak zachowuje.

RAsfepN.png
Opublikowano

Pewnie wycieli te 3 godziny męczenia się z mechanizmem xD . Ale po co on bierze aktorów do pracy...

Tusk aktorów nie bierze ?

Przecież nawet była jakaś mała afera w jednej z jego reklam.

Ja na Waszym miejscu usunął bym swoje posty.Politycy już nie raz pozywali za lżejsze słowa.

Ja namówiłem mame żeby głosowała na WiP i Wam to też polecam.

pozdr

Toć to MPCForum.

Mało którzy partyjni posłowie grają w Metina :P

Pan zagłady w domu pewnie wychowany , Kaczyńskiego ołtarzyk i motto , " Wykorzystujmy śmierci bliskich gdyż tak szybko odchodzą "

nie jestem za tuskiem ani kaczyńskim ale jak widać ty go uważasz za jedno wielkie dobro i gdy on był było tak świetnie i wgl

a sobie przypomnijcie co on takiego zrobił , wszyscy na niego narzekali tylko po katastrofie teraz wielcy zwolennicy razem z radiem maryja pozdro

to moje zdanie na ten temat i do Pana Zagłady

Skoro nie jesteś za Tuskiem to czemu mu tak dupy nie obrabiasz jak Kaczyńskiemu ? A wręcz czemu mu tak ją liżesz ?

Co on takiego zrobił dla kraju ?

PS. mi się wydaje ,że większość tu ocenia pozytywnie partię ,która dominuje u danej osoby w domu.

tak i co drugi wywiad o katastrofie przypomina to jest żałosne , nie cierpię pisu i po za to że siedzą na dupach i nic nie robią a kraj się rozpada , ale piszcie co chcecie mimo wszystko myślę że podświadomie jesteście za pisem , ale to moje jebane zdanie

a co do gałki to raz ją brałem z ciekawości i więcej tego nie wezmę pozdro

przecież PiS siedzi teraz na dupie ,bo co ma robić ? Jak nie ma żadnego dojścia do władzy. Jak jeszcze Lech Kaczyński był prezydentem to walczył z kryzysem i myślę ,że w pewnym stopniu by się go pozbył.

Tusk i jego partia tak walczy z kryzysem ,że wszystko sprzedają za granice i mają pieniążki na pozbycie się kryzysu ,ale co będzie dalej jak już nie będzie co sprzedawać ? Vat 30%/40% ?

Jedyną rzeczą jaką należy zrobić ,aby wydostać się z tego gówna (myślę o Polaku) to należy się uczyć języków. Jeżeli ta partia będzie nadal rządzić to możliwe ,że za 100 lat jak nie wcześniej Polska tjb. zniknie ponownie z map (nie dosłownie) ,ale wrócą czasy jakie teraz są w Rosji. Tego na pewno byście nie chcieli.

Bo to jest obraźliwy Pan, który tylko umie innych obrażać. Weź posłuchaj chociaż jednej jego wypowiedź to na oczy przejrzysz. Takie głupoty wygaduje, że aż srać się chce.

Tak jak za swoich czasów Palikot obrażał to nikogo takiego bezczelnego nie było. Nie wiem jakim cudem on tak długo był w PO. Teraz zamiast Palikota mamy Bronka. Bardzo trafna postać na wymianę za ową osobę.

Cham, złodziej i bandzior.

Ziomuś to jest temat jaki jest Kaczyński ,a nie Tusk więc Ci się posty pomyliły.

Chciałbym by został premierem Grzegorz Napieralski.

I tak czy siak, J. Kaczyński szczególnie dostaje głosy za to że jego brat zginął w katastrofie.

Ty to kurwa masz zdrowe myślenie :D

Napieralski na prezydenta !!! <3

Babcia Ci nagadała jak to za komuny dobrze się żyło ??

A druga sprawa:

Jeżeli J. Kaczyński dostawałby głosy za to ,że jego brat zginął to by te wybory wygrał ,więc w tej chwili pierdolisz nie od rzeczy.

Notowania mu idą w górę ,bo lecą Napieralskiemu.

Jego 3 sekundy już się skończyły.

Teraz pytanie:

Czy ludziom przejdzie do rozumu i zaczną głosować na coś innego niż PO czy nadal będą oglądać telewizję 24/7 ?

Przypomnę ,że TVN został wystawiony na sprzedaż i teraz poglądy polityczne działające dzięki mediom będą mogły się zmienić gdyż ta telewizja najbardziej wpływa na Polską politykę ,a co za tym idzie polityczne kłamstwa.

W tej ankiecie powinna być jeszcze dołączona odpowiedź : ''Pojeb'' Na prawdę by pasowało xD

No pasowałoby ;)

Do Ciebie

Jebana pała miętowa. ( ja tam nie wiem nie interesuje się polityką )

To po chuj ten beznadziejny komentarz ?

Potraficie tylko powtórzyć słowa starych jakie lecą podczas oglądania TV.

Gdy by tym krajem rządzili patrioci to Polska była by piękna ...

Niestety nasi politycy to brudasy maczający ręce w gównie - przez ten system my jesteśmy gnębieni , nic dziwnego , że 90% polaków wyjeżdża .

Oni zmniejszają podatki a po cichu je zwiększają ,... banda idiotów .

Co do "pana" Jarka pogadał bym z nim o pudle bo na to zasługuję , żyje dla kasy nie dla polski .

Poglądy polityczne znajdują się tylko i wyłącznie w zasięgu $$$$

Troszkę się zgodzę ,ale:

90% to przesada,

z tym pudłem to przesada ,bo nie rozumiem dlaczego piszesz ,że żyje dla kasy ?

Zrozumiałbym jakbyś napisał to o PO ,no ale dlaczego tak o nich napisać skoro rodzice na nich głosują co nie ?

@topic

Od siebie dodam ,że zapewne zauważycie iż bardziej jestem przekonany polityką PiS'u chociaż za J. Kaczyńskim nie przepadam.

Przyznam też ,że moi rodzice głosowali na PiS.

Ale dlaczego jestem akurat za tą partią ,a właściwie byłem ?

Kiedy jeszcze żył Lech Kaczyński to jego politykę odbierałem swobodnie gdyż próbował walczyć z Polską dziurą budżetową.

Teraz kiedy u władzy jest Platforma Obywatelska i patrzę na to co robią oraz jaka jest obecna sytuacja w kraju to się łapie za głowę.

W tej chwili darzę wielkim szacunkiem Lecha Kaczyńskiego za podjęcie tej próby jakiej się podjął.

Jeszcze raz napiszę o tym ,że próbował walczyć z Polskim zadłużeniem ,aby w Polsce żyło się w miarę normalnie.

Żałuję tylko ,że tym szacunkiem zacząłem go darzyć po dojściu do władzy Platformy Obywatelskiej ,a dokładnie po podwyżce VAT'u.

Tusk poszedł po prostu na łatwiznę. Bo dlaczego nie ?? Przecież to biedaki będą miały problemy ,a ja rodzinkę utrzymam ;)

Tyle z mojej strony na ten temat.

PS.

Może się wyjebiecie na moje zdanie ,bo mam 16 lat ,ale w przeciwieństwie co do niektórych osób co się wypowiedziały w tym temacie, piszę rozsądnie.

hersygna.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...