Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Turniej - Mistrzostwa MPC - League Of Legends - Zaczynamy od wtorku.

Pro kiki Junior

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 432
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Niestety dzisiaj zepsuł mi się dysk twardy :( Teraz siedzę na lapku a na nim nie pociągnę zbytnio w turnieju. Proszę o zastąpienie mnie kimś :(

Z niecierpliwością czekam na druga edycje.

Opublikowano

Cóż mogę powiedzieć,

Gr. B 30lvl, 30lvl 15 lvl

Gr. E 21lvl, 15lvl, 15lvl,

Nie chcę od razu zsyłać naszą drużynę na porażkę, ale będzie bardzo ciężko

Do tego nie będzie Wseba i nie przyznano nam kogoś do zastępstwa -_-

Trzeba robić nowe konto ?

Opublikowano

Potrzebuje 2 graczy do grupy D poniewaz No Sound'a nie ma 2 dni , a sebastatorowi dysk twardy padł

35205.jpg

76561198021825231.png

GIVE ME SOME +

Opublikowano

Mój team też nie za bardzo wydaje się być "obecny" -.-'

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

Grupa H została dorobiona z ludzi którzy się akurat zgłosili.

Jedno pytanie - dlaczego w dniu turnieju nagle okazuje się że temu kogoś brakuje, u tego się nie odzywają a u innego nie podoba się balans? Czy nie mogliście tego zgłosić 3 dni wcześniej? Mieliście na to na prawdę dużo czasu.

Dobra, niech napiszą do mnie grupy które nie mają żadnych problemów, resztę zaraz zbalansuję.

Do grupy Rozka dołączę ja.

Do grupy sebosa - jeśli reszta jego składu się nie pojawi - typiecosiegapisz oraz Pro kiki.

Z żadnym z nich tego nie ustalałem jeszcze - ale wyrazili chęć brania udziału w turnieju.

Potrzeba 1 low lvl-a.

Właściwie jedyne drużyny które zgłosiły do mnie pełny skład oraz chęć brania udziału i przygotowania to drużyna C oraz B.

Opublikowano

Nick na forum: NupBuster

Nick w grze: NupBusterPL

GG: 12676820

LVL: 14/5 zależy czy wbiję te 200 expa

Kiedy będzie cały mecz?

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

76561198014515809.png

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

@lag usuńcie ten

76561198014515809.png

Opublikowano

W grupie B jest problem z Niemcem. Mieliśmy się wczoraj zgadać a go nie było. Mówił, że będzie pod wieczór, ale się nie pojawił. I do dzisiaj nie wiemy co się z nim dzieje. Grać możemy gdzieś tak od 17:00, bo wtedy będzie Sadaleus i ja. A jak się Niemiec nie pojawi to prosimy kogoś w zamian.

A po za tym mówiłem Tobie, że nam poniedziałek za bardzo nie pasuje ;/

Opublikowano

Dzisiaj jest turniej? o której?

76561198014515809.png

Opublikowano

Potrzebuje 2 graczy do grupy D poniewaz No Sound'a nie ma 2 dni , a sebastatorowi dysk twardy padł

już jestem, tylko na weekend mnie nie było

11.jpg

Opublikowano

Dobra, w takim razie spis drużyn które mają pełny skład i potwierdziły obecność:

Grupa B

Farex

Sadaleus

Niemcu

Grupa C

Blayd3r

Plejer

EmpioS

Grupa D

No Sound

NupBuster

rozekpro

Resztę proszę o PW bo przez "w mojej drużynie brakuje x osób" zrobił się niezły burdel.

Rozek - do twojej drużyny został dołączony NupBuster.

Opublikowano

Mnie ciekawi taka rzecz ze nikt nie napisal czy turniej jest rozgrywany na serwerze West czy East przeciez nie kazdy polak gra na East

Na razie nie ma możliwości przeniesienia się (?), dlatego uznałem że raczej każdy Polak mieszkający w Polsce gra na east.

Ale słuszne spostrzeżenie. Turniej rozgrywany jest na east.

A raczej będzie - do czasu uzbierania pełnych drużyn, zapisy są otwarte. Nie otrzymałem wiadomości od żadnej z 5 niesprawnych drużyn - jest 15 wolnych miejsc.

Opublikowano

Nie, macie więcej czasu na zgranie się.

:D Tak jak pisałem, w domu będę dopiero w sobotę rano ale skoro jest tak jak jest to czy mam jeszcze szanse na zagranie w tym turnieju ?(już chyba nie z tym teamem co miałem xD ale :D)

Może tak jak pisałem przesunąć turniej o tydzień czyli zaczął by się w Pon.

Mam lvl 18 (wbiłem trochę xD)

Opublikowano

Nie jest jednak tak tragicznie jak myślałem.

Grupa A

Sebos

Pro kik (?)

typiecosiegapisz

Grupa B

Farex

Sadaleus

Niemcu

Grupa C

Blayd3R

Plajer

EmpioS

Grupa D

No Sound

NupBuster

rozekpro

Grupa E

Kontakt nawiązany z 2 osobami.

Macci

EviLorDs

Vistal

Grupa F

Brak kontaktu ze starym składem.

Do grupy przyłączam:

d3at1V

Adamoll

Rapido(pisał do mnie pw*)

Grupa H.

eidos098

ProUser

lukasz1950x

Tak więc można już zacząć pierwsze rozgrywki, dogadajcie się pomiędzy sobą na temat terminu oraz poinformujcie mnie o nim.

Tak więc grupy ponownie zapełnione, mam nadzieję że po 1 dniu się wszyscy nie wypiszą.

*

Nick na forum: Rápido

Nick w grze: PaweuPL

Numer GG: 1937853

Lvl lub ELO: 10lv

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...