Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nieaktualny] Hack by GMZ 11.03.2012

tmmtta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dugo oczekiwany hack by GMZ wkowyszed.

Foto:i7AUZz9sJA2bH.PNG

Skan:

https://www.virustotal.com/file/c0cf4d1235c46128e65ce0156fda5da05dca4c9d7bce3a7bf96204acd4e41953/analysis/1351943521/

Jak zawsze w trainerze od GMZ s jakie FAKE wirusy. Nie zwracajcie na nie uwagi ;).

To tradycja :-D

Po pobraniu daj like ;)

Opis opcji by:miki666643

F1 - "Tryb czogu" - zwiꫳzamy mas꠮aszego samochodu.

F2 - Pozwala nam jazd꠰rzez textury(budynki-stae przedmioty).

F3 - Tryb "Ducha" przejedamy przez przeciwnik czasie i przez przedmioty.

F4 - Zwiꫳza poziom poszukiwazez policjꠤo 5 czyli max.

F5 - "Pijany kierowca" nasze auto samo jedzie i skr꣡ - bot kieruje naszym samochodem bez naszego udziau.

F6 - Nieskona ilo栰ower up's.

F7 - Szybkie adowanie power ups'F8 - Nie czekamy na odliczanie przed wycigiem oraz nie widzimy okienka startowego z innymi graczami czekajcymi na wycig.

F9 - Auto Finish - Dziꫩ tej opcji - przegrywajc np. pocig lub wycig zawsze wygramy(nie wiem czy dziaa w MP).

F10 - Zmienia nam wszystkie auta na 1 najlepsze aktualnie w grze(zmiana nie jest trwaa).

F11 - Doczamy do kanau na kt siedz uytkownicy trainiera.

PAGEUP - po prostu speedhack, auto szybko nam przypiesza.

34_NFSW_hack-03.11.rar

Pomogłem?? Naciśnij "Lubię to"

Opublikowano

Działa, tylko trzeba wiedzieć jak działa -.-

Chyba jednak oskisufa145 ma rację, mi też nie pyka nie wiem czemu :/

<span style="font-family: lucida sans unicode" ,="" 'lucida="" grande',="" sans-serif'="">Handluję tosterami, mikrofalówkami oraz wodą w proszku.

Opublikowano

Chyba jednak oskisufa145 ma rację, mi też nie pyka nie wiem czemu :/

Po resecie kompa działa, nie wiem czemu nie działało wcześniej ;o.

Zapomniałem napisać. W poprzedniej wersji tego nie było, tutaj jest problem. Ciągle są włączone niektóre opcje np. "Ignore StartSync" bez możliwości wyłączenia ich, w hacku są niby OFF ale i tak działają ;/. Jakaś zbugowana ta wersja.

<span style="font-family: lucida sans unicode" ,="" 'lucida="" grande',="" sans-serif'="">Handluję tosterami, mikrofalówkami oraz wodą w proszku.

Opublikowano

Nie wiem czy to ma coś wspólnego z tym trainerem ale jakiś czas po uruchomieniu go dajmy na to po 5 min zauważyłem że gra strasznie wolno się wczytuje nawet po resecie... Tak jakby coś pobierało mi łącze internetowe.

PS. Dodam że mam tak jak gram na czysto.

Ps2. Dzięki za informacje. To było pewnie spowodowane faktem że serwer im padał. Ciekawe kiedy będzie ON

Opublikowano

@up

Hack raczej nie ma nic z tym wspólnego bo jak nie mam włączonego hacka to też czasami mi długo ładuje to powodowane jest przeciążonymi serwerami

Opublikowano
Jak działa ten AutoFinish ? Odpalam i co dalej ?

Poprostu odpalasz tą funkcję, wchodzisz w wyścig, potem wychodzisz i w statystykach będziesz miał jako zaliczone :-). Kliknij "Lubie to!"

Pomogłem?? Naciśnij "Lubię to"

Opublikowano

Mam problem z Tym. Czy miałbyś czas odczytać moją wiadomość ?

Czekam na coś totalnie nowego z strony gry Metin2

Opublikowano

Mógłbym prosić o napisanie co dokładnie należy robić?

Włączam grę, robię te ustawienia, włączam hacka i daje F9 bo boota i klikam GO

Efekt taki ze włączają się te wyścigi po tym jak ruszą wychodzi z wyścigu i znów uruchamia i w kółko tak... Nie jedzie w ogóle ani nie nabija kasy czy levelu;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...