Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ExtremeCraft [24/7][Dedyk][WL]

Artistofphat

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 389
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

anna2011 powiedz jeszcze tylko, od jakiej wersji minecraft'a grasz ? kosix podanie do poprawki (brak koloru)

Opublikowano

No sory że błędy robię ale ja chcę na tym serwie grac dzieciaku ja już miałam tam dom i to naprawdę super serwer najlepszy ze wszystkich i dlatego chcę na nim grać ,a jak by cię tak nie wpuścili na serwer twój najlepszy to jak byś się poczuła..??No sucham..

Nick w grze: anna2011

Ile masz lat?: 12

Staż gry: 1,5

Dlaczego chcesz zagrać na naszym serwerze(minimum 3 zdania): Ponieważ znajomi mi o tym serwerze powiedzieli że jest superr więc chcę na nim zagrać

Zapoznałeś się z regulaminem?: Tak

Zareklamujesz nasz serwer?: Z przyjemnością

No sory że błędy robię ale ja chcę na tym serwie grac dzieciaku ja już miałam tam dom i to naprawdę super serwer najlepszy ze wszystkich i dlatego chcę na nim grać ,a jak by cię tak nie wpuścili na serwer twój najlepszy to jak byś się poczuła..??No sucham..

Dlaczego chcesz zagrać na naszym serwerze(minimum 3 zdania): Ponieważ znajomi mi o tym serwerze powiedzieli że jest superr więc chcę na nim zagrać

Zareklamujesz nasz serwer?: Z przyjemnością

Opublikowano

Anna jeśli grałaś to pod jakim nickiem? I jeśli już byłaś wpisana na WL to nie rozumiem dlaczego ponownie składasz podanie. Jeśli miałaś konto na serwerze to ono tam dalej jest.

alanthi.jpg
Opublikowano

Anna jeśli grałaś to pod jakim nickiem? I jeśli już byłaś wpisana na WL to nie rozumiem dlaczego ponownie składasz podanie. Jeśli miałaś konto na serwerze to ono tam dalej jest.

grałam tam pod nickiem anna2011 trochę pograłam i potem mi pisało że muszę być wpisana na WL żeby pograć

grałam tam pod nickiem anna2011 trochę pograłam i potem mi pisało że muszę być wpisana na WL żeby pograć

i narazie jestem pod nickiem anna2011

ale w tedy nie bylam wpisana na WL i chyba jeszcze nie jestem wpisana czy jestem ??

Już wpisana ??

Opublikowano

Pisałem wcześniej że na serwerze trwają prace i nikt nie został usunięty z WL . Poczekajcie aż serwer ruszy wtedy będzie można się logować jak wcześniej. Wystarczy przeglądać wcześniejsze strony i nie będzie problemów. Następne takie posty będę raportował do administracji MPC Forum jako spam. Dziękuje i przepraszam za przerwę w grze.

alanthi.jpg
Opublikowano

Nick w grze: Asfaltito

Ile masz lat?: 19

Staż gry: początkujący

Dlaczego chcesz zagrać na naszym serwerze(minimum 3 zdania): Wielu zadowolonych graczy . Dobrze wyglądająca organizacja. Jasny regulamin.

Zapoznałeś się z regulaminem?: TAK

Zareklamujesz nasz serwer?: TAK

Opublikowano

Tadeusz , Niemen, Asfaltito dodani . Zapraszamy do gry

Mentor , konrikp dodani. Witamy w grze

Jeśli przegapiłem czyjeś POPRAWNE podanie proszę o przypomnienie się

alanthi.jpg
Opublikowano

Wiec tak Server do d..py dzialek wolnych nie ma zaloga sie opierdziela shopu niema jest jakis ale tez do d..py (trzeba na sayu pisac) polowa na x-rayu tam gra ... o surowce ciezko , miasto: male praktycznie nic niema aczkolwiek podoba mi sie koloseum ladnie ktos zrobil. Zadnej fabuly . (dla mnie strata czasu gralem 3 dni i "cip siet". Server postoi moze ile? jeszcze z 5 dni max 7

Opublikowano

EEE a ja jestem dodana ??

a ja to co dodasz mnie ?

JESZCZE JA MNIE DODAJ

Dlaczego chcesz zagrać na naszym serwerze(minimum 3 zdania): Ponieważ znajomi mi powiedzieli że ten serwer jest super

Zareklamujesz nasz serwer?: Oczywiście

Opublikowano

Anna2011 dodana ;] zapraszam do gry a Ty adam jak nie umiesz sam budowac i szukac sobie dzialek i nie znasz sie na komendach potrzebych w sklepie to nie wina teamu Extremecraft tylko twoja .

Opublikowano

Nick w grze: Airhal

Ile masz lat?: 15

Staż gry: początkujący

Dlaczego chcesz zagrać na naszym serwerze(minimum 3 zdania): Chce grać z innymi graczami. Wolę poznawać nowych ludzi. I zauważyłem, że ten serwer jest dobry.

Zapoznałeś się z regulaminem?: tak

Zareklamujesz nasz serwer?: tak

Opublikowano

Zapraszam wszyskich na serwer. Za niedlugo bedzie konkurs a w nim wspaniale nagordy do wygrania zapraszam wszyskich. Wiecej informacji na forum www.NAZWASERWERA.pl

Opublikowano

Nick w grze: Prosiaczek87

Ile masz lat?: 14

Staż gry: troche juz gram

Dlaczego chcesz zagrać na naszym serwerze(minimum 3 zdania): Nudzi mi sie gra na singlu . Fajnie sie gra na podzial roli . .

Zapoznałeś się z regulaminem?: oczywiscie

Zareklamujesz nasz serwer?: napewno

sygnabankxd.th.jpg

26581in0.gif

36221.jpg

Opublikowano

Nick w grze: GUMA

Staż gry: 5msc

Dlaczego chcesz zagrać na naszym serwerze(minimum 3 zdania): Słyszałem ze to fajny serwer.Admini zgrani.Proszę o przyjęcie mnie na serw

Zapoznałeś się z regulaminem?: Tak .

Zareklamujesz nasz serwer?: Tak .

Opublikowano

Nick w grze: norikp

Staż gry: Od bety 1.2

Dlaczego chcesz zagrać na naszym serwerze(minimum 3 zdania): Chce pograć na jakimś serwerze, który jest dobrze rozbudowany. Nudzą mi się już FB itp.

Zapoznałeś się z regulaminem?: Tak,

Zareklamujesz nasz serwer?: Tak

robal.gif

ts3.MineMania.pl

1-27518-350x20-51883C-31531E-372619-FFFFFF.png

Opublikowano

Nick w grze: memik225

Ile masz lat?: 14

Staż gry: od wersji 1.2

Dlaczego chcesz zagrać na naszym serwerze(minimum 3 zdania): Po pierwsze dlatego że niemam co robic. Po drugie szukam przyjaciół(wychodze z założenie że jest dużo osób.Po trzecie PODOBNO fajny server.

Zapoznałeś się z regulaminem?: Tak przeczytałem

Zareklamujesz nasz serwer?: Jak Server okaże się dobry

@down Poprawione lecz nie znasz sie na zartach

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...