Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ExtremeCraft [24/7][Dedyk][WL]

Artistofphat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick w grze: BlackReiz

Ile masz lat?: 14

Staż gry: ok 3, 3,5 miesiąca

Dlaczego chcesz zagrać na naszym serwerze(minimum 3 zdania): Słyszałem wiele pozytywnych opinii na temat tego serwera. Chce go poznać, przetestować i poznać innych graczy. Chętnie będę udzielał rad nowym graczom, ponieważ wiem dość dużo o minecraft'cie

Zapoznałeś się z regulaminem?: Tak, oczywiście

Zareklamujesz nasz serwer?: Jeśli mi się spodoba.

1325845644-U48159.gif
  • Odpowiedzi 389
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

AvirO popraw wedlug wzoru

Nick w grze: AvirO

Staz gry: 4miesiace

Dlaczego chcesz zagrać na naszym serwerze(minimum 3 zdania):lubie minecraft akurat znalazlem server extremecraft. widze duzo pozytywnych komentazy dedyk wiec postanawiem sie zapisac(:. Slyszalem ze admin/mod ogarniaja i chce to zobaczyc(:

Zapoznałes się z regulaminem ? : Tak

Zareklamujesz nasz serwer ?: Czemu by nie?

Nick w grze: Kiomek

Ile masz lat?: 16

Staz gry: 6 miesięcy

Dlaczego chcesz zagrać na naszym serwerze(minimum 3 zdania): Gram w minecrafta bardzo długo i wiem co sie dzieje i jak sie dzieje . A szukam fajnego serwera którym jest Extremecraft ;p.

Zapoznałes się z regulaminem ? : Tak bo jestem administratorem

Zareklamujesz nasz serwer ?: Napewno

gdzie tu jest blad?

warriorw.png
Opublikowano

Serwer cudowny. Bardzo ogarnięta administracja, która zawsze pomoże. Dzięki formularzowi na forum normalni gracze.

Ludzie wbijajcie na serwer !!!

1325845644-U48159.gif
Opublikowano

Nick w grze:Hubcio

Ile masz lat?: 13

Staż gry: Hm.. około miesiąca.

Dlaczego chcesz zagrać na naszym serwerze(minimum 3 zdania): No cóż, po prostu szukam dobrego serwera z dobrą administracją. Oglądając tą reklamę widzę, że nie przyjmujecie do WL byle kogo. No i macie regulamin. Uważam, że ten serwer trochę się różni od innych, a przynajmniej mam taką nadzieję ;D

Zapoznałeś się z regulaminem?: Taak

Zareklamujesz nasz serwer?: Zobaczę co da się zrobić ;d

Opublikowano

Nick w grze: Felek

Staż gry: długo

Dlaczego chcesz zagrać na naszym serwerze(minimum 3 zdania): Ponieważ szukam dobrego serwa. Chce pomoc rozbudowac serwer. Widze ze dobry serwer po komentarzach innych osob.

Zapoznałeś się z regulaminem?: Tak.

Zareklamujesz nasz serwer?: Postaram się

Opublikowano

Nick w grze: kornik1190

Ile masz lat?: 13

Staż gry: 7/8 miesięcy

Dlaczego chcesz zagrać na naszym serwerze(minimum 3 zdania): znudziła mi się gra na singlu, mam dużo pomysłów na budowle i nie tylko.

Zapoznałeś się z regulaminem?: Tak

Zareklamujesz nasz serwer?: Tak

Jeremy Clarkson "Sportowy może być Fiat 500 albo Mini, które nawiązuje do rajdowych Cooperów. Ale nowy Garbus ma tyle sportowego zacięcia co akwalung"

Opublikowano

Nick w grze: Felek

Staż gry: dlugi

Dlaczego chcesz zagrać na naszym serwerze(minimum 3 zdania): Poszukuje dobrego serwera. Postaram sie rozbudowac serwer. Czytajac komentarze na temat tego serwera jestem pewien ze mi sie spodoba.

Zareklamujesz nasz serwer?: Postaram się

Opublikowano

Nick w grze: Kacye

Ile masz lat?: 17

Staż gry: Rok ( od kiedy wyszła wersja alpha )

Dlaczego chcesz zagrać na naszym serwerze(minimum 3 zdania): Myślę ,że ten serwer jest dobry. Słyszałem o nim dobre opinie. Na pewno zaproszę moich kolegów jeszcze dziś na serwer, wszyscy mamy premium konta na minecraft.

Zareklamujesz nasz serwer?: Oczywiście

Ja:

Ej wiw3k, jedziemy do czarnobyla?

Wiw3k:

Nieee, bo tam aciek grasuje.

Opublikowano

Nick w grze: SilvaRerum

Staż gry: Jeden tydzień.

Dlaczego chcesz zagrać na naszym serwerze: Polecili mi go koledzy. Chcę grać z innymi prawdziwymi ludźmi i dobrze się bawić. Minecraft wydaje się mieć bardzo duży nieodkryty potencjał zabawowo-rozrywkowy, który zamierzam zgłębić ;D

Zapoznałeś się z regulaminem? Tak, zapoznałem się.

Zareklamujesz nasz serwer? Jeśli mi się spodoba to wciągnę kolegów ;D

Opublikowano

Nick w grze: luki5374

Staż gry: okolo 2 tygodnie

Dlaczego chcesz zagrać na naszym serwerze(minimum 3 zdania): Poniewaz szczerze nie gralem jeszcze na polskim serwerze.Chcialbym zobaczyc jak to jest. Chce takze poznac fajnych ludzi:D.

Zareklamujesz nasz serwer?: Jezeli sie spodoba to kumplom i kumpelom:D.

Opublikowano

Nick w grze: DD_Domin

Ile masz lat?: 12

Staż gry: 0 %

Dlaczego chcesz zagrać na naszym serwerze(minimum 3 zdania): Szukam serwera.I myślę że będzie dużo zabawy.

Zareklamujesz nasz serwer?: Oczywiście

Opublikowano

Nick w grze: damix3231

Staż gry: 5 miesięcy

Dlaczego chcesz zagrać na naszym serwerze(minimum 3 zdania): Od dłuższego czasu poszukuje ogarniętego serwera.Chętnie pomoge w budowaniu czegoś.Postaram się wnieść miłą atmosferę.

Zareklamujesz nasz serwer?: Polece kumplom

Opublikowano

DD_Domin & damix3231 dodani. Zapraszam. SsssBoom podanie niezgodne ze wzorem (brak koloru )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...