Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ExtremeCraft [24/7][Dedyk][WL]

Artistofphat

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 389
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick w grze : Snezard

Ile masz lat? : 14

Staż gry : Od 1.2 ;p Mam premke

Dlaczego chcesz zagrać na naszym serwerze(minimum 3 zdania) : Prezka mi sie podoba i wyglada serwer na ok ;p

Zapoznałeś się z regulaminem? : Tak

Zareklamujesz nasz serwer? : Zalezy czy bedzie fajny czy chujowy ..

Opublikowano

Nick w grze: Bregon

Ile masz lat?: 15

Staż gry: 2 miesiące

Dlaczego chcesz zagrać na naszym serwerze(minimum 3 zdania): Serwer zapowiada się bardzo ciekawie , z tego co widzę to inni gracze też oczekują(oczekiwali) na taki serwer .

Zapoznałeś się z regulaminem?: Zapoznałem się z regulaminem.

Zareklamujesz nasz serwer?: Tak , polecę serwer moim znajomym .

Miej Serce! -> Wejdź w ten link, zarejestruj się , pomożesz, dziękuję.

http://www.buxinc.co...hp?ref=focusv13

Opublikowano

Nick w grze: Zieelonek

Dlaczego chcesz zagrać na naszym serwerze(minimum 3 zdania): Serwer zapowiada się bardzo ciekawie , z tego co widzę to inni gracze też oczekują(oczekiwali) na taki serwer .

Zareklamujesz nasz serwer?: Tak , polecę serwer moim znajomym

Opublikowano

Nick w grze: sebamix

Dlaczego chcesz zagrać na naszym serwerze(minimum 3 zdania): Serwer zapowiada się bardzo fajny tak samo jak i atmosfera tam panująca.

Zareklamujesz nasz serwer?: Tak na ile to będzie możliwe.

Opublikowano

Nick w Grze:Blitz1451

Ile masz lat?:14

staż Gry:od 1.2

Dlaczego chcesz zagrać na naszym serverze:Ponieważ szukam serwera na, którym gra sporo osób a widzę, że tu dość spory ruch

Zapoznałeś sie z Regulaminem:Oczywiście

Zareklamujesz nasz server:Jak tylko będę miał okazje

Opublikowano

Nick w grze: Zielonek

Zareklamujesz nasz serwer?: Tak , polecę serwer moim znajomym

Opublikowano

Nick w grze: Sorenzo

Ile masz lat?: 14

Staż gry: Około 3 miesiące

Dlaczego chcesz zagrać na naszym serwerze(minimum 3 zdania): Lubie grac na serwerach Survival.Podoba mi sie ze jest wlaczone pvp.Wole grac na serwerach mutli niz na singlu.Uslyszalem o waszym serweze wiele dobrego i pomyslalem ze bede chcial na nim grac.

Zapoznałeś się z regulaminem?: Oczywiscie ;]

Zareklamujesz nasz serwer?: Postaram się , ale myśle że tak .

Opublikowano

Nick w grze: skipper8

Staż gry: Od minecraft 1.2

Dlaczego chcesz zagrać na naszym serwerze(minimum 3 zdania): Bardzo lubię grać multiplayer. Przeglądnąłem wiele serwerów, ale ten spodobał mi się najbardziej. Administracja serwera wydaje się być wzorowa itp.

Zapoznałeś się z regulaminem?: Tak

Zareklamujesz nasz serwer?: Oczywiście

Opublikowano

Nick w grze: maciejkami1

Staż gry: ponad 1 miesiąc

Dlaczego chcesz zagrać na naszym serwerze(minimum 3 zdania):Szukałem dobrego serwera. Szczerze znalazłem 2 dobre: wasz i jeszcze jeden. I zostałbym na tym drugim gdyby nie to, że tam prawie wcale nie ma administracji

Zapoznałeś się z regulaminem?: Tak.

Zareklamujesz nasz serwer?: powiadomię znajomych na pewno.

Opublikowano

Nick w grze: Vskuba

Ile masz lat?: 13

Staż gry: 2 lata

Dlaczego chcesz zagrać na naszym serwerze(minimum 3 zdania): Lubie servery multi . Myślałem ze to nudny serwer i ze szybko padnie ale okazało się ze nadal działa. Bardzo chce zagrać z wieloma graczami

Zapoznałeś się z regulaminem?: tak

Zareklamujesz nasz serwer?: tak kolegom

Opublikowano

Nick w grze: Ozianin

Staż gry: około pół roku

Dlaczego chcesz zagrać na naszym serwerze(minimum 3 zdania): Fajnie i szczegółowo opisane.Na 1 rzut oka wydaje się fajny (zobaczymy jak będzie dalej). Zainteresowały mnie pluginy szczególnie Supernatural players.

Zapoznałeś się z regulaminem?: Zapoznałem się.

Zareklamujesz nasz serwer?: Oczywiście o ile mi się spodoba

Opublikowano

@Kemiś, czyli administracja nie ma wystarczających argumentów aby skomentować mój post?

1-100233-350x20-51883C-31531E-372619-FFFFFF.png

CreedCity

IP:creedserver.pl

TS3:creedts.pl Port 9987

Opublikowano

- [Gracz] Dlaczego serwer padł?

- [Admin] Aristo przypadkowo wpisał STOP w konsoli.

Cofka - 15min

Nie Artisto wpisal tylko Alanthi, niestety moja klawiatura sie zacina i nie zauwazylem blednie wpisanej komendy która miała inny cel. 15 min to nie jest wielka strata i nikt za bardzo się nie żalił tymbardziej że była rekompensata

Kolejna ciekawa sytuacja.

- Mogę kupić działkę w mieście 25x25?

- Nie.

Kilka minut później...

- Mogę kupić działkę w mieście 25x25?

- Jasne - 130k

Najpierw odmówił wam admin który wiedział tak jak i wy że takiej działki nie można kupić w mieście wiec dorwaliście kidmoda który chcąc zasłużyć na życzliwość graczy i range moderatora za dobrą pracę z rozpędu sprzedał wam działkę.

Postawiłem tabliczkę z nickiem i datą, 2 dni później tabliczka z treścią: volt123 > 09.08.2011 została zmieniona przez Właściciela na: 09/08/11. Skończyło się to ostrzeżeniem za brak nicku na tabliczce z powodu tego, że adminowi się nudziło.

Nawet gdyby właścicielowi się nudziło i ci zmienił w co wątpię to od 9/08 do 16/08 miałeś dość czasu żeby dopisać nick i odświeżyć datę.

Budowałem swój domek przez 4 dni. Nagle dostaję informację, żebym skrócił plantację do poziomu chodnika, schodzę do piwnicy, patrzę a tam plantacja poprawnie do chodnika, nawet 1 kratkę niżej.

Wołam szanownego administratora aby mi to wytłumaczył. Chodzi, patrzy i wszystko jest ok - usuwa tabliczkę z ostrzeżeniem. Nagle drugi admin pyta się co mam na górze, odpowiadam, że dirt, wodę i pistony. Przez 10 min wmawiali mi, że jest to plantacja (na której nic nie rośnie <lol2>). Potem zostałem wyzwany od bodajże idioty i kazano mi zrobić normalny domek. Oczywiście odmówiłem, bo przecież to ja buduję, a jeśli to jest zgodne z regulaminem to "why not"? Działka została usunięta, a ja zbanowany permanentnie za próbę udowodnienia swojej racji. Regulamin serwera nie jest ponad prawami człowieka, z którego wynika, że każdy ma głos i każdy może powiedzieć co chce jeśli nikogo to nie obraża. WOLNOŚĆ SŁOWA!

Nie zostałeś wyzwany tylko po stwierdzeniu że to nie jest plantacja zapytałem czy robisz z nas idiotów czy sam jesteś idiotą. Były to teren przygotowany pod plantacje na dodatek automatyczna bo były pistony i przełączniki i nie dokończony tylko dlatego że wcześniej to wykryliśmy. Działka została usunięta z powodu nie aktualnej daty j.w. A ban był na 12 godzin a nie perm.

Po za tym nie zasłaniaj się regulaminem bo go nie znasz pisze w nim ze administracja nie tłumaczy się ze swoich decyzji a my mimo wszystko próbowaliśmy ci wyklarować sytuację ale ty z każdym zdaniem byłeś coraz bardziej wrogo do nas nastawiony.

- [g]Dlaczego chcecie usunąć moją działkę?!

- [a]To nie Twoja działka. Zapłaciłeś za nią?

- [g]Dostałem ją od kolegi. Zobaczcie ownerów.

- [a]<Myśli>Nie ma tabliczki z nickiem.

- [g]Już jest.

...

5 minut później nie ma działki z posągiem zrobionym z 15 stacków wełny.

Działki w mieście daje administracja nie kolega. To nie była działka twoja tylko innego gracza to że miałeś na niej membera niczego nie załatwia. Wraz z odejściem z gry głównego właściciela działka przeszła na własność miasta. Poza tym dostaliście propozycję wykupienia działki na którą przystaliście i nawet wnieśliście opłatę ale po jakimś czasie kazaliście oddać kasę i usunąć działkę( gdzieś mam ss jak znajdę to wstawię).

co do pkt 13 regulaminu słowa które prztaczasz są powszechnie używane w grach i chyba każdy zna ich znaczenie nam chodziło o wyeliminowanie rozmów lub pytań zadawanych graczom w obcych językach .

Dalej nie chce mi sie pisać ponieważ jestem po 15 godzinach w pracy i pisanie sensowne sprawia mi problem wiec przepraszam za błędy i jeśli bedą jakieś pytania chętnie odpowiem w późniejszym terminie.

alanthi.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...